Hele goede en snelle levering

Mijn ervaring is dat het echt heerlijk eten is en ik raad ook iedereen aan om het een keer uit te probeten

Goede service, goede producten

Kwaliteit en klantvriendelijk

Ge-weldig!

Heerlijk gegeten, er was ruim voldoende en alles was zeer smaakvol. Voor ons de eerste maar zeker niet de laatste keer dat wij wat bij jullie bestellen. Ook qua brengen/halen, prima geregeld!!

Goed eten voor een prima prijs

Het eten was lekker, geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon goed eten. We hebben er allemaal Smakelijk van gegeten. De instructies voor het opwarmen waren duidelijk en makkelijk. Wij gaan dit onthouden voor de toekomst.

Heerlijke verjaardag

In meerdere opzichten genoten van een heerlijke verjaardag. Niet in het minst door de opnieuw zeer smakelijke maaltijden van de Buffettenboer!

De keuze wás reuze.

Volgens afspraak is het buffet keurig op tijd bezorgd door een aardige chauffeur die ook nog het één ander goed uitlegde. Het buffet zelf was boven verwachting en nodigt uit om dit nog eens te doen.

Heerlijk.

Zelf op het vakantiepark bezorgd en opgehaald wat een luxe

Nette bezorging. Alles goed verpakt. Goede uitleg. Opgehaald volgens afspraak. En het voornaamste het was heerlijk en voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Fantastisch verzorgd en heerlijk buffet.

Het was fantastisch verzorgd en alles was heel erg lekker. Hierdoor konden we eindelijk een klein feestje vieren na een jaar vol ellende na getroffen te zijn door corona. Wij bevelen jullie zeker aan en gaan er zelf ook nog vaker gebruik van maken.

Grandioos

Het was een prima buffet en ruim voldoende voor 6 personen. Er was nog wat over en dat hebben mijn gasten dezelfde avond nog opgegeten dus het viel bij allemaal in de smaak

Een echte aanrader!

We hebben weer heerlijk genoten. Deze keer het saté buffet gekozen, zeker een aanrader! Alles op en top verzorgd tot aan het bezorgen en ophalen. We kijken weer met volle teugen uit naar het buffet voor de feestdagen die uiteraard ook weer verzorgd mag worden door de barbecue & buffetten boer!

Het maakte het feestje helemaal af!

Het eten werd bezorgd op de afgesproken tijd. Alles perfect verzorgd en zoals uigelegd precies op tijd heerlijk warm. Het smaakte heerlijk. Het was een surprise party en het feestvarken vertelde dat, als ze had mogen zeggen hoe ze het graag wilde, het zo moest zijn.

Super lekker en makkelijk

Of je nu voor 50 of, zoals wij voor 6 personen een heerlijk en compleet buffet wilt, bij de Buffetten Boer ben je altijd op het juiste adres. Netjes geleverd met duidelijke beschrijving en ook nog eens mondelinge uitleg, en een dag later alles weer netjes opgehaald.

Eten wat lekker, service was goed

Eten was lekker. Service was goed, alleen jammer dat er niet genoeg lepels bij zaten waardoor we alsnog onze eigen lepels hebben gebruikt en deze hebben moeten afwassen. Maar als dat alles is.. Al met al prima en lekker eten (ook voor de vegetariërs onder ons erg lekker)

Zeer geslaagd buffet

Ik ben zeer tevreden op alle vlakken Bezorgd binnen het uur dat vooraf was aangeven Makkelijk op te warmen Zeer gevarieerde gerechten En bovenal zeer smakelijk Zeker aan te bevelen

Superservice, snelle levering en gewoon lekker eten.

Door de aangescherpte coronamaatregelen moest er op het laatste moment nog iets geregeld worden voor het vrijgezellenfeest. Maar door de goede en snelle service van de Buffettenboer is dat helemaal goed gekomen, echt top!

Gewoon perfect geregeld!

Perfecte communicatie. Het buffet komt overeen met de foto’s. En bij ons voldoende voor de aantal personen. Koud aangeleverd en zelf opwarmen. Correcte en uitvoerige uitleg bij afleveren. En na de hand geen gedoe met afwassen. Ik zou het zo nog een keer doen.

Het ziet er prima uit, en de smaak is super.

Heel goed verzorgd, op afgesproken tijd gebracht, heerlijk gegeten, daarna alles in de bakken en het wordt weer op afgesproken tijd weer opgehaald. Super.

Majestueuze streling van de tong!

Als je net als de koningin op 17 mei 50 jaar wordt moet je dit natuurlijk koninklijk vieren en dat hebben we met ons gezinshuis gedaan in de vorm van een "De keuze is reuze buffet", wat we liever een "Majestueuze streling van de tong" willen noemen, want het was weer heerlijk en vanwege de service voelden we ons echt de koning te rijk. Buffettenboer, voor ons zijn jullie de Buffettenkoning!

Goede levering smakelijk eten en compleet

Top geregeld, en hartstikke lekker

Amerikaans buffet besteld, keurig op tijd geleverd, alles smaakte lekker, er was genoeg voor iedereen en wat een gemak, borden, bestek, alles compleet en het wordt ook nog eens van huis weer opgehaald! Voor herhaling vatbaar! We gaan de andere buffetten ook nog een keer uitproberen!

Gewéldig

Op tijd bezorgd, en weer heerlijk eten. Dit keer gekozen voor het Italiaanse buffet: een aanrader.

Precies op de aangekondigde tijd bezorgd. Buffet in een woord, heerlijk. Zeer tevreden.

Verzorgd , op tijd en goede kwaliteit.

We doen dit nu enkele keren per jaar tot volle tevredenheid van iedereen. Een aanbeveling voor iedereen die iets te vieren heeft.

Het was een ware verwennerij

Met ons hele gezin uitstekend gegeten voor moederdag.In eerste instantie leek het niet genoeg maar zelfs de hond heeft zich nog dik gegeten want we hadden zelfs nog over.Super geregeld wat bezorging en ophalen,we gaan het zeker nog een keer doen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken