Maaltijd of meer, een Topper steeds weer!

Of je nu een Housewarming hebt met familie en vrienden, of je bestelt maaltijden thuis, lekker makkelijk en corona proof, De Buffetten Boer zorgt voor smaak, sfeer en service! De gerechten zijn vers en smakelijk, ook als je geen vlees of vis wilt hebben. Iedereen tevreden dus! Het eten komt op tijd en je wordt goed van alles op de hoogte gehouden. De bezorgers zijn altijd vriendelijk, ga je het buffet zelf opwarmen dan wordt alles duidelijk uitgelegd. Ook het ophalen (geen afwas!) wordt prima geregeld. Het is fijn feesten met een cateraar als De Buffettenboer!

Het was heerlijk en ruim voldoende

Het is geweldig.

Een goede ervaring. Alles keurig op tijd geleverd. Was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Formidabel,smaakvol,top service, aanbeveling, voor herhaling.

Zie boven, gewoon top!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zeker aan te bevelen

Keurig netjes en alles volgens afspraak. Vriendelijke mensen aan de telefoon en als levering. Alles keurig uitziend en vooral ook genoeg en erg lekker

Heeft super gesmaakt,,

Heeft super gesmaakt, meer dan genoeg,, iedereen vond het heerlijk, gr Jarno en Marjan

Waar voor je geld

Heerlijk eten. Goede uitleg en goede service.

De maaltijd was heel lekker.

Hele lekkere maaltijden, alleen mag het bakje wel wat kleiner.

Fantastisch!!

Het bestellen ging heel eenvoudig (online), veel keuze in pakketten, bij een latere verandering (telefonisch) werd ik ook heel goed en vriendelijk te woord gestaan. Een sms'je met het tijdstip van brengen,cq ophalen zodat je wist wanneer je thuis moest zijn. Goede informatie over het verwarmen van de gerechten etc. En eigenlijk het belangrijkste: het smaakte allemaal héérlijk. Kortom voor herhaling vatbaar!!!

Geweldig!! En eten genoeg

Een examen feestje geven in de corona periode. We hadden onze diploma uitreiking en wilde na dien een gezellig samen komen. Eerst een restaurant gebelt omdat we niet uit 1 gezin kwamen moesten we 1,5 meter uit elkaar zitten dit vonden we niet zo gezellig. Ik ben gaan zoeken op internet en vond jullie We hebben het feestje bij mij thuis gedaan. We waren met 13 personen waarvan 1 persoon vegetarisch. Dit hebben jullie goed verzorgd. Alles netjes optijd gebracht. Eten in overvoeld en lekker. Dit was de 1ste keer maar zeker niet de laatste. en dan te bedenken dat ik mijn diploma heb gehaald op 49 jarige leeftijd :-)

Levering was netjes Eten super lekker!! We gaan onze bruiloft genieten van jullie eten!

Altijd Lekker

Zoals altijd smaken de maaltijden uitstekend. En in deze Corona tijd lekker makkelijk om zo nu en dan thuis "uit eten te zijn"

Smaķelijk maaltijden

Na het Kerstbuffet, dat er prima verzorgd uitzag en heerlijk smaakte, was ik nu aangenaam verrast dat De Buffettenboer nu ook maaltijden bezorgt. Gezien de positieve Kerstervaring maar eens 4 maaltijden besteld. Ook deze zien er heel goed uit. Gisteren de eerste gegeten. Echt lekker en meer dan voldoende. Door mijn lichamelijke conditie zal zelf koken steeds moeizamer gaan worden. Vandaar dit probeersel. Een slimme meid is op de toekomst voorbereid tenslotte. Dus deze service zal ik zeker veel vaker gaan gebruiken!

Lekker gegeten

Ruime keuze bij het Keuze is reuze buffet. De sate was wat taai maar verder was de rest lekker en goed op smaak. Buffet warm maken was makkelijk, raad het zeker aan!

Kwaliteit goed, service goed,kortom zeer tevreden.

Het eten op tijd, goede uitleg over hoe en wat. Maar het eten was perfect. Goed van smaak en de hoeveelheid was zeer voldoende. In een woord geweldige ervaring met de De Buffettenboer en voor herhaling vatbaar. Zegt het voort!!

Heerlijk eten ,perfect verzorgd juiste tijd bezorgd en juiste tijd opgehaald. Personeel wat haalde en bracht was vriendelijk

Geweldig heerlijk gegeten een echte aanrader

Het was netjes optijd Heerlijk gegeten en meer dan genoeg super Een dikke 10

Prima verzorgd en lekker

Keurig op tijd en meer dan genoeg.

Geweldig hoor.

Mijn gedachte om een etentje te organiseren, heeft wel een redegehad. Was al 4 jaar uit de running 2 rugoperaties in 7 weken tijd. Door dat ikniet van de pijn af kwam, bleek mijn rechter heup zo gigantisch versleten te zijn, het was bot op bot. Toen volgde er nog een operatie, mijn heup werd vervangen. Eindelijk van de pijn verlost. Ik heb zoveel steun gehad van mijn broers en zussen, ik moest wat terug doen. Ik hoorde via mijn huish.hulp over jullie, dat was gauw beklonken, Het was werkelijk ongelooflijk lekker. Ze vonden het heel goed en is het voor herhaling vatbaar. Ben zo blij dat ik dit voor hen eens kon doen. Alle lof voor de service, die het nog aantrekkelijker maakt. In een woord geweldig. .

mooi op tijd gebracht en lekker gegeten

Alles wat wij hebben gehad smaakte goed en er was voldoende te eten. Voor de aardappels hadden we liever friet gehad.

Het was heerlijk

Het buffet wed netjes op tijd gebracht en klaar gezet. Na een uurtje konden wij van dat heerlijke eten gaan genieten. Onze gasten waren vol lof.

Top buffet

Lekker eten en goed verzorgd.

Uitstekend verzorgd.

Klein beetje jammer dat er bij het buffet wel een broodmes maar geen ciabatta of stokbrood was bijgeleverd. Volgens ons hoorde het er wel bij. Waarschijnlijk vergeten? Verder was het eten heerlijk.

Fantastisch elke keer weer

Voor de 2de keer een buffet besteld en het eten is super, vlees om te zuigen en salade in vele smaken, levering correct en geen gedoe met bestek en afwas. In 1 woord Fantastisch.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken