Geweldig, alles tot in de puntjes verzorgd!

Het buffet was uitstekend! Heerlijk vlees, goede salades, heerlijk stokbrood met kruidenboter. Uitgebreide keuze. Alles netjes gebracht en weer opgehaald. Kortom Top!

Goed en lekker eten

Het eten dat we besteld hebben was van goede kwaliteit en de kwantiteit was goed. Maar de tijd die opgegeven was voor bezorging klopte niet. Verder zeer content.

Geweldige keuze, levering en complete vriendelijkheid!!

Onze eerste keer bij de buffettenboer besteld, en dit smaakt naar meer, veel meer. Zowel de info aan de telefoon, het bestellen en het op tijd aangeven wanneer ze komen, leveren en weer ophalen in 1 woord GEWELDIG !!!! Wij komen graag bij jullie terug voor ons volgende feestje Top!!

Buitengewoon goed de mensen vonden het heel erg leker vroegen gelijk voor het adres

En meer Als genoeg eten vortrefelijk

Iedereen heeft genoten . Alles was er op tijd Alles ook weer keurig op gehaald.

Meer dan uitstekend .

Wij maken al zolang gebruik van jullie diensten en iedere keer zijn we weer verrast door de kwaliteit . Vooral van de hoeveelheid. Nooit te kort . Bovendien de service is top .ik raad het iedereen aan . Ik ga nooit meer een andere cateringbedrijf nemen . Ook voor de BBQ,S fantastisch . Nr 1 voor mij .

Gemakkelijk te bestellen op de site. Het leveren, ophalen en de bijbehorende informatie erg netjes geregeld. En het allerbelangrijkste natuurlijk is dat iedereen heerlijk heeft gegeten.

Geweldig we hebben er echt allen 12 van gesmuld

AL. HET LEKKERS EN GOEDE KOMT UIT HOEVELAKEN

Helemaal top!

Voor de tweede keer een buffet besteld bij De Buffetten Boer en weer veel complimenten gehad van onze eters. Netjes op tijd geleverd, meer dan genoeg eten en alles (bestek, servetten, etc.) mee geleverd. Helemaal top dus, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Lekker eten, goed georganiseerd en iedereen was tevreden!

Bestelling liep super. Wilde een aanpassing en dat was met wat bijbetalen geen enkel probleem! Bezorging ging vlot. Alles netjes verpakt in goede koelboxen. Meer dan genoeg eten! Iedereen vond het lekker en vroeg waar het vandaan kwam. Aanrader dus!

uitstekend eten en goede service

goede service, lekker eten en een foutje wordt direct hersteld. we hadden 1 glutenvrij eten bij het buffet, er was voor deze persoon rum voldoende en smakelijk glutenvrij eten bij het buffet

Goede service, heerlijk eten

Wij hebben een buffet besteld voor een groep van 15 personen voor ons huwelijk. We zijn er erg over te spreken en zullen zeker nogmaals gebruik maken van hun diensten. De levering verliep soepel, er is rekening gehouden met onze wensen. Het ophalen van de spullen (en daardoor ook geen afwas!) verliep prima. Het eten was makkelijk op te warmen en erg lekker, lekkerder dan ik verwacht had van een verwarmde maaltijd. We hebben zowel vlees+vis besteld als vegetarisch. Ook de vegetarische gerechten waren heerlijk, evenals de salades. Ik zou ze zeker aanraden!

Geweldig de bakken waren leeg en onze magen zijn gevuld met heel veel lekkers.

aan te bevelen voor iedereen.simpel op te warmen wanneer jij dat wilt. Alles heb ik besteld het was heerlijk tot in de puntjes verzorgd. Van bezorging tot de afwas. Gesmuld met de hele familie voor ieder wat wils. Van glutenvrij tot vegetarisch. Alles apart verpakt met stickers erop. Het was in een woord. FANTASTISCH. Aan te raden voor jong en oud.

Een heerlijk vis en vleespakket,van Boer Buffet, zo makkelijk op tafel neer gezet!!

Netjes en correct contact vooraf van vermelding van de levering. Schoon bestek en servies,. Maar vooral het het heerlijke eten van het vis en vleesbuffet, waar iedereen van onze gasten heerlijk van hebben gegeten, en de complimenten voor ons...(: Ook met een aanbeveling om jullie te bestellen voor een feessie! Vriendelijke groet van Debby

Voor de volgende keer, weet ik wel dat ik minder moet bestellen en niet op precies het aantal personen. Maar iedereen heeft genoten, heerlijk gegeten. En fantastisch verzorgd.

Bezorging prima geregeld, erg behulpzaam. Eten meer dan genoeg, voor alle smaken wat. Een aanrader! Een positieve tip: bij de bakken met eten kaartjes met wat erin zit.

fantastisch ,genoeg en erg lekker.

Het was voor ons de eerste keer, maar wat hebben jullie zich overtroffen. Het was in 1 zin heerlijk iedereen van onze gasten was lovend over het buffet. ruim voldoende lekker warm gebracht. De communicatie was goed, tijdens de voorbereiding. En zeker voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt voor alles, zonder jullie hadden wij niet zo een mooi feest gehad. Groetjes van ons.

Gied verzorgd en smakelijk allen waren entousiast

Helemaal top!!

Stel: je mag het buffet regelen, omdat er een afscheidsreceptie komt voor je allerliefste collega die met pensioen gaat... Waar doe je dat dan? Nou, zeker weten bij de buffettenboer!! Wat een topservice!! Heerlijk eten, gewoon warm geleverd (voor 45 personen!!), keurig op de hoogte gehouden van de aflevertijd en ook alles weer precies op tijd opgehaald!! Kon niet beter!! Veel complimenten gehad over het heerlijke eten! En weet je... je hoeft niet eens af te wassen :-) Dit heeft de pijn van het afscheid zeker verminderd! We hebben genoten! Als we weer eens een feestje hebben hier op school, weten we jullie zeker te vinden! Bedankt!!

Goed verzorgd en nette levering. Goed eten!

Midden in de zomer een stamppotbuffet bestellen?!?! Wie doet dat?? Nou wij dus! Onze directeur gaat met pensioen en zijn lievelingseten is stamppot! De gasten hebben gesmuld! Ook de rookworsten en de gehaktballen waren heerlijk! Super service ook dat alles warm gebracht wordt en de volgende dag de vuile vaat zo weer mee gaat in de bus! Voor herhaling vatbaar! Bedankt!

Heerlijk als je kan loslaten en weet dat je bezoek geniet

Ik gunde mezelf een buffet in plaats van alles zelf te regelen voor een feestje en dat heeft super uitgepakt! Voor ieder wat wils en ook genoeg voor onze groep met goede eters :)

Prima buffetten, goede smaak

Ook de aflevering en het ophalen uitstekend verzorgd,

Gewoon goed!

Alles was naar wens. Ruim voldoende voor iedereen.

Keurig verzorgd, lekker en op de afgesproken tijd bezorgd en teruggehaald.

Zoals hierboven: Iedereen heeft met smaak gegeten en van alles was er ruim voldoende. Bijzonder luxe dat je na zo gezellig tafelen niet uitgebreid aan de afwas moet. Dat was voor mij een cadeautje. De dranken waren aanvankelijk niet aanwezig bij de bestelling maar de vriendelijke chauffeur ging meteen naar AH en kwam het keurig brengen. Geen klachten dus alleen maar tevreden mensen.

Wisselende ervaring

Het eten was top. Niets op aan te merken. TIP: aanwezigheid sausjes ontbreekt / zeer summier. We hebben eigen sausjes moeten gebruiken. Bezorging: onervaren jonge jongen die niet echt wist hoe werkt. Warme eten ontbrak. Is nog nagebracht door ervaren kracht die wel de juiste service bood.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken