TOP

Wederom heerlijk gegeten.

We vonden het niet heel geweldig, zijn beter gewend bij jullie.

We vonden de voorgerechten matig kwa gewicht, het vlees wat hard en hadden het fijn gevonden als er stickers op waren geplakt van wat er precies in zat.

Heerlijk eten en goed verzorgd!

We hadden de keuze is reuze buffet gekozen en voor een persoon vegetarisch. Alles werd netjes geleverd en vegetarisch was helder aangegeven. Toen we aangaven het buffet, door corona, over 2 dagen te gaan verdelen (ivm max aantal mensen) kregen we direct extra branders! Helemaal top geregeld. Iedereen heeft enorm genoten van het eten en wij waren ontzegd en konden ontspannen genieten

1 deksel ontbrak voor de warmhoudschaal en de varkenshaas saté was niet goed gaar. Verder prima buffet!

Uitstekend .een 12

Mijn ervaring met de buffetten boer is meer dan perfect . Ook dit keer een uitstekend kerstdiner verzorgd . Volgen jaar hopen we weer een kerstbuffet voor onze bewoners. Heel erg blij mee ..

super lekker

het stamppotbuffet wat we op eerste kerstdag hadden was geweldig netjes geleverd en zelfs op de dag zelf onze zoons en schoondochters wisten van niets en waren zeer verrast door dit super lekkere buffet

goed verzorgd en smaakvol buffet

Ondanks enkele beginprobleempjes( dankzij de corona)genoten van een heerlijk buffet zowel qua levering als smaak.De levering was zelfs eerder als afgesproken. Tevens onze complimenten voor een team dat ondanks deze roerige tijd zo kan blijven werken en geduld kan opbrengen om alles toch maar in goede banen te leiden.

was een super buffet

was weer super hebben er van genoten maar wisten al dat het eten goed was hebben op 18-07-2020 ook een buffet van hun gehad

Topppppp

Heerlijk gegeten van dit goed verzorgde buffet. Gebracht en gehaald en meer dan voldoende...Heerlijk!!

Echt goed verzorgd!! Lekker eten makkelijk warm te maken echt heel erg lekker

Heerlijk eten en genoeg voor iedereen

Dit is de tweede keer dat wij bij jullie besteld hebben. Prima service!! Heerlijke gerechten en genoeg voor iedereen en voor iedereen keuze genoeg.

Veel variatie in groenten

Het was heel goed en zeker genoeg, konden het het niet allemaal op

Wij hadden diner voor 7 personen. Het is wel een uitdaging om het hele diner tegelijk warm te krijgen/houden. 14 bakjes is veel voor een gewone keukenoven. Tip: vermelden op de site of toch iets van een warmhouder erbij leveren.

Heerlijk onbezorgd genoten

Heerlijk onbezorgd genoten het vlees en vis buffet met kerst. Gerechten erg lekker, vooral de vis was super! Ruime porties. Alles tot in de puntjes verzorgd met ook servies en bestek. Bezorging precies op tijd en vriendelijke bezorgers. Enige feedbackpuntje is dat de salades niet overeenkwamen met die in het bijgeleverde boekje. Ook leken ze op elkaar, was een beetje teveel van hetzelfde. Had graag wat meer echt verse salades gezien en niet alleen aangemaakt met een dressing. Superdank weer voor het heerlijke buffet!

Fijne bezorging en goed eten

Eten was top. Verschillende soorten zodat iedereen kon kiezen wat hij/zij wilde eten.

Levering op tijd. hoeveelheid ruim voldoende. We hebben ervan genoten het was erg lekker

Heerlijk kerstdiner !!

De maaltijden zijn van goede kwaliteit en worden goed verpakt en voorzien van duidelijke instructies thuisbezorgd. De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed. Wij zijn fan van de buffettenboer.

Een goed buffet voor een heel schappelijke prijs

Keurig bezorgd en alles zag er keurig uit

Voor een zorgeloze kerst doet de buffettenboer goed zun best

Meer dan ruim voldoende in de bakken.je kunt alles zelf pakken. Geen boodschappen doen in coronatijd. We hebben hiervan zeker geen spijt. Zo n lekker buffet op oudjaarsavond wil ik wel winnen. Dan zijn mijn boodschappen Voor die avond ook gelijk weer binnen.

Geweldig!

Heerlijke gerechten, meer dan voldoende, prima service, geen afwas!

Heerlijk buffet zonder gedoe

Lekker en veel eten.

Erg goed meer dan genoeg voor 6 man. enige minpuntje is de kruiden op de kip beviel ons niet. Maar is allemaal wel voor herhaling vatbaar. We denken er zelfs aan om aankomde zomer BBQ te doen via jullie

Gewoon heerlijk

We hebben met 10 mensen goed gegeten. Er was ruim voldoende

Veel eten, uitstekende kwaliteit en prima op tijd geleverd

Weer zeer goed verzorgd, heerlijk eten en meer dan ruim voldoende te eten.

Compleet buffet met elk wat wils

Heerlijk buffet, wat makkelijk warm te maken is. Meer dan genoeg, voor de mensen waar je voor besteld Handig dat er bestek en borden bij zitten, zo maak het een totaalpakket!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken