Pefect volgens afspraak geleverd.

Netjes sms wanneer geleverd wordt. Vriendelijke uitleg hoe op te warmen en aller belangrijkste natuurlijk: goed eten! Erg goede rookworst en gehaktballen. De bavarois (we hadden mango en framboos) smaak heel erg fruitig en werd prima ontvangen. Al met al prima voor elkaar!

Super goed ! Goed bedrijf , goede prijs kwaliteit en zeer smakelijk eten ! Zeker voor herhaling vatbaar .

Heerlijk en verzorgd buffet.

Het eten was top. Meer dan genoeg. We waren aangenaam verrast. Graag tot een volgende keer.

Unmundig lekkere ervaring!

Veul en goe eet'n!!!

Altijd top geregeld

Goede bezorging, en altijd weer super goed geregeld. Weer heerlijk van genoten.

TOP

geweldige service ,fantastische kwaliteit,eigenlijk kortom TOP TOP TOP

Alles werd hygiënisch verpakt geleeverd

Buffetten Boer met topkwaliteit en maag goed gevuld.

Wij hadden stampotten buffet besteld, de 3 stampotten waren overheerlijk. Ook de rookworsten, gehaktballen en het stoofvlees was van zeer goede kwaliteit en al met al ruim voldoenden. Ook het zuur was prima, dit vind ik een extraatje.

Goede kwaliteit eten en keurig verzorgd

Inmiddels al drie keer een buffet besteld en telkens is het keurig op tijd gebracht en heerlijk eten

Zeer goed, makkelijk en vooral lekker

Wat hebben wij een fijn en heerlijk kerst diner gehad! Bedankt bufettenboer

Uitstekend buffet, goed geleverd, lekker eten!!

Het keuze is reuze buffet besteld voor mijn 50e verjaardag 27 december, iedereen vondt het heerlijk en alleen maar complimenten gehad... Ik ga jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Alles werd keurig op tijd geleverd, duidelijke uitleg en een boekje erbij met alle info. Alles zat erbij tot servies en bestek opscheplepels tangen enz..je hoeft na de tijd niks af te wassen, gewoon smerig weer in het krat en alles wordt keurig de volgende dag op afgesproken tijd opgehaald.... En is er iets niet duidelijk een telefoontje en je wordt Vriendelijk te woord gestaan Dit gaan we zeker nog een keer doen... Dus een echte aanrader!!!!

Heerlijk stampot buffet gegeten, ruim voldoende eten, zelfs voor grote eters. Goed uitgelegd hoe je ea warm moeten maken. En daarna smullen maar.

Het was genieten van de heerlijke gerechten en het gemak.

Het "keuze is reuze" buffet doet zijn naam echt eer aan. Zoveel smakelijke gerechten; voor elk wat wils. Ook de toetjes , chocolade bavarois en de mango bavarois waren geweldig van smaak. Alles voortreffelijk geregeld. Op tijd een berichtje wanneer het werd gebracht en de spullen weer opgehaald. Voor herhaling vatbaar!

Een smaakvol buffet voor een zorgeloze kerst

Heerlijk buffet, meer dan genoeg p.p. levering mt borden en bestek maakt het af en zorgt voor een stress loze kerst. Geen uren in de keuken staan, maar aanschuiven als een gast aan eigen tafel.

Goede kwaliteit van vlees en rauwkost

Goede en nette levering Producten zijn goed verpakt Voor 12 personen was ruim voldoende assortiment

Gisteren (3e kerstdag) hebben wij genoten van een heerlijk boerenbuffet van de Buffetenboer. Het werd op tijd bezorgd en alles wat fantastisch voor elkaar. We hadden een buffet voor 6 personen wat (meer) dan voldoende was. Alles zat erbij tot aan de servetten toe. Je hoeft nergens voor te zorgen. Vrijdag wordt alles weer opgehaald door ze. Vandaag is het kliekjes dag van de buffetenboer want er is nog genoeg over :-) Alles wordt keurig afgedekt aangeleverd. Er zit een boekje bij hoe je het op moet warmen wat echt heel eenvoudig is. Het eten was echt heerlijk en de stokbroden waren ook heel lekker en heel vers. Even, zoals de mevrouw aan de telefoon zei, 5 min in de oven op 180 graden doen en dan zijn ze ook lekker knapperig. Volgend jaar echt op tijd bestellen voor de kerst zodat we dan de 1e of 2e kerstdag kunnen genieten van het buffet. Wij zijn zeer tevreden. Bedankt voor het heerlijke eten buffetenboer en tot volgend jaar.

perfect

Perfect geregeld, volgens afspraak en lekker.

het was netjes verzorgd en netje op tyd bezorgd

Het gaf me rust dat het allemaal geregeld was en zeker weer de moeite waard is als er een rede is om iets te vieren om aan de buffetten boer te denken en te bestellen.

Het was perfect

Een goede service. Lekker eten .

Wat was het fijn, Om bij BB terecht gekomen te zijn, het was heerlijk eten, dat mag je wel weten. We doen het zeker nog een keer, het smaakte beduidend naar meer , met zo’n grote ploeg , hadden we meer dan genoeg. En dan de bezorging keurig en net : OMHOOG MET DE DUIM, Deze jongeman verdient een grote pluim. Wij wensen jullie een goed 2022 jaar, uiteraard met personeel en met elkaar Groet Arie en Frieda Kortleve Westeinde 76 2969 BN Oud-Alblas .

Goed en makkelijk

Wij hadden een buffet met kerst, het werd keurig aangegeven in welke tijdsbestek het geleverd werd! Een goede uitleg erbij! En we hebben heerlijk gegeten! Het eten was echt lekker! Wij komen zeker nog keer terug om een buffet te bestellen!

Heerlijk

Wederom heerlijk gegeten met z'n allen. Dit was de derde keer en zeker niet de laatste keer.

Uitstekend compleet verzorgd

Reeds eerder heb ik bij de buffettenboer besteld en nooit klachten.

drie sterren voor kwaliteit, gemak en zorgeloos genieten

Met de buffetten van de boer heb je culinaire klasse en geen geouwehoer... We zijn zeer tevreden en hebben onze gasten overtuigd van jullie kwaliteit. Wordt vervolgd.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken