Geweldig goedver en bezorgd en zeer lekker

Makkelijk en goed te bestellen , goede service. Uitstekende ver/ bezorging en het eten was zeer lekker. Klant vriendelijk en zeer goede communicatie Ben uiterst te vreden net als mijn gasten waren Echt TOP

Helemaal goed en lekker!

Ondanks autopech waren ze nog op tijd en het was de moeite meer dan waard! Top geregeld, heerlijk eten en een aanrader om te herhalen!

Het eten was goed vlees perfect en salades toppie.

Helaas moet ik wel aangeven dat we te weinig borden hadden. En ook waren de opscheplepels niet compleet. Bij het eten was er een min-puntje de aardappels zouden geschild en gebakken zijn maar dat was helaas niet zo. Ook zou het fijn zijn als men zich aan de afspraak kan houden om de spullen weer op te halen. Dit hadden we besproken en ik heb dit alles geregeld. Nu komen jullie de spullen een dag later ophalen. Dus moeten we alles opnieuw regelen.

Netjes op tijd gebracht en heerlijk buffet

Het buffet besteld voor een familie feest, was meer dan genoeg voor iedereen. Veel keuze, en netjes warm gebracht.

Ontzettend makkelijk en heerlijk, TOP!!

Ieder jaar rond de verjaardag van mijn (overleden) man gaat ons gezin bowlen en eten. Dit jaar niet i.v.m medische klachten. Dan maar n buffet thuis. Nou!!!! Echt geen spijt van, het was TOP! Op tijd gebracht, schoon, netjes en vooral, ruim voldoende, heerlijk eten!!! Voor herhaling vatbaar.

Perfecte service en uitstekende kwaliteit

Kort van tevoren en buffet besteld. Erg goede communicatie wanneer het buffet gebracht en de spullen gehaald worden. Ook het eten is van uitstekende kwaliteit. Ik heb van verschillende gasten complimenten over het buffet gekregen. Super bedankt!

Het was een fantastische stamppot buffet

Mijn dochter wilden met haar verjaardag graag stampot eten omdat ze de hele winter grotendeels in het buitenland is. Niet zo gebruikelijk in september maar toch besteld. Al lukte de zuurkoolstamppot niet. De andijviestamppot was een prima alternatief en er werd vooraf overlegd met ons. Top gedaan. Het was heerlijk.

Het eten was heel lekker, het buffet was heel divers en het afleveren was goed geregeld.

De Buffetten Boer is heel flexibel. Wegens ziekte moest ik het buffet een maand uitstellen en later nog 2 personen extra aanmelden. Dit was helemaal geen probleem. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en service, De Buffetten Boer is zeker een aanrader.

De Buffetten Boer is een echte aanrader.

Het bestellen was heel eenvoudig, goede info op de site, levering op vooraf aangegeven tijdstip, goede informatie over hoe het buffet te verwarmen. Wij hebben genoten van een lekker en overvloedig buffet. Een echte aanrader!

Goed betaalbaar buffet aan huis

Correct geleverd in uitstekende koelbox. Ziet er allemaal netjes uit. Het zelf opwarmen geeft geen problemen. De smaak was goed, de hoeveelheid prima. (afbak)Stokbrood, alleen wit geleverd, is van doorsnee kwaliteit.

Super goed eten en fijne service

Lekker eten, goed geregeld. Jammer dat de doorgegeven tijden niet overeen kwamen met hoe laat het gebracht werd.

Ware smaaksensatie uit de Italiaanse keuken!

Heerlijk Italiaans buffet gehad, iedereen was tevreden en voldaan.

Compleet, op tijd, goed bereid en smaak met vlijt!

Keurig verzorgd buffet voor een grote groep. Temperatuur en smaak waren perfect.

Supermegafantastisch

Zoals de service op de website wordt omschreven zo kan je het ook verwachten. Wij hadden een uitgebreid buffet met glutenvrij en vega. Dit wordt apart verpakt. De hoeveelheid was ruim voldoende en werkelijke alle gerechten smaakten goed. De prijs kwaliteit/kwantiteit is goed. En misschien wel het allerfijnste: geen afwas! Voor het volgende feestje wordt er weer een buffet bij de buffettenboer besteld!

Wat hebben we heerlijk gegeten, echt alles was top!!

Als 1e een super toegankelijke website met een heel compleet menu, aan alles is gedacht, van servetten tot opscheplepels, genoeg borden voor Buffet en ook nog voor het toetje!!! Alles ging zoals jullie omschreven, bezorging op tijd, uitleg compleet en na 2 uurtjes was het eten heet en konden we aan tafel en hebben we allemaal genoten. En wat is er fijner na een maaltijd om alles vies in de boxen te doen want jullie doen de afwas. Bedankt voor alles.

Grandioos,geweldig

Het buffet was weer grandioos. Wat een heerlijk eten. Het eten is en blijft lekker warm. Geen allerlei handjes die moeten helpen met de afwas. Vind dit een luxe. Erg vriendelijk personeel die het komen bezorgen. Heb al verschillende mensen de buffettenboer aangeraden. Ook de bbq wordt hier in de buurt volop gebruik van gemaakt zonder dit eten geen feestje.

Niet op tijd geleverd!

Wat is er gebeurt op vrijdag 3 september 2021? Alles, maar dan ook echt alles verliep als een wanprestatie! Het eten was om 17.40u nog steeds niet geleverd. Er is meermaals gebeld naar het telefoon nummer vermeld op de site. We hebben begrepen dat er wel meer dan 10x is geprobeerd te bellen! Echter niemand heeft terug gebeld! Terwijl dat wel wordt beloofd op de site. Toen na ruim een uur overtijd werd geleverd brak uiteraard de paniek uit bij het horeca personeel. Alle borden en bestek bleken nat en vochtig en hebben zij nog afgewassen en gedroogd. Alles moest nog op zijn plek komen. Voordat er gegeten kon worden waren wij ruim een 1,5 uur later dan gepland aan het eten zoals eerder afgesproken. De rest van de dag is daarmee volledig in de stress geraakt. Op tekst en uitleg hoe dit heeft kunnen gebeuren en een eventuele excuses heb ik tot op heden niks vernomen!

Alles volgens bestelling en afspraak. Goede kwaliteit eten.

Goede communicatie

Prima ! Heerlijke voeding en geuren. Alle gasten zeer tevreden. Ook de dieeten prima aangegeven. Vriendelijke bezorger en ophalen servies zoals afgesproken

prima verzorgd buffet en service

Makkelijk en snel contact, prima verzorgd en afgeleverd, goede prijs-kwaliteit verhouding en service. De smaak was niet zoals grootmoeders stamppot, maar voldoende.

Alles keurig op tijd geleverd, buffet smaakte uitstekend en alles weer keurig op afgesproken tijd opgehaald. Een aanrader!

Meer dan een 10 kun je niet geven!

Nooit eerder van de Buffettenboer gehoord, maar eenmaal kennis gemaakt te hebben, hoef je niet meer verder te zoeken. Alles is voor de volle 100 % goed, zowel de afspraken, het later bijbestellen, de levering en zeker de keuze uit het assortiment. Wij kozen voor 40 personen vlees en vis en voor 2 personen vegetarisch. Goed verzorgd, volgens afspraak op tijd geleverd, meer als voldoende en zeer smaakvol. Kortom een dikke 10

geweldig en lekker

Heerlijk gegeten en er was genoeg voor iedereen!!

Het eten was heerlijk, gemakkelijk te verwarmen en lekkere salades er bij.

De lunch werd op tijd bezorgd en met een duidelijke uitleg konden we beginnen met het opwarmen van het vlees met de handige gelpotjes. Na 2 uurtjes zijn we begonnen met het stokbrood met de heerlijke kruidenboter en was het vlees ook al warm. Het smaakte heerlijk en er waren voldoende salades bij die ook voortreffelijk smaakte, kortom we hebben met z'n allen genoten van een heerlijke lunch! Zeker voor herhaling vatbaar!

Lekker en perfect verzorgd

Het eten was weer super lekker en afspraken over bezorging en ophalen werden stipt nagekomen. Kortom: als er weer iets te vieren valt zullen wij zeker de buffetenboer weer benaderen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken