Het maakte het feest compleet!

Na een eenvoudig bestelproces was het afwachten tot de dag van de levering. De chauffeur belde of hij iets eerder mocht komen. Het was een vriendelijke meneer die de bestelling binnen bracht en op een vriendelijke manier uitleg erbij heeft gegeven. De dag van het ophalen werd afgesproken en de chauffeur vertrok weer. Het buffet was lekker en veel en maakte het feest compleet!

Het waz in een woord geweldig!!

Mn man was 17 februari jarig,en alleen een bakkie koffie vonden wij een beetje karig. We dachten we doen er eten bij,dan is de hele familie en vriendenkring ook weer blij. Nou ze hebben het geweten,wat een heerlijk eten!! Dat zullen wij niet gauw vergeten. De buffettenboer ein raden het iedereen aan,dus stop,en niet verder gaan. Dus Buffettenboer bedankt voir de service en het heerlijke eten. We zullen dit niet gauw vergeten. Gr Aart en Nelly Mikhout

fantastisch

Dit is voor het eerst dat ik zoiets gedaan hebt. Het is een 100% succes geweest. Iedereen vond het eten heerlijk. Over de service ben ook tevreden alles is verlopen zoals afgesproken.

Niet slecht voor een opgewarmde prak

Helaas geen warme levering mogelijk bij de buffetten boer.

Netjes .verzorgd ,schoon en heerlijk

Het eten was heerlijk . En voldoende Alles netjes steriel verpakt geen vlekken op het bestek . Een 10 mag niet maar een dikke 9 .

Gewoon geweldig

Wij hebben op onze bruiloft een heerlijk buffet besteld bij de buffetten boer alles werd tot in de puntjes geregeld qua bestellen en terugkoppeling qua mail. Iedereen heeft er heerlijk van gegeten en het was ruim voldoende. Het buffet werd ook op tijd geleverd en goed uitgelegd door de bezorger hoe het verder bereid moest worden en ook weer over het ophalen. Dus wij zijn zeer tevreden over jullie

Heerlijk gegeten. Alles perfect geregeld!

Voor mijn 50e verjaardag een buffet besteld. Woon zelf in Twente en dus is Amersfoort misschien niet meteen de meest logische keuze. Maar op de dag voor het feest keurig op tijd een bericht over het bezorgmoment en op de dag zelf werd het buffet idd op de aangegeven tijd geleverd. Incl. Bestek en borden. Alles keurig verpakt in twee tempex boxen. En het smaakte voortreffelijk! Alles was vers, het vlees heerlijk mals. Echt top! Zeker een aanrader, ook als je wat verder weg woont.

Professioneel. Prima smaak.

Positieve feedback: Er waren ruim voldoende roseval aardappeltjes, dan 'is een aardappelsalade wat veel. Datzelfde geldt voor het vlees en de vleeskalveren. Suggestie: wat meer groente in plaats daarvan.

Gisteren voor de verjaardag van mijn dochter een stampot buffet besteld. Top geregeld en iedereen vond het heerlijk. Eerder ook al besteld met kerst bij mijn ouders en in de winter op het werk

Een korte zin…….TOP

Na vele malen het buffet moeten verzetten i.v.m. Corona, nu toch gelukt. En echt klasse. Bezorging top. Medewerker top. Netjes top. Eten…..in één woord geweldig. Wij kijken uit naar 19 februari voor het tweede buffet. Ga zo door.

Prima buffet

Stamppotbuffet was prima verzorgd en overheerlijk

geweldige ervaring

het was genoeg, hoefde er niks voor te doem, chauffeur hielp goed, het eten was goed warm, vers en zeer smakelijk. iedereen was dik tevreden en ik ook! zeker voor de prijs ontzettend bedankt!

uitstekend kwalitatief buffet voor scherpe prijs

omdat wij ons 50 jarig huwelijksfeest vierden in vakantiepark Heyderbos voor 12 personen het luxe buffet geboekt werd keurig op tijd bezorgd en was van hoge kwaliteit en zeker voldoende bezorger mocht, na enig overleg bij de ingang, het buffet bij onze vakantiewoning bezorgen eea ervaren als extra lichtpunt en service in deze tijd met zoveel coronaperikelen

Makkelijk en lekker!

Wij zijn nooit zo van het bestellen, we maken liever alles zelf. Toch zal daar na het bestellen van het boeren buffet wel verandering in komen. Het eten wordt en blijft goed warm in de bakken. Erg goede kwaliteit. Onze gasten hebben echt zitten smullen! En het leuke was dat ik er nu zelf ook gewoon bij kon zitteen. Ideaal!

lekker gegeten en meer dan ruim voldoende

keurig op tijd. goed verzorgd. smakelijk bereid. meer dan ruim voldoende. genoeg keus. ik ga het zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Formidabele

In een woord formidabele, het eten was zeer goed en ruim voldoende. Al mijn gasten waren zeer tevreden. Zelf vond ik de service van de bezorger al goed de man was vrolijk en legde nog enkele dingen goed uit. Bij een volgend feestje doe ik weer een beroep op DE BUFFETTEN BOER.

Goed verzorgd

Het buffet was meet dan goed. Precies volgens afspraak thuis bezorgd. Eten was heerlijk en meer dan voldoende. Prijs/kwaliteit prima. De salades waren heerlijk. Kortom een echte aanrader.

Heeeeeeeerlijk

Voor het eerst geboekt bij jullie Wat een service in 1 woord GEWELDIG. De reactie van de visite heerlijk, zalig, lekker zat eten en goed gedaan ondanks deze gekke Corona tijd heb ik een de 65 jarige gelikkig gemaakt mede jullie dus dank jullie wel.

Het was uit het hart gegrepen

Gisteren een familie herdenking gehad t.b.v. Onze dochter , schoondochter, partner en zus. Ze is samen met haar dochter vorig jaar overleden. Op haar 40 ste verjaardag hadden ook dit bufftet. Door dit buffet en het samenzijn wordt het verlies dragelijk.

Gewoon waanzinnig lekker!

De cursisten waren waanzinnig enthousiast over de maaltijd. Helaas moet ik wel melden dat ze de vingers er bij opgegeten hebben, maar dat is weer opgelost in de BHV cursus die ze op dat moment volgden. Dus een dikke pluim voor het buffet!

Heerlijk eten, snel en makkelijk geregeld

Wii waren heel blij met het buffet. Makkelijk geregeld. Goede communicatie, attente bezorger, heldere uitleg en wellicht nog wel het aller belangrijkste, zeer smaakvol eten en een mooie hoeveelheid. Zeker voor herhaling vatbaar.

Grandioos!!!!

Zaterdag 29-1-22 was het weer zover. We zijn een vriendengroep uit Hoevelaken die in 2017 een zeer goede vriend zijn verloren aan de vreselijke ziekte. Door deze gebeurtenis hebben wij besloten hem 2x per jaar te herdenken met, een bbq in de zomer en een stampottenbuffet in de winter. Daarbij komen we vanzelf uit bij jullie. Goed eten, ruim genoeg, een zeer goede kwaliteit, goede service en vriendelijk personeel. Dus bbq en buffetten boer ga zo door en jullie hebben nog vele jaren vaste klanten aan ons!!!! Groetjes Ron en Carine.

perfecte service en geweldige prijs - kwaliteit verhouding

- eenvoudige bestel- en ophaalservice - je krijgt exact wat er wordt aangeboden - zeer hoge service en klantgerichtheid - het eten is van perfecte kwaliteit en goed voorbereid - de prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend - aanrader

Italiaans buffet besteld, davvero delizioso (of te wel echt heerlijk gegeten)

Alles klopte echt heerlijk gegeten en fijn de sms van te voren hoe laat alles gebracht wordt. Vanavond restjes opeten en dat is helemaal geen straf, zeker voor herhaling vatbaar. Mmmmm

Geweldig service en kwaliteit

Makkelijk te bestellen en betalen, goede uitleg voor thuis te verwarmen, wij hadden ruim voldoende voor 6 personen, doen we zeker nog we leens.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken