zeer goede ervaring

Voor de eerste keer iets besteld bij de buffetenboer en dat is goed bevallen. aan de telefoon werd ik goed te woord gestaan en kreeg een goed antwoord op de vragen die ik had. Toen ik wilde bestellen bleek alles volgeboekt, maar na een telefoontje was ophalen wel mogelijk, dus was ons feestje met 18 personen gered. Het eten was goed van kwaliteit en werd goed warm als je het deed zoals verteld met de aubain marie schalen. De hoeveelheid was heel goed, echter als je met meer jongeren zou zijn, nu alleen 50+ ers, is de hoeveelheid wat karig. Als tip zouden wij de bufettenboer meegeven voeg iets meer rijst en aardappeltjes toe, want dat zou een welkome aanvulling zijn. Maar al met al een zeer goede ervaring.

Geweldig . Top bedrijf .nog nooit teleurgesteld. Top verzorgd . Al bijna 4 jaar lang .een aanrader .

Prima verzorgd!

Kan er kort over zijn: ik zou de Buffettenboer van harte aanbevelen! eten was op tijd (zelfs nog netjes een belletje vooraf), porties zijn royaal, en het eten is zeer smakelijk. Ook het ophalen van de bakken en schalen was zorgeloos en uitstekend geregeld, thuisblijven was zelfs niet nodig. Dit heeft absoluut een meerwaarde gegeven aan ons feest, en dat alles voor een alleszins redelijke prijs. wij waren echt zeer tevereden, en de gasten hebben gesmuld! (dat is eigenlijk t belangrijkste haha)

Het buffet werd op tijd en compleet bezorgd. Het eten was lekker en ruim voldoende voor ons gezelschap.

Het eten was weer heerlijk

Voor de 3de keer dat wij besteld hebben verschillende buffetten. En ook deze was weer erg lekker en ruim voldoende. Iedereen vond het eten weer erg lekker

Unaniem oordeel: fantastisch buffet!!

Mooi weer, fijn gezelschap, heerlijk eten! Wat wil een mens nog meer?

goed verzorgd, heerlijk eten en mooi op de aangeven tijd bezorgd.

Perfect, zeker voor herhaling vatbaar.

Helemaal top

Het eten was echt lekker. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Zonder zelf uren in de keuken te staan genoeg eten voor iedereen

Eigenlijk geen opmerkingen!

Wij zijn heel tevreden vanaf bezorging tot en met consumptie. Onze gasten waren vol lof over het eten, kwaliteit en kwantiteit.

Top. Lekker en voldoende keus

Gewoon top. De smaak is goed. De keus aan verschillende gerechten is goed zodat er voor ieder wat wils is. En er is meer dan voldoende voor iedereen. Het word ook goed geleverd en aan alles is gedacht ( bijv zelf eens aansteker voor de brandkuipjes) Ik kan het iedereen aanraden.

Meer dan perfect

Prima en heerlijk geregeld allemaal. Voor herhaling vatbaar.

Goede service en heerlijk eten!

Heel fijn dat er al buffetten zijn te bestellen vanaf 6 personen. Kwaliteit van het eten is heel goed en de extra bij bestelde tapenades zijn echt heerlijk. We bestelden nu voor de 4 e keer en zeker niet voor de laatste keer.

Heerlijk, uitgebreid, goed kwaliteit.

Heerlijk gegeten. Uitgebreid en goede kwaliteit.

Zeer goed en lekker eten

Super goed

N.a.v. ervaring bij familie met buffet van de Buffet Boer. Bestelling geplaatst. Deze ervaring hebben ze nu ook weer waargemaakt. Levering en ophalen mooi op tijd wat is medegedeeld. Netjes verzorgd aangeleverd. Eten was heerlijk en ruim voldoende.

Snel, makkelijk, heerlijk, uitgebreid, service!

Snel geregeld via de overzichtelijke site. Houdt zich aan de gemaakte afspraken. Vragen via de mail worden snel beantwoord. Kortom... TOP!

Het was heerlijk! Goed verzorgd!

Het boerenbuffet was heerlijk en ruim voldoende voor het aantal personen. Alles werd keurig op tijd gebracht en opgehaald. Wat erg fijn is dat je van te voren een berichtje krijgt over het halen en brengen. De vuile vaat hoef je niet te doen dus wat wil je nog meer! Heerlijke salades, vlees en overige gerechten. Echt een aanrader en ze komen het gratis thuisbrengen dat is echt top!

Eten en Levering zeer goed, communicatie slecht.

Wij hadden een feest voor 40 personen, combinatie besteld van Luxe en Vlees/Vis buffet. Was erg lekker. Zeker de zalm was zeer populair. Hoeveelheden zijn meer dan genoeg, brood was wel redelijk snel op. Levering ging vlot, en ook werd alles klaar gezet door de courier. Enige minpunt is de comminucatie. Ondanks dat ik besteld had 1 week op voorhand werd mijn bestelling pas de dag op voorhand 's avonds bevestigd. Na meerdere keren bellen /mailen werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Op einde van de dag wel telefoon gekregen dat bevestiging gelukt is. Ik zou het bedrijf aanraden, maar hoop wel dat ze hun communicatie naar klanten toe verbeteren.

De buffettenboer is door niemand te evenaren

Ik heb een paar keer gebruik gemaakt van de diensten van de buffettenboer. Ik kan niets anders dan 100% tevreden zijn over de buffetten de bezorging en de afhandeling . Het is gewoon allemaal TOP.

Super lekker en enorm goed verzorgd

We hebben genoten met de familie. Zoveel lekkere dingen en het zag er goed verzorgd uit.

Alles perfect geregeld

Alles netjes afgeleverd, uitleg erbij gekregen was heel makkelijk allemaal te doen. Eten was heerlijk iedereen heeft er van genoten, was een top ervaring. Als we weer een feest hebben gaan we het zeker weer doen we kunnen iedereen dit aanraden.

geweldig

het eten was super lekker goed verzorgd de gasten hebben heerlijk gegeten het eten was voldoende voor iedereen

Super buffet, We hadden het vis/vlees buffet. De smaak was super en alles was zeer ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar

Erg smaakvol!

Vol verwachting klopte ons hart.. Zou het smaken, zou dit ons raken... konden we anderen blij maken? Het was meer dan we verwachten en de smaak was beter dan we dachten. We kregen van niemand klachten. Dus voor jullie een dikke negen en voor ons een grote zegen!

Was goed verzorgt

Was zeer goed