Echt heerlijk en niet duur!

De geleverde maaltijden zijn echt smaakvol en het is meer dan genoeg. De prijs is ook prima. Kortom, een aanrader!

Uitstekend!

Je trouwdag, de mooiste dag van je leven die in de soep lijkt te lopen door Corona. Een groot feest is niet mogelijk, dus ook uit eten gaan zit er niet in. Een hoop geregel om onze dag toch door te laten gaan, maar op kleine schaal. En ja, daar hoort ook eten bij. Dan toch maar een buffetje bestellen, want koken op je bruiloft, nee daar doen we niet aan. Toen kwamen we op de site van de buffettenboer, met heerlijke buffetten en op korte termijn te regelen. Wat een geluk! Het werd op de dag netjes geleverd, en man wat was het eten heerlijk! We hebben met z'n allen heerlijk gegeten, en de volgende dag werd alles weer netjes opgehaald. Top service, wij gaan hier vaker bestellen!

Uitstekend!

Duidelijke afspraken. Ruim voldoende voor het aantal personen. Ook aanbod voor kleine groepen!

Heerlijk en meer dan voldoende.

Boeren buffet besteld voor moederdag. Bezorging mooi op tijd volgens aankondiging. En iedereen vond het super.

Alles keurig verpakt en gekoeld binnen gekregen met goede uitleg. Eten was heerlijk, ik ben erg allergisch en heb nergens last van gehad. Een aanrader.

Heerlijk!

Omdat het gewoon super was! Goed geregeld!

Ik kan het zeker aanbevelen. Van het moment van reserveren tot het moment van de spullen ophalen is alles perfect geregeld. Het eten is heerlijk en ruim voldoende. Wij hebben nu in 2 maanden tijd 2 x een buffet besteld en beide heerlijk.

Voortreffelijk

Voor het dag en wooncentrum waar onze zoon met down syndroom woont en wordt verzorgt hebben we op Koningsdag een buffet verzorgt. In eerste instantie voor 9 personen en uiteindelijk voor 29 personen. Wat een service een dag voor de levering nog allerlei aanvullende bestellingen kunnen doen en op de dag zelf op tijd geleverd nadat ik eerst een belletje kreeg “we komen eraan” op afgesproken tijdstip. Wat hebben de cliënten van Ons tweede thuis locatie hoofdweg genoten van al dat lekkers. Volgende keer bestel ik er weer ( dat rijmt ook nog😏) Groet Lucas

Goede service en lekker eten

Bestellen was makkelijk. Levering op tijd en het eten zelf was heerlijk en meer dan genoeg. Het ophalen van de bakken, het serviesgoed en bestek verliep ook netjes.

De kers op de taart op de verjaardag van onze zoon!

In deze bijzondere tijd toch maar iets extra's gedaan op de verjaardag van onze 15 jarige zoon. Opa's en Oma's die normaal altijd kwamen en mee-aten. Nu voor ons gezin buffet besteld en maaltijden voor onze ouders. In één woord "fantastisch"!! Vanaf bestelling tot bezorging en ophalen van de spullen weer perfecte communicatie en keurig verzorgd; en bovenal: ZEER SMAKELIJK! Tot de volgende keer!!

zeer lekker

goed verzorgt.

Keurig op tijd geleverd

Prima eten

Beide Paasdagen een heerlijke maaltijd

Zowel de kipdijfilet als de zalmfilet hebben ons uitstekend gesmaakt. Prima uitkomst als boodschappen doen en zelf koken tijdelijk niet mogelijk is. Bovendien een (onbedoelde) test voor het helaas vanwege de Corona toestanden gecancelde buffet, dat er in de herkansing zeker alsnog gaat komen. Nog een tip voor de verpakking: net iets te groot voor een inbouw magnetron, maar als je de hoeken van de plastic bakken er af knipt lukt het ronddraaien in de magnetron alsnog prima. Van harte aanbevolen!

Het was weer heerlijk!

Op alle gebieden weer perfect geregeld! Bestellen, en bezorgen vlekkeloos, eten zalig. Erg fijn dat je nu ook voor kleiner gezelschap kunt bestellen! Voor het eerst een dessert besteld en ook deze was erg lekker!

Top buffet!

Goed verzorgd. Alles erop en eraan zoals het hoort bij een buffet! Heerlijk gesmaakt!

Een zeer smaakvol vis en vlees buffet waar onze bewoners en verzorging erg van hebben genoten.

Prima service, levering op afgesproken tijd, goed contact. Duidelijke instructies voor het opwarmen. 1e paasdag kreeg toch en speciaal tintje door dit heerlijke buffet. Veel verschillende gerechten, voor ieder wat wils. Smaakvol en het zag er fantastisch uit. Er werd goed van gegeten door onze PG bewoners, zelfs beter dan we normaal van hen zien. Fijn in deze moeilijke corona tijd zonder fysiek contact met familie. Wat zou het fijn zijn voor hen om ook met pinksteren van zo'n heerlijk buffet te kunnen genieten. We hopen dit voor hen te winnen. Team HK122-123 Thuvine

Geweldige Corona Pasen

Ik deze moeilijke tijden was het buffet van de Buffettenboer weer geweldig. Genoten van alle heerlijkheden met het gezin in de tuin. Een lichtpuntje in donkere dagen. Hartelijk dank voor weer een heerlijke maaltijd. Hans Guerain

prijs technisch goed gekeurd

De smaak was goed en ruime keuze

Een dikke 10 !!!

Een dikke 10 voor jullie maaltijd service. Porties zijn groot genoeg en gevarieerd. Ook de bezorging is telkens mooi op tijd. Zeer prettig dat je van tevoren een berichtje krijgt met het aflevertijdstip. Vandaag als attentie zelfs een bosje tulpen erbij. Dat maakt het extra leuk. Bedankt !

In 1 woord geweldig. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen......

Beste mensen, Jullie begrijpen wat service is. We bestellen niet veel online maar als we dat doen, dan is dat bij https://www.debuffettenboer.nl/ Kwalitatief en kwantitatief is uitstekend. Alles is voldoende mate en vers, aanwezig. De melding vooraf, over de aankomsttijd is tot op de seconde nauwkeurig, bij wijze van spreken. Het kost niet een hele dag. Ga zo door met dit concept. En het bekende gezegde zegt: Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.

Heel goed verzorgd

Goed verzorgd, lekker klaargemaakt en op tijd bezorgd

top kwaliteits eten en bezorging

Buffet was helemaal top en de maaltijden voor mijn vader ook zeer smakelijk en goed verzorgd. Goede bezorging en communicatie. Ben zeer tevreden en kan het een ieder aanraden.

Gewoon goed

Bestel elk jaar het keuze is reuze buffet. Erg heerlijk! Nu met de corona crisis had het voor ons geen zin maar hebben de één persoons porties besteld. Ook dit is erg lekker en erg grote porties zodat je kan eten wat je op kan. Jullie zijn top!

Voor herhaling vatbaar

Wat een fantastische organisatie. We hebben heerlijk gegeten. Veel voor weinig geld

Heerlijk en ruim voldoende

Heerlijk aan het genieten van de zuukoolstampot. Niet alleen worst, maar ook spekjes en draadjesvlees overgoten door een lekkere, smeuïge jus. Hartelijk dank. Ik kijk uit naar mijn andere gerechten 😀

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken