Top geregeld!

Het eten werd op tijd geleverd, duidelijke omschrijving en bovenal, heerlijk van smaak! Aanrader! Ik ga zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten.

Heeeeeerlijk

Het was heerlijk en heel goed verzorgd.

Mijn verwachtingen werden overtroffen

Wegens corona konden we geen kerstuitje doen met het personeel. Als oplossing bij de buffettenboer uitgekomen. Uitleg duidelijk, prijs goed, levering op tijd, en als belangrijkste : geen enkel geklaag gehoord van de kritische medewerkers. Zeker voor herhaling vatbaar, alleen de reden mag veranderen. PS de coronaregels zijn vanzelfsprekend in acht genomen.

Heerlijk buufet

Wij hebben een buffet voor 16 personen besteld. Ruime keuze, heerlijk eten en fantastische service, zowel aan de telefoon als zodra alles gebracht en opgehaald word. Echt voor herhaling vatbaar.

Ruim voldoende

De salades vond ik wel wat grof gesneden maar voor de rest was het lekker en prima verzorgd

Keurig voor elkaar.

Snel en makkelijk geregeld en alles keurig voor elkaar, iedereen heeft er lekker in gegeten.

Van een geweldig Stampottenbuffet genoten.

Onze eerste ervaring met de De Buffetten Boer hebben wij als zeer positief ervaren. De kwaliteit van het eten is prima en het gemak dat het geheel compleet geleverd wordt en dat de vaat weer vuil meegaat is ook een fijn idee. We gaan zeker nog eens gebruik maken van jullie diensten.

Wij zijn dik tevreden er was genoeg en de kwaliteit ook uitstekend

super kwaliteit

Netjes bezorgd en verzorgd hoeveelheid was prima zeker voor herhaling vatbaar

Alles volgens afspraak in een perfecte verpakking geleverd. Ruim voldoende en van een prima kwaliteit. Wij hebben er met zijn alle van genoten. Dank u wel.

Eten werd bezorgd op de afgesproken tijd,en smaakte ook nog eens ontzettend goed

Het was heerlijk!!!

Ideaal. Je hoeft het alleen maar op te eten. De rest gaat vanzelf.

Top geregeld. Alles zag er netjes uit. Afgesproken tijd bezorgd. Het stamppotten buffet was echt heel lekker! En meer dan genoeg. Een echte aanrader.

Lekker eten en goede service

Het eten was top, super lekker en de bezorging was netjes op tijd

verrukkelijk eten als altijd

onze cliënten hebben heel erg lekker gegeten en meer als normaal. iedereen vond het lekker. wij zijn erg blij met jullie.

Het buffet is keurig verzorgd en voldoende. Service is goed. Helaas waren de twee rauwkost salades aan de harde kant.

Prima buffet! Goede services wat brengen en ophalen betreft, het is gewoon compleet!

Geen geouwehoer, bestel bij de buffettenboer! Alles goed verzorgd, het wordt zo bij je bezorgd!

Gewoon lekker eten, lekker makkelijk en daarom lekker luxe

Het eten van de buffettenboer is gewoon lekker. En ik vind het nog lekkerder, omdat je zoveel keuze hebt en er haast niets voor hoeft te doen. Alles zit erbij en alles kan vies mee terug. Een restaurant ervaring in je eigen omgeving. Gewoon lekker eten, goed verzorgd.

Top geregeld!

Alles super geregeld, lekker, super vers en top service!

Goed geregeld en erg lekker!

Goed geregeld en erg lekker!

heerlijk eten goede survise

prima uitgelegd hoe het moest. alles klopte alleen de aardappeltjes waren slap als je ze op deze manier opwarmt . jammer volgende keer doe ik ze in m,n airfryer

Fantastisch, ongeloofelijk lekker, aanrader voor een volgende keer!

Wat een fantastische smaken bij elkaar! Ik heb zelf een auto-imuun ziekte. Maar ik heb van dit eten helemaal geen last gehad van mijn darmen. Iedereen vond het heerlijk en het was ook genoeg. Complimenten voor de kok! Alle lof. Ik heb mede dankzij jullie een fantastische verjaardag gehad. Ondanks dat we dankzij corona nergens naar toe kunnen. Het was feest!

Super goed, en lekker

Nog nooit van jullie gehoord. Maar het was heerlijk, lekker buffet goed geregeld. Voor herhaling vatbaar.

netjes en op tijd bezorgd en goed verzorgd

wij hebben nu voor de derde keer mogen genieten van het buffet en zelf voor de tweede keer besteld het was weer genieten van het heerlijke eten

Het eten was heerlijk. Meer dan voldoende. Hier kan voor ons een restaurant niet tegenop. Hartelijk dank voor de goede service. Zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken