Weinig informatie over het gebruik van de cafing dish. Ook de gerechten moet jeraden wat het is.

Jammer dat op de gerechten geen stickertje zit wat het is. De uitleg van de cafen dish was geen tijd voor omdat ik met anderen bezig was op straat. Ligt niet aan de chaufeur van de levering. Eigen schuld, ben er wel uitgekomen. Was eel een opluchting op kerstmiddag!

We hebben nu al een paar keer bij jullie besteld. E het is altijd super. Alles heerlijk en jullie service is op en top . Van brengen tot het weer ophalen van de spullen. Echt TOP

Geweldig goed eten, goede kwaliteit betaalbare prijs.

Goede service, makkelijk te bereiken. Makkelijk te bestellen. Goede kwaliteit van vlees, vers lekker. Net alsof uit uit eten bent. Goede haal en breng service. Duidelijk via SMS en mail.

Was volledig en goed verzorgd.

Tijdstip besorgingde dag van te voren bekend en een kwartier van te voren even telefoontje we zijn er bijna. Alles volledig goed verzorgd en eten was goed. Enige kantekening was voor 12 personen buffet en wij waren met 10, eten bijna geheel op, dus was voor 12 personen te weinig geweest. Voor ons voldeed het met 10 personen en was voorstreffelijk.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Het was een super goede en fijne ervaring om bij jullie tijdens de feestdagen een buffet te bestellen. Alle 1 sta keren zijn spannend. Maakt niet uit waarmee. Maar bij jullie gaan we zeker vaker met elkaar bestellen. Het was super goed voor elkaar. Heel erg bedankt namens de familie. Geen stress gehad maar wel heerlijk eten.

Alles perfect geregeld

Heerlijk gegeten, alles zag er perfect uit. En complimenten voor de brochure, waarin alle allergenen vermeld stonden!

Kerstbuffet 2021

Waar moet je heen met kerst met 17 mensen over de vloer?.....Natuurlijk naar de Buffetten Boer!!..... Alles op en top tot in de puntjes verzorgd, hapklaar en voor de volgende keer zeker voor herhaling vatbaar. Buffetten Boer dat smaakt naar meer, dus zekers tot een volgende keer. Vriendelijke dank voor de top service!!. Fam. Linssen Schinnen

Geweldig!

Goede service. Zowel met het wijzigen van het aantal gasten en het bezorgen en ophalen. Alles correct afgehandeld. En het buffet was heerlijk, ruime porties en er was goed rekening gehouden met een glutenvrij dieet. Een dikke pluim en voor herhaling vatbaar !

Keurig op tijd

Veel variatie, zeer compleet

Dit jaar de tweede keer een kerstbuffet besteld. Wederom lekker gegeten en voor herhaling vatbaar.

Aanrader!

Heerlijk verzorgd diner dankzij de buffetenboer! Alles wordt keurig verpakt aangeleverd. Alles smaakte heerlijk en de bezorging/ophalen verliep soepel! Wij gaan dit zeker overdoen!

Een kerst zonder zorgen en veel gezelligheid

Namens mijn gehele familie 20 pers, waren wij ontzettend tevreden met het buffet. Doordat het eten gemakkelijk en snel opgewarmd en klaar gezet kon worden. Hebben wel veel tijd gehad om kerst te vieren. Super! V

Komt afspraken na, lekker en goed verzorgd.

25/12 Prima buffet.Ruim voldoende eten.Stipt op tijd geleverd. Al meerdere jaren klant. Nooit teleurgesteld!!!! Top!

Voor ieders smaak was het raak!

Wij hebben heerlijk gegeten van het vis en vlees buffet. Er was ruim voldoende en alles zag er netjes verzorgd uit. Vooral het stoofpotje en de garnalen vielen in de smaak! Duidelijke communicatie. Aardige bezorger, heldere instructies en onze complimenten aan de kok! Zeker voor herhaling vatbaar!

De service was prima, bezorging , hoeveelheid en tijdstippen van leveren en ophalen! Top. Eerlijkheid gebied ons wel te zeggen, aangezien wij vaker besteld hebben tijdens eerdere kerstfeesten, dat de kwaliteit ietwat minder was dan vorige jaren: van een aantal vleessoorten waren te grote en daardoor droog en de salades waren vettig door alle mayonaise. Natuurlijk hebben wij veel plezier en gemak gehad tijdens dit diner maar wij zijn iets beter gewend! Wij gaan het volgend jaar gewoon weer proberen! Met vriendelijke groeten Familie Hageman uit Wilnis

Uitstekend zoals altijd .

Geweldig eten en uitmuntende service . Nooit meer een ander.

Mooi op tijd geleverd. Goed verzorgd, lekker, en zeker genoeg gekregen Echt een aanrader

Geweldig ! Top relaxte kerst!

Duidelijke site, goed bereikbaar, fijne producten en super levering, ik zou het iedereen aanraden! Genoten

Super service, fantastisch buffet

Ik vond de service subliem. Keurig op tijd geleverd en ook weer opgehaald. Met daarbij netjes geïnformeerd over zowel de bezorgtijd als de ophaaltijd. Het buffet was fantastisch, we hebben er van genoten. Het was meer dan genoeg. Heerlijk, waarvoor dank.

Saté buffet was super lekker .goed vlees lekkere bami en nasi .heerlijke salade.stokbrood even 3 min in de oven heerlijk..echt aan te raden. Alleen jammer dat ik van te voren geen bericht had gehad zo als beloofd welk tijdvak ze zouden komen.maar had mail gestuurd kreeg netjes antwoord hoe laat ze zouden komen.was perfect op tijd.top en goede uitleg .echt super geregeld geen afwas.

Het was heerlijk. Grote stukken vlees en vis.

Graag zou ik 1 bak minder salade en 1 bak warme groente erbij. Vooral met Kerst is dat dan lekker.

Het was weer verbluffend lekker en genoeg

Het was de derde keer dat we een buffet besteld hebben en het blijft heerlijk, genoeg en echt lekker en zeker weer voor herhaling. Het is variatie, goede uitleg en netjes afgeleverd. Zeker gaan bestellen .......

Perfect!

Wij hadden met de Buffettenboer nog geen ervaring . We wisten niet precies wat we konden verwachten. De bezorging ging helemaal volgens afspraak ,alles was keurig verzorgd. Ons vlees en vis buffet was zeer smakelijk, ruim voldoende , gewoonweg Top!! Het ophalen van de spullen ging ook helemaal volgens afspraak. Keurige bezorgers. Het was de eerste keer bij de Buffettenboer, maar zeker niet de laatste keer.!

Heerlijk boeren buffet

Het boeren buffet was heerlijk, we hebben ervan gesmuld met z'n allen. Service ook top!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken