Gewoon goed! Lekker eten, goede keuzes en goede diensten.

Buffettenboer maakt lekker eten, de website is eenvoudig in gebruik, de bezorging en ophaal is goed geregeld, kortom gewoon goed!

Zeer uitgebreid en heerlijk buffet voor een zeer goede prijs!

Ter gelegenheid van de 50 jarige verjaardag van mijn man had ik bij bij de Buffetten Boer het boerenbuffet besteld. Je kunt makkelijk het buffet naar eigen wens aanpassen. Ik had er zelf nog zalm bij besteld. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan via de telefoon. Zodra de planning bekend is krijg je een bericht (via SMS) hoe laat je de Buffettenboer kunt verwachten. Zeer goed geregeld. Er wordt netjes uitgelegd hoe je alles moet klaarmaken. Bij het buffet was vergeten om de saus toe te voegen bij de beenham. 1 Telefoontje en binnen een kwartier stond er weer een auto voor de deur met de saus. Wat een TOP service!! Het buffet was echt voortreffelijk. Er was genoeg voor iedereen. Ik kreeg veel complimenten. En wat ook super is, dat je al het bestek en de borden (die meegeleverd zijn) niet hoeft af te wassen. Je mag dus alles gewoon meer vuil mee teruggeven. Je krijgt bericht wanneer ze alles weer op komen halen. Je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Je zet alles buiten neer en het wordt netjes opgehaald. Ik ben zeer tevreden. En ik heb familie en vrienden jullie naam gegeven want iedereen was zeer te spreken over de kwaliteit. Dus zeker een aanrader!!!

Uitstekend!

Ik heb nog nooit zo relaxed mijn verjaardag gevierd! Alles klopte en het eten was heerlijk!

Lekker eten, ruim voldoende hoeveelheid

De communicatie verliep goed, de verwachtingen zijn waargemaakt en al mijn gasten (60 personen) waren er blij mee. Mede door het goede buffet was het feest voor mijn 50ste verjaardag een groot succes. Ook terug ophalen verliep prima.

Super buffet

Super buffet. Keurig op tijd geleverd. Goed rekening gehouden met glutenvrij en vegetarisch buffet. Voor herhaling vatbaar!

Zag er prima uit,enalles smaakte goed !!!

Op tijd geleverd ,goed verpakt !!

Bestellen ging makkelijk, daarna wat problemen met en een nabestelling en een gluten en lactose vrij maaltijd maar perfect opgelost, perfect bezorgd en het was echt heerlijk. Sjanet scholte Namens de organistie van het pleinfeest maassingel/regge/geul deurne

Het was weer super!

De chauffeur was er precies op tijd en het was een hele vriendelijke man, die van grapjes houdt. En het eten was als vanouds heerlijk. ALles was lekker en er was ruimschoots genoeg. We eten er allemaal vandaag nog een keer van. Geweldig toch?

Erg lekker eten. Zeer goed geregeld met de Buffetenboer

Erg lekker gegeten met onze vrienden. De levering ging zoals afgesproken en de hoeveelheid eten was meer dan voldoende. Hey eten was erg smakelijk en wij kregen ook complimenten van onze gasten hierover. TOP!

Goed verzorgd

Het eten was heerlijk. Vers en goed van smaak. Genoeg voor iedereen.

Weer helemaal top geregeld door de Buffettenboer! Heerlijk eten en zeker een aanrafer!!!

Weer erg lekker gegeten, iedereen was net zoals de andere keren erg enthousiast. Heerlijk gegeten en de service was weer geweldig. Zeker een aanrader en wij zullen zeker weer gebruik maken van jullie diensten bij feestjes, partijen etc....

Heerlijk eten, super bezorgservice

Erg tevreden met de service, kwaliteit en het heerlijke eten

Helemaal top

Een absolute aanrader. Na onze huwelijksplechtigheid, heerlijk met zijn allen gegeten van diverse stampotten, oma’s stoofpotje, lekkere gehaktballen etc etc.Iedereen was vol lof over het eten. Ook de service vooraf voor het maken van bezorg afspraken waren correct, behulpzaam en vriendelijk. Voor ons een geweldige aanvulling op een mooie dag. Dank aan het team!

super te vrede

hele goede en een fijne ervaring, eten was lekker, alles tip top in orde en netjes op tijd geleverd. dus zeker een aanrader. prijs kwaliteit is prima zeker waar voor je geld.

Prima !! Goede communicatie

Heerlijk , zou eigenlijk nog wel wat papieren tafellakens erbij gehad willen hebben ,

zelfs in een woord: Perfect

makkelijk besteld, levering volgens afspraak, ophalen volgens afspraak en dat alles nog lekker en lekker makkelijk

Goede, snelle service en heerlijk eten. Afwas en alles wordt gedaan, alle benodigdheden netjes bijgeleverd!

Het was meer dan geweldig

Ik kende dit bedrijf niet. De service was erg goed. Vlak voor aankomst is er contact geweest met mij om door te geven hoe laat het eten er is. Het buffet was prima warm gehouden en er kwamen veel complimenten over het eten. Ook het ophalen van de gebruikte en lege schalen ging voorspoedig , netjes op afspraak.

Wat een luxe

Wat heerlijk om niet te hoeven nadenken over de boodschappen, er wordt voor je gedacht, gekookt en afgewassen! Je hoeft alleen maar de complimenten van de gasten in ontvangst te nemen! Love it!

Dankjewelbuffet was Dankjewel voor topkwaliteit eten

Als gastouder gaf ik een DANKJEWELBUFFET nav de afgelopen 1.5 jaar Covidperiode voor mijn vraagouders. Vertrouwen in elkaar en samen goed door deze periode heenkomen. Dit overheerlijke Vis en Vleesbuffet was de ideale manier om nog meer onderlinge verbondenheid te verkrijgen. Dus ook ......dank je wel voor jullie ..... voor de prima kwaliteit en service die jullie geven.

staat het niet op de site .............. stel je vraag !!!

onze zoon wilde voor 24 personen een 21-st birthday Party vieren maar de grootste uitdaging was voor ons; wat gaan we deze studenten voorschotelen. Want de extra uitdaging was ; het moest compleet Vegatarisch zijn. Na onze positieve ervaringen met de Buffettenboer was het voor ons logisch om op deze site te kijken maar helaas geen Vega buffet. Maar na een kort overleg is er een fantastisch VEGA buffet samengesteld waaruit wij ons walking diner konden serveren. Alles was weer perfect op tijd en volgens afspraken geleverd. onze tip aan de klanten; vind je het niet op de site neem contact op. Tip voor de bufettenboer ; zet een VEGA buffet op de site

Gewlsig

Een geweldig nieuwe ervaring, heerlijk eten waarvan alle gasten met volle teugen hebben genoten. Eten was bij aankomst warm tevens een zeer vriendelijke bezorger.

Prima en lekker

Goed verzorgd en lekker

Fantastisch en lekker buffett en genoeg voor iedereen

Dit was voor mij niet de eerste keer dat ik wat besteld had bij de buffetten/barbecueboer en elke keer is het gewoon prima verzorgd en meer dan voldoende van alles en een prima service

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken