Goed, maar niet heel bijzonder

Zoals boven beschreven. Hele goede service, maar de kwaliteit van het eten matig.

Erg lekker eten

De service via de mail ging niet echt prettig. Dit kan beter. Maar het gaat over het eten en dat was super lekker. Heerlijk gegeten met de grote groep en alleen maar lof over het heerlijke eten gehoord. Zeker aan te raden. Volgende wordt binnenkort ingepland.

Buffert de Boer denkt mee in je wensen.

Het buffet was zeer verzorgd en smakelijk. Er werd zelfs zoutarme gerechten geleverd. Onze gasten hebben heerlijk gegeten. Dankjewel buffet de Boer. Groetjes, Monique

Heerlijk.

De locatie vinden was lastig. Op de website graag meer mogelijkheden om adres aan te vullen met aanwijzingen. Verder prima.

Het was fantastisch!

Voor ruim 30 mensen hadden we gekozen voor het boerenbuffet. De service vooraf was uitstekend, de communicatie, de bezorging op tijd en het eten was FANTASTISCH!!! Ruim voldoende en keurig verzorgd. We hebben er van genoten en zouden de buffettenboer zeker aanbevelen!! De prijs-kwaliteitverhouding was prima!!

Netjes geleverd

Alles werd netjes verpakt en gekoeld smorgens geleverd. Was mak k gelijk zelf opgewarmd en heerlijk.

Geweldig buffet en prima verzorgd

De bestelling liep heel vlot en de afspraken werden prima op tijd afgehandeld. Het eten was heerlijk en ook de temperatuur van het eten was na de twee uur opwarmtijd heerlijk warm. Al onze gasten waren verrukt en wilden het adres weten waar wij dit heerlijke eten hadden besteld.

Heerlijk gegeten

Top geregeld buffet( hadden luxe buffet). Alles was goed op smaak en ruim voldoende te eten. Vlees ook niet droog en zeer lekker. Met name de kip piri piri was favoriet! Levering meer dan ok, van te voren nam men nog contact op om de laatste dingen door te bespreken. Eten zeer makkelijk zelf op te warmen en bleef lang genoeg warm.

Heerlijk buffet gehad

Het was echt heerlijk allemaal en netjes verzorgd

Compleete lekkere luxe maaltijd

Op tijd bezorgd met goede uitleg Bestelling was zeer compleet. Makkelijk op te warmen thuis. Heeeerlijk gegeten boven verwachting. Hoeft niet af te wassen en ze komen het weer ophalen. Kortom super!!

Prima geregeld

Super eenvoudig en lekker! Wij vragen ons af waarom we dit niet eerder gedaan hebben.

Heerlijk buffet en ruim voldoende voor het aantal personen!

Ik bestel al jaren bij de barbecue en buffettenboer. Heb prima ervaringen. Voor het eerst een buffet voor 6 personen besteld. Fijn dat dit nu ook kan! (Boerenbuffet). Was ruim voldoende voor het aantal personen. Ik geef alleen de voorkeur als één van de gerechten aan Oma’s stoofpotje ipv de ham, die werd bij ons nauwelijks gegeten, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ook handig om bij de bestelling meteen aan te kunnen geven dat er vegetarisch besteld kan worden. Nu moet je dat apart in de opmerkingen vermelden. Bij de grotere buffetten kan dat wel. Verder was alles prima verzorgd!

Op tijd geleverd, voldoende, iedereen tevreden

Lekker, variërend en genoeg voor iedereen!

We hebben erg lekker gegeten. Goede service, alles netjes afgeleverd, goed rekening gehouden met allergieën. En de gerechten waren lekker! Zeker een aanrader en wij bestellen nog een keer hoor!

Wederom prima verzorgd.

Alles was super lekker en voldoende. ook volgens afspraak keurig bezorgd.

Alles mooi op tijd geleverd . De smaak was voortreffelijk. We hebben ervan genoten.

Helemaal top

Prima buffet, goed geregeld en netjes op tijd bezorgd en weer opgehaald

Goede kwaliteit volgens afspraak gebracht!

Ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Eten werd heerlijk warm en netjes verzorgd gebracht. De kwaliteit was perfect en heerlijk!

Net voldoende. Absoluut geen colunair hoogstandje

Voelde voor de meesten van onz als goedkope kwaliteit eten. Geen liefde in de bereiding. Hakken over de sloot met een neiging naar matig. Variatie op zich fijn maar niet voor herhaling vatbaar.

Top geregeld, doen wat ze zeggen!

Ruim voldoende Smakelijk Diverse soorten, Halal, vega, etc... TOP! Zeker een volgende keer!

Geweldig zeer tevreden

We hebben al een paar keer bij jullie besteld en zijn elkeer uitermate tevreden

Heerlijk gegeten

Wij hebben het Keuze is reuze buffet gekozen. Het smaakte allemaal heerlijk en het is allemaal makkelijk op te warmen. Enige minpunt was dat er erg weinig rijst en aardappels waren. Na de eerste ronde buffet was dit bijna allemaal op en daarna zit je dus puur vlees te eten. Verder top, ik zou hier zeker weer bestellen.

alles goed geregeld behalve de hoeveelheid eten iets te weinig bij andere jaren vergelekenn

De hoeveelheid stamppotenwaren erg zuinig. De bijlage vlees en worst was wel ruim voldoende.

De service ondanks de coronatijd was geweldig zo niet fantastisch. Op de juiste tijd die gezegd werd is het aangeleverd. Iedereen die aanwezig was vond het een geweldig buffet, en ze lieten het zich goed smaken. Ga zo door en een dubbel compliment.

Goed verzorgd Buffet.

De "Keuze is Reuze buffet" dat was echt zo!!. 7 soorten vlees en verschillende salades erbij met heerlijk 3 soorten stokbrood. Netjes een avond van te voren berichtje gekregen hoe laat ze ongeveer komen bezorgen. Goede uitleg van de bezorger. Wat wil je nog meer als je ongeveer 30 eters hebt!! "Er wordt voor zoveel man gekookt en de afwas wordt voor je gedaan"[ik heb wel wat voorgespoeld] Tip: uitdraai erbij wat er allemaal is en broodplan met broodmes is ook wel handig.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken