Zeer smakelijke maaltijd in een handomdraai !

Afspraak qua bestelling, wijziging en bezorging op een klantvriendelijke wijze kunnen regelen. Met name de splitsing van buffet door de veranderde corona maatregels, geeft mij veel vertrouwen in in professionaliteit en bereidheid de klant een onbezorgde en smakelijke kerst te bezorgen. Dank hiervoor !

We genieten al 7 jaar van dit heerlijke buffet.

Al 7 jaar een heerlijk kerstbuffet. We hebben er weer van genoten.

T was heerlijk

T eten was goed en lekker ook voldoende .Beetje lastig was t opwarmen maar komt door Corona moesten we t in 3 families verdelen , anders was t makkelijker geweest met jullie warmhoudbakken . Maar we waren allemaal tevreden ,Goed gewerkt en t was op tijd bij ons ,nog fijne feestdagen allemaal

Top. Smaakte voortreffelijk en voldoende.

Dit is de eerste keer dat we catering bij De Buffetten Boer hebben besteld. Het is voor ons tijdens de kerst super relaxed geweest. Werd op het afgesproken tijdstip bezorgd. Super netjes verpakt. Duidelijke instructie vwb het verwarmen van de gerechten. Gaan het zeker nog een keer doen. Wellicht al van de zomer het bbq pakket. Top. Een aanrader.

Geweldig,super lekker eten

Iedereen die hier was vond het heerlijk Had voor 15 personen Alles was goed verzorgd en netjes gebracht. Wij gaan echt wel vaker bestellen

Eerste keer besteld , zeker niet de laatste keer . Alles netjes verpakt , boerenbuffet was uitstekend

Geweldig en lekker

Wat een geweldige ervaring! Makkelijk via de site te bestellen. Ruime keuze zelfs voor een lastige eter zoals ik. Dag van te voren een berichtje hoe laat het buffet wordt bezorgd en op de dag zelf was de bezorger keurig op tijd. We kregen goede uitleg over het gebruik en het inleveren. Alles ging volgens het boekje! Heerlijk eten we hadden het vis/vlees buffet en alles was even lekker! Er was ruim voldoende en er waren grote eters bij! Borden en bestek netjes hygiënisch verpakt en alles mag gebruikt retour! Volgende keer bestellen we weer graag bij jullie!

Een boven verwachting ervaring.

Het eten was lekker en goed verzord, daarnaast een eersteklas service, goede en duidelijke communicatie, flexibele levering. We hebben er bijzonder goed van genoten.

Goede service!

Eten was lekker, precies genoeg. Je bent altijd bang dat je ‘wat tekort’ hebt. Maar zeker niet het geval als je gewoon het aantal personen aanhoudt!

Keuze is reuze buffet genomen, veel verschillende soorten vlees en het smaakte heerlijk.

Goed geregeld

Heel blij mee!!! Alkes prima verzorgd en heerlijk eten. Wel een beetje veel :)

Zorgeloos genieten !

Goede prijs kwaliteit Goede service Makkelijk en snelle communicatie

Heerlijk onbezorgd gegeten

Met de hele familie genoten en alleen volop lof over het eten.... dank je

Super lekker buffet

Gisteren de dag voor Kerst alles thuisbezorgt. Netjes verpakt. Vandaag 1e kerstdag 2 uur voordat we gingen eten alles op de warmhouders. Het was meer dan voldoende en erg lekker. De 1e kerstdag is geslaagd. Dank jullie wel.

geweldig/makkelijk

geweldig / makkelijk

Geweldig eten en een zeer goede service

We hadden het vlees en vis buffet voor onze woonlocatie besteld. Alles werd keurig en op tijd geleverd. Het eten was heerlijk. We hebben dankzij De Buffet Boer een zeer geslaagde avond gehad!

Heerlijk gegeten

We hebben heerlijk gegeten er was ruim voldoende. We hadden het luxe buffet veel verschillende vleessoorten en smaken. De salades zijn echt heerlijk en er zit ook voldoende stokbrood bij. Wij zijn grote eters en een ieder had genoeg. Wij waren elk jaar te laat met buffet te reserveren dit jaar konden we gelukkig genieten:)

Echt heerlijk eten alleen te kleine porties

HET ETEN WAS HEERLIJK!!! Goed op de hoogte gehouden van de levering. Ze waren perfect op tijd. Alles was perfect verzorgd. We waren met 9 pers. en hadden een buffet voor 12 pers. Bijna alles is op dus in die verhouding gezien zouden de porties iets groter mogen. Verder was het een perfecte opening van onze kerstavond dus waarschijnlijk volgend jaar weer

Erg lekker en goed verzorgd boerenbuffet

Netjes op tijd afgeleverd. Goede uitleg van de chauffeur. Alles zit erbij. Alles schoon en apart verpakt. Het eten is professioneel bereid en erg lekker. Genoeg variatie en genoeg voor iedereen. Zeker voor herhaling en een echte aanrader. We hebben een heerlijke kerstavond gehad. Thnx.

Het was zeer goed

Het was weer top deze week met de kerst. Eerst op het werk en op 1e kerstdag ook weer super goed en lekker.

Geweldig….

Eten was/is helemaal top. Service zeer goed. Op tijd geleverd met zeer goede uitleg. Via mijn dochter jullie gevonden omdat zij ook al 2x bij jullie had besteld was de beslissing om met jullie in zee te gaan niet moeilijk. Super bedankt dat jullie mijn Kerst makkelijk hebben gemaakt.

Wij hebben het al verschillende jaren en is nog steeds heerlijk goed van smaak de vis en vlees raad ik ieder een aan

Toch een feest in de lockdown!

Wat een domper dat mijn moeder 70 werd op het moment dan dat lockdown start....niet samen uit eten zoals ze zo graag wilde... Dit was echt een fantastisch alternatief! Lekker ons eigen huis versierd, bakken met lekker eten dat de kamer al lekker laat ruiken en met alle kleintje zingen als ze binnen komt! Jullie hebben haar verjaardag gered! Bedankt!

gewoon top

Ze doen wat ze zeggen

Lekker en compleet

Helemaal compleet, warme gerechten en salades. Zelfs stokbrood en kruidenboter, borden en bestek....wat wil je nog meer!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken