Overheerlijk en ruimschoots genoeg !!

De bestelling van het Keuze-is-Reuze-buffet was een schot in de roos ! Of het nu de gehaktballetjes, de beenham , het satévlees of wat dan ook was : het was allemaal reden tot groot enthousiasme bij ALLE aanwezigen. Vlees, salade, sausjes, stokbroden waren in ruime mate aanwezig en de smaak was overheerlijk. Het geheel werd bezorgd in koelboxen en de borden en het bestek hygienisch verpakt in een krat. Zowel de bezorging als het ophalen ging perfect volgens de gemaakte afspraken. Onze keuze was dus inderdaad reuze en absoluut voor herhaling vatbaar !! Kortom, een absolute aanrader !

Een prima keuze om een feestje compleet te maken.

Hoe door omstandigheden een bijna niet gevierde verjaardag oa door de bufettenboer toch nog uitgroeide tot een supergezellig feestje. Gemaakte afspraken werden netjes nagekomen, bestellingen en afhandeling was prima geregeld en voor herhaling vatbaar.

Prima geregeld en perfecte service

Heel fijn dat we het buffet naar onze eigen voorkeuren konden aanpassen. Al het eten werd door de gasten zeer goed gewaardeerd . Levering van het buffet was goed geregeld en goed op tijd. Kortom dit is voor herhaling vatbaar.

Super verzorgd

Super heerlijk en goed verzorgd ,eten was voor herhaling vatbaar

Fantastisch eten!

Heerlijk gegeten en genoeg voor iedereen en amper wat over. Het stokbrood zou minder kunnen dat hebben we wel heel veel over. De volgende keer gaan wij absoluut weer gebruik maken van de Bufetten boer.

Goed verzorgd, lekkere producten

Buffet werd ruim op tijd bezorgd. Alles zat erbij zoals servetten, ruim voldoende stokbrood etc. Het vlees, salades ed waren erg lekker en ruim voldoende

Het buffet was nog beter dan de vorige keer!

Het was weer helemaal top. Geleverd op de afgesproken tijd met toelichting en hulp van de chauffeur. Buffet voor 22 mensen, gevarieerd en erg lekker. We hebben de helft met vlees en de helft vegetarisch besteld en ook de vegetarische gerechten waren verrassend lekker. Weer top gedaan Buffeten Boer!

Super lekkeren

Super lekkeren en veel

Direct dezelfde avond nog een keer besteld.

Kwaliteit, hoeveelheid en service uitstekend.

Heerlijk genoten van een geweldig buffet

De complimenten vlogen over tafel. Waar heb je dit vandaan? Mooier compliment kun je niet krijgen met de produkten van de buffettenboer

Het eten was heerlijk en super goed verzorgd !!!

Eten was heerlijk en heel erg goed verzorgd!

In één woord Fantastisch

Het eten zag er ontzettend goed uit. Iedereen was heel enthousiast. Het was echt heel erg lekker. Ten opzichte van het vlees (heel veel) vond ik dat er iets te weinig nasi en aardappeltjes waren. Daarbij was er een ruime keus aan salades. En heerlijk vers stokbrood. Het smaakte allemaal ontzettend goed en ik heb de hele avond gehoord. "Zo dat ziet er goed uit, och wat lekker, ik ben eigenlijk wel vol maar ik heb dat en dat nog niet gehad" Iedereen heeft genoten. Ik heb alleen maar positieve dingen gehoord. Ik zou het zeker nog een keer bestellen. Het maakte onze feestdag helemaal compleet.

Altijd goed geregeld en ruim voldoende erg tevreden

Altijd goed geregeld en ruim voldoende erg tevreden.

Iedereen blij en voldaan naar huis - dát wil je als gastvrouw!

Korte communicatielijnen, bezorging perfect op tijd, compleet pakket, super-kwaliteit, zeer ruime porties èn…. Héérlijk!

Geweldig, alles tot in de puntjes verzorgd!

Het buffet was uitstekend! Heerlijk vlees, goede salades, heerlijk stokbrood met kruidenboter. Uitgebreide keuze. Alles netjes gebracht en weer opgehaald. Kortom Top!

Goed en lekker eten

Het eten dat we besteld hebben was van goede kwaliteit en de kwantiteit was goed. Maar de tijd die opgegeven was voor bezorging klopte niet. Verder zeer content.

Geweldige keuze, levering en complete vriendelijkheid!!

Onze eerste keer bij de buffettenboer besteld, en dit smaakt naar meer, veel meer. Zowel de info aan de telefoon, het bestellen en het op tijd aangeven wanneer ze komen, leveren en weer ophalen in 1 woord GEWELDIG !!!! Wij komen graag bij jullie terug voor ons volgende feestje Top!!

Buitengewoon goed de mensen vonden het heel erg leker vroegen gelijk voor het adres

En meer Als genoeg eten vortrefelijk

Iedereen heeft genoten . Alles was er op tijd Alles ook weer keurig op gehaald.

Meer dan uitstekend .

Wij maken al zolang gebruik van jullie diensten en iedere keer zijn we weer verrast door de kwaliteit . Vooral van de hoeveelheid. Nooit te kort . Bovendien de service is top .ik raad het iedereen aan . Ik ga nooit meer een andere cateringbedrijf nemen . Ook voor de BBQ,S fantastisch . Nr 1 voor mij .

Gemakkelijk te bestellen op de site. Het leveren, ophalen en de bijbehorende informatie erg netjes geregeld. En het allerbelangrijkste natuurlijk is dat iedereen heerlijk heeft gegeten.

Geweldig we hebben er echt allen 12 van gesmuld

AL. HET LEKKERS EN GOEDE KOMT UIT HOEVELAKEN

Helemaal top!

Voor de tweede keer een buffet besteld bij De Buffetten Boer en weer veel complimenten gehad van onze eters. Netjes op tijd geleverd, meer dan genoeg eten en alles (bestek, servetten, etc.) mee geleverd. Helemaal top dus, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Lekker eten, goed georganiseerd en iedereen was tevreden!

Bestelling liep super. Wilde een aanpassing en dat was met wat bijbetalen geen enkel probleem! Bezorging ging vlot. Alles netjes verpakt in goede koelboxen. Meer dan genoeg eten! Iedereen vond het lekker en vroeg waar het vandaan kwam. Aanrader dus!

uitstekend eten en goede service

goede service, lekker eten en een foutje wordt direct hersteld. we hadden 1 glutenvrij eten bij het buffet, er was voor deze persoon rum voldoende en smakelijk glutenvrij eten bij het buffet

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken