Compleet buffet met elk wat wils

Heerlijk buffet, wat makkelijk warm te maken is. Meer dan genoeg, voor de mensen waar je voor besteld Handig dat er bestek en borden bij zitten, zo maak het een totaalpakket!

Overheerlijk

Zeer verzorgd en heel smakelijk. En...heel makkelijk op te warmen.

vriendelijk en goed

Werd op tijd geleverd met voldoende uitleg. het was zoals beloofd en geen cent spijt. Op naar de volgende keer.

Het smaakt heel goed En Belangrijk Altijd genoeg Ik ben er vaste klant nu Zo Heerlijk En het word gebracht en opgehaald Mooier kan het niet

Het eten was heerlijk ruim voldoende voor 12 personen.makkelijk warm te maken .dus voor herhaling vatbaar.

Goed verzorgd

Het buffet smaakte prima en zag er verzorgd uit

het buffet heeft de kerst weer top gemaakt

zowel het buffet als de bezorg maaltijden zijn zeer aan te bevelen. er is een ruime keuze aan maaltijden en buffetten voor iedere smaak .

Geweldig heerlijk eten

Voor kerst vis en vlees buffet besteld. Het is altijd maar afwachten wat je krijgt, maar het was echt heerlijk! Super makkelijk te bereiden, is allemaal duidelijk aangegeven. Duidelijke communicatie en levering en daarbij word bestek en alles geleverd dus daar heb je geen omkijken naar. In één woord: Geweldig! Ik raad zeker aan om hier te bestellen, dit gaan wij in de toekomst ook weer zeker doen met feesten en partijen (als het weer allemaal mag)

Een heerlijk kerstdiner met verse producten

Wat een makkelijk, maar vooral heerlijk kerstdiner hebben wij gegeten. De zalm en carpaccio vooraf waren vers en om je vingers bij af te likken. Ook de kalkoen, bavette en fricandeau met groentes en aardappelgratin hebben gesmaakt. Mals vlees en gevarieerde groenten. Voor ons voor herhaling vatbaar. Fam Helsen

goed en heerlijk buffet

Doordat de chauffeur / bezorger niet goed uit gelegd heeft hoe een en ander moest was ik een beetje teleurgesteld in het gereed maken van het buffet. Maar dat is opgelost en daarna echt een heerlijk buffet en goed genoten. Een aanrader voor iedereen

Net als de vorige keer was alles naar wens Zeker een aanrader

Goed eten, prima verzorgd

Lekker en kwalitatief eten! Das belangrijkste... daarnaast netjes verzorgd en zeer goede communicatie. Vanwege Corona alles netjes verpakt en zelfs een belletje dat er een chauffeur uitgevallen was en ze dus wat later kwamen.... keurig. Dag later alles weer opgehaald. Al met al. Zeer netjes en tegen goede prijzen!

Erg lekker, voor herhaling vatbaar!!!

We waren op zoek naar een buffet voor eerste kerstdag. Maar uiteraard was alles voor die dag al uitverkocht. Omdat de gerechten en hapjes ons zo aanspraken, besloten we dat de zondag voor de kerst ook best kon als buffet-dag. Wat een goede beslissing. We werden eerst al gebeld om bepaalde eetwensen van ons te bespreken (wat wel- en wat een wat mindere combinatie zou zijn) en op de dag zelf stond de bestelwagen op de afgesproken tijd hoor de deur. Goed verpakt eten en zelfs koud al errug lekker... We hebben heerlijk gegeten en de dag daarna ook nog! Hulde voor jullie bedrijf. Jullie hebben er een klant bij!!

heel goed verzorgd en lekker

we hebben op onze afdeling dankzei jullie toch een mooi kerst diner kunnen neerzetten. was goed verzorgd en het vlees was goed zacht en zeer smakelijk

Heerlijk gegeten!

Heerlijke gerechten, top salades! Alles keurig volgens afspraak en op tijd geleverd.

Het hele proces van bestellen tot aan bezorgen verloopt prima. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Het stamppot buffet was prima verzorgd en het smaakte heerlijk. Zeker voor een groep ideaal. De moeite waard!

Meer dan genoeg praktische lenering Kortom voor herhaling vatbaar

Goed verzorgd. Bewoners vonden het lekker.

De buffetten zijn ons goed bevallen, onze bewoners vonden het lekker.

Tip Top

Prijs / kwaliteit verhouding dik in orde.

Een onvergetelijke avond in deze bijzondere tijd!

Ieder jaar houden wij met de woongroep en de begeleiding een Kerstdiner. Dit jaar is anders dan de andere jaren wat veel veranderingen met zich mee brengt, maar dankzij het buffet en het samen zijn konden de bewoners deze bijzondere tijd even vergeten en helemaal ontspannen. Ze hebben heerlijk gegeten en van alles geproefd! Bedankt! Goede service ook! Alles was netjes op tijd en werd warm geleverd. Ook het ophalen verliep volgens afgesproken tijd. Groetjes de bewoners & begeleiding

Het was verrukkelijk als ik er weer aan denk, loopt het water me weer in de mond

Normaal bereid ik alles altijd zelfs qua hapjes of avondeten op een feest of bijeenkomst. Dit jaar hadden we besloten om het anders te doen ik was vooral erg sceptisch omdat ik bang was dat er iets niet goed zou gaan. Ik heb veel liever zelf de controle, maar niets bleek minder waar!! Alle afspraken werden perfect nagekomen en het eten was echt VERRUKKELIJK en de hoeveelheid was perfect. Wij hadden nog iets extra besteld maar dat was echt niet nodig geweest. Nog dagen naderhand kreeg ik appjes dat het eten zo lekker was geweest en zelfs mijn dochter waar het communiefeest voor was en die bijna niets lust vond het heerlijk en dit alles heeft ervoor gezorgd dat ze een topdag heeft gehad. Ik kan het dan ook iedereen aanraden!! Ik kan nu al niet wachten tot we weer feestje mogen organiseren! dan kunnen we met hulp van de buffettenboer weer van een heerlijk buffet genieten!

Heerlijk winterbuffet, super goed geregeld!

Het buffet werd keurig binnen de afgesproken tijd gebracht. Het was geheel compleet met borden, bestek, opscheplepels e.d. De stampotten konden eenvoudig worden opgewarmd volgens de ontvangen instructies. Het eten was royaal en goed van smaak! Zeker aan te bevelen. Een tevreden klant ;-)

Prima geregeld en iedereen heeft lekker gegeten

Alles was goed verzorgd. Chauffeur legt alles netjes uit. Eten was lekker, wij hadden stamppotten. Helemaal geslaagd.

Goede communicatie, lekker eten en alles geregeld. Aanrader!

Dit was mijn eerste bestelling en ik had in eerste instantie twijfels bij het zelf warm maken van het buffer. Dit was echter compleet ongegrond, 2 uurtjes van tevoren de brandertjes aanzetten en twee uren later was alles warm en deed niet onder voor een warm bezorgd buffet! Super lekker gegeten. We hebben een dag later nogmaals gegeten van hetzelfde buffet, dus de hoeveelheid eten was ook ruim voldoende! Communicatie over bezorgtijdstippen is ook dik voor elkaar.

Heerlijk!

Goede service, eten is goed verpakt. Je word op de hoogte gehouden hoe en wanneer het gebracht word. Het eten is heerlijk. 2e keer dat we dit doen. Het is gewoon goed en heerlijk eten. En het word gewoon weer bij je thuis opgehaald. Top!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken