Best zenuwachtig nog nooit hier wat besteld. Had voor 10 personen, maar veel te veel. Raad het echt iedereen aan. Het was echt lekker,het volgende buffet gaat zeker hier weer besteld worden. Jullie hebben het feestje voor ons dubbel goed gemaakt.

Geweldig!

Wij hebben geweldig genoten van het buffet! Hebben niets overgehouden, en dat zegt genoeg! Perfecte service! Een aanrader!

Heel erg tevreden.

Heel goed verzorgd. Heel lekker en meer dan voldoende. Alles op tijd bezorgd en goed aangegeven. Kan dit zeker aan ieder aanbevelen. En op naar de volgende keer.

Super.dit doe ik vaker

Top service, kwaliteit, informatie en alles volgens afspraak

Wij hebben ontzettend genoten van het vlees en vis buffet. Eten smaakte super., mooie kwaliteit en was meer dan voldoende. Alles was compleet, weinig aan toe te voegen voor een geslaagd buffet. Levering en ophalen precies op tijd volgens de aangeven tijden in het mailverkeer. Kortom, een aanrader en wij gaan zeker voor een herhaling.

Lekker ,alles volgens afspraak

Lekker ,levering volgend afspraak

Het was super. Toch een gok om iets te kiezen wat je niet kent. Gelukkig was mijn gevoel goed. De gasten vonden ook echt alles lekker. Dus zijn dit grote complimenten voor jullie.

Lekker buffet en goed geleverd

We hebben voor 12 personen het stamppot buffet besteld. Dit werd keurig op tijd geleverd, smaak en hoeveelheid waren erg goed. Voor herhaling vatbaar dus!

Voortreffelijk

Heel goed en voldoende eten, op tijd bezorgd, zeer vriendelijke bezorger. Makkelijk te bestellen.

Prima verzorgd

Het was lekker, goed op tijd en meer dan genoeg

Goede service en kwaliteit vlees salades en groentes

We hebben met oud en nieuw buffet de luxe gehad en we waren erg te spreken over de afgesproken tijd van bezorging producten en voldoende bestek en servies. Een echte aanrader!!

Super en als voldoende echt een aanrader.

Heerlijk eten en top service!!!

2 dagen met kerst gegeten en 1 x met oud en nieuw! Iedereen was enthousiast! En zelfs toen er de eerste x te weinig branders in zaten werd dat netjes opgelost met oud en nieuw! Ga zo door Wij zijn fan!!!!!

Echt lekker en top service!

Wij hadden het stampottenbuffet op Oudjaarsavond! Echt heerlijk! Ook de vega-optie was heerlijk. Ook de verzorging met was top evenals de bezorging. Zou het zo weer doen!

Buffet laten komen voor oud en nieuw. Van te voren netjes een bericht gekregen hoe laat ze het zouden bezorgen. Was heel goed geregeld een vriendelijke bezorging, uitgelegd gekregen hoe het werkt en er zit ook een boekje bij als je het even niet meer weet. Het eten was heel erg lekker iedereen heeft genoten van het buffet en je krijgt meer dan je op kunt! Wij raden het in ieder geval aan voor iedereen.

Lekker gegeten

Eten was lekker, meer dan voldoende en het was weinig werk om voor te bereiden. Wij hebben vaker buffetten afgenomen, zullen dit ook zeker blijven doen.

Maken waar wat ze zeggen

Keurig op tijd geleverd Buffet zag er verzorgd uit, eten was van goede kwaliteit en genoeg Aan te bevelen

Gewoon top

Klasse

keurig op tijd en zeer vriendelijke bezorging

was geweldig makkelijk te bereiden zodat wij zeer smakelijk hebben gegeten. en iedereen van het gezelschap tevreden was,

Het was OVERHEERLIJK

Voor de eerste keer bij jullie het luxe buffet voor oudjaar besteld en we kunnen niet anders zeggen het was GEWELDIG LEKKER we gaan dit zekers vaker doen we hebben er met zijn allen van genoten petje af hoor

Ruim voldoende en top kwaliteit

Ons stampotbuffet werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het smaakte uitstekend en er was genoeg voor iedereen. En wat fijn dat we niet hoeven af te wassen :)

Wederom een heerlijk buffet met alkes er op en er aan !

Al meerdere keren gebruik gemaakt van de bufettenboer. Telkens perfect geregeld en makkelijk. Naar het belangrijkste is de kwaliteit van het eten . Een aanrader !!!

Lekker en ruim voldoende.

De keuze is reuze buffet besteld voor de jaarwisseling en de keuze was reuze. Veel verschillende vleesgerechten welke door volwassenen en kids lekker werden bevonden. Buffet was een goede aanvulling voor de avond en er was ook voldoende om te ook s nachts na de gezelligheid een 2 ronde te doen. Ook communicatie was goed. Dag van te voren bericht wanneer er geleverd werd en ze waren er zelfs iets eerder.

Smaakvol genieten

Wauw! Eindelijk een cateraar die echt smaakvolle buffetten levert. Levering was duidelijk. Chauffeur vriendelijk en gaf een goede instructie over het gebruik. Makkelijk in gebruik. Smaakvol en meer dan genoeg voor het aantal mensen. Wij hebben onwijs genoten. En zullen zeker vaker bestellen. Prijzen zijn prima. Super bedankt voor het heerlijke stampottenbuffet.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken