De Buffettenboer staat garant voor een feestelijk buffet passend bij een feestweekend!
Met een feestweekend in Vakantiepark Bosrijk van de Efteling in het vooruitzicht begon de zoektocht naar een cateraar die een feestelijk buffet wilde verzorgen voor een klein gezelschap.
Via internet vond ik "de Buffettenboer". Met nogal wat wensen stuurde ik een mail en kreeg vrij snel een enthousiast antwoord terug. Natuurlijk konden ze een buffet voor 12 personen verzorgen, waarvan 1 persoon glutenvrij en het gehele buffet zonder varkensvlees... en dan ook nog eens ver van huis op een vakantiepark bezorgd... geen probleem.
Ik koos voor het standaard Italiaanse buffet.... maar we kregen een enorm uitgebreid en feestelijk aangekleed buffet met veel keus aan heerlijke gerechten, bijgerechten, salades, breekbrood en sauzen.
Wat een feestelijke maaltijd voor een feestelijke gelegenheid!!
Mijn ouders waren enorm verrast door dit heerlijke cadeau voor hun 45-jarig huwelijksfeest!
Het buffet werd keurig op tijd bezorgd volgens afspraak en ook werden alle vieze spullen weer volgens afspraak opgehaald.
De bezorger was erg vriendelijk, nam de tijd om alles uit te leggen en bracht alles tot in huis.
De slogan van de Efteling is wat ons betreft ook van toepassing op de Buffettenboer...
de wonderen zijn de wereld nog niet uit!!
Veel dank voor de fijne communicatie, het overheerlijke buffet en de goede service!
Wij weten jullie nu te vinden!