Super geslaagde avond met een super buffet. Tevreden gasten.

het was super

De bestelling kwam keurig op tijd. Alles zag er goed en vers uit.Het eten was erg lekker, meer dan genoeg. In 1 woord Heerlijk!!

goed lekker en geweldig verzorgd

Het was goed verzorgd, voldoende voor iedereen. Lekker .

Super goed verzorgd

Zeker aan te bevelen voor feesten en partijen. 1 min puntje en dat is dat de spagetti en de bami op een zeker moment papgaar worden. Maar het was superrrrr lekker, zeker de moeite waard voor een volgende keer. Anita Bol

Heerlijk gegeten en meer dan voldoende

Zou het een ander ook aanraden. Ook onze gasten vonden het heerlijk.

Geweldig buffet en voor ieder wat wils. Een echte aanrader !!

Het buffet was geweldig. Mijn gasten hebben ervan genoten. De chauffeur was ontzettend aardig. Dankzij dit buffet hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad. Dank jullie wel !

Super Top Buffet

Erg lekker eten! Je wordt netjes gebeld wanneer ze op weg zijn om het te brengen en op te halen. Vriendelijk, je kan goede afspraken maken. Aanrader!

Kei goed

Iedereen vond het eten super lekker en de service was ook heel goed. Het eten is binnen de aangegeven tijd bezorgd. De dag daarna werd de vuile vaat weer opgehaald, ideaal!

Prima verzorgd, geleverd en bovendien zeer smaakvol.

En hele leuke en smakelijke ervaring. Erg makkelijk om te bestellen en eventuele veranderingen aan te brengen. Keurig verzorgd.

Geweldig verzorgd!

Normaal zoveel stress met een huis vol visite. Maar met de Buffetten van de buffetten boer is dat verleden tijd. Vroeg in de ochtend werd het buffet geleverd. Alles zag er keurig uit en alles word bij geleverd dus geen stress over te kort aan borden en bestek. Het buffet hoeft alleen klaar te worden gezet, water in de shavedish en de rest gaat vanzelf! Het buffet was heerlijk. Wij hadden zoveel over dat we de volgende dag nog een keer met 6 personen er van hebben gegeten. Complimenten wij hebben genoten!

Te laat, maar goed eten!

Wij bestelden een buffet voor een groep van ongeveer 60 mensen. Het eten was goed en werd warm afgeleverd. We hadden de keuze is reuze variant aangevuld met wat vegetarische schotels en kindermenus. Er was ruim voldoende. Enige smet was dat het buffet ruim anderhalf uur te laat werd bezorgd. Dat werd later toegelicht en bleek door een akelige samenloop van omstandigheden te zijn geweest. Wij kregen daar uiteinde een flinke financiële compensatie voor. Als het zo uitkomt zullen we zeker weer bestellen bij deze leverancier,

Geweldig goedver en bezorgd en zeer lekker

Makkelijk en goed te bestellen , goede service. Uitstekende ver/ bezorging en het eten was zeer lekker. Klant vriendelijk en zeer goede communicatie Ben uiterst te vreden net als mijn gasten waren Echt TOP

Helemaal goed en lekker!

Ondanks autopech waren ze nog op tijd en het was de moeite meer dan waard! Top geregeld, heerlijk eten en een aanrader om te herhalen!

Het eten was goed vlees perfect en salades toppie.

Helaas moet ik wel aangeven dat we te weinig borden hadden. En ook waren de opscheplepels niet compleet. Bij het eten was er een min-puntje de aardappels zouden geschild en gebakken zijn maar dat was helaas niet zo. Ook zou het fijn zijn als men zich aan de afspraak kan houden om de spullen weer op te halen. Dit hadden we besproken en ik heb dit alles geregeld. Nu komen jullie de spullen een dag later ophalen. Dus moeten we alles opnieuw regelen.

Netjes op tijd gebracht en heerlijk buffet

Het buffet besteld voor een familie feest, was meer dan genoeg voor iedereen. Veel keuze, en netjes warm gebracht.

Ontzettend makkelijk en heerlijk, TOP!!

Ieder jaar rond de verjaardag van mijn (overleden) man gaat ons gezin bowlen en eten. Dit jaar niet i.v.m medische klachten. Dan maar n buffet thuis. Nou!!!! Echt geen spijt van, het was TOP! Op tijd gebracht, schoon, netjes en vooral, ruim voldoende, heerlijk eten!!! Voor herhaling vatbaar.

Perfecte service en uitstekende kwaliteit

Kort van tevoren en buffet besteld. Erg goede communicatie wanneer het buffet gebracht en de spullen gehaald worden. Ook het eten is van uitstekende kwaliteit. Ik heb van verschillende gasten complimenten over het buffet gekregen. Super bedankt!

Het was een fantastische stamppot buffet

Mijn dochter wilden met haar verjaardag graag stampot eten omdat ze de hele winter grotendeels in het buitenland is. Niet zo gebruikelijk in september maar toch besteld. Al lukte de zuurkoolstamppot niet. De andijviestamppot was een prima alternatief en er werd vooraf overlegd met ons. Top gedaan. Het was heerlijk.

Het eten was heel lekker, het buffet was heel divers en het afleveren was goed geregeld.

De Buffetten Boer is heel flexibel. Wegens ziekte moest ik het buffet een maand uitstellen en later nog 2 personen extra aanmelden. Dit was helemaal geen probleem. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en service, De Buffetten Boer is zeker een aanrader.

De Buffetten Boer is een echte aanrader.

Het bestellen was heel eenvoudig, goede info op de site, levering op vooraf aangegeven tijdstip, goede informatie over hoe het buffet te verwarmen. Wij hebben genoten van een lekker en overvloedig buffet. Een echte aanrader!

Goed betaalbaar buffet aan huis

Correct geleverd in uitstekende koelbox. Ziet er allemaal netjes uit. Het zelf opwarmen geeft geen problemen. De smaak was goed, de hoeveelheid prima. (afbak)Stokbrood, alleen wit geleverd, is van doorsnee kwaliteit.

Super goed eten en fijne service

Lekker eten, goed geregeld. Jammer dat de doorgegeven tijden niet overeen kwamen met hoe laat het gebracht werd.

Ware smaaksensatie uit de Italiaanse keuken!

Heerlijk Italiaans buffet gehad, iedereen was tevreden en voldaan.

Compleet, op tijd, goed bereid en smaak met vlijt!

Keurig verzorgd buffet voor een grote groep. Temperatuur en smaak waren perfect.

Supermegafantastisch

Zoals de service op de website wordt omschreven zo kan je het ook verwachten. Wij hadden een uitgebreid buffet met glutenvrij en vega. Dit wordt apart verpakt. De hoeveelheid was ruim voldoende en werkelijke alle gerechten smaakten goed. De prijs kwaliteit/kwantiteit is goed. En misschien wel het allerfijnste: geen afwas! Voor het volgende feestje wordt er weer een buffet bij de buffettenboer besteld!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken