Keuze was reuze !

Wij hebben heerlijk Italiaans buffet bij jullie besteld. Niks anders dan lof! Veel keus en voor ieder wat wils. Was zelfs nog over.. Gebruiksaanwijzing voor de warm houd bakken was goed beschreven! Bezorging erg vriendelijk en kwam aangereden op de tijd die wij via smsโ€™je hadden gekregen. Herhaling vatbaar!

Het was weer voortreffelijk!

Levering was mooi op tijd. De gerechten stuk voor stuk heerlijk. En het gemak dat je afloop geen gedoe met de afwas hebt. Ook deze keer weer een uitmuntende service en een voortreffelijk buffet!

Inmiddels een zeer goede traditie

Voor de derde keer in twee jaar tijd genoten we van een buffet voor 40 personen en voor de derde keer zijn wij blij voor De Buffetten Boer te hebben gekozen. Het buffet voldoet kwalitatief en kwantitatief aan onze verwachtingen. De persoonlijke aandacht is zeer attent in voor- en nazorg. Aanlevering is prima op tijd, binnen het aangegeven tijdvenster.

De Buffettenboer heeft ons fantastisch geholpen!

Vanwege het Coronavirus is onze Hollandse Avond helaas gecancelled, een belletje naar De Buffettenboer en alles was binnen no-time geregeld, super! Het eten smaakte erg goed en de service was top!

Uitstekende service en heerlijk gegeten

Wij hadden een ander aflever- en ophaaladres. De buffettenboer heeft hierbij uitstekende service verleend door dit mogelijk te maken en ze waren hier heel flexibel in. Ze reageren snel op last minute vragen en hebben een goed systeem om contact bij te houden (De avond voor levering had ik gemaild over adreswijziging waarna ik gebeld werd voor de afhandeling. De volgende ochtend werd ik nogmaals gebeld om te checken of het adres wat er inmiddels stond het goede was na de wijziging via de telefoon, ik vind het heel goed dat ze dit nog checken). Het eten is op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger die mij op verzoek belde zodat ik het eten aan kon nemen op de afgesproken plek. Het eten was makkelijk op te warmen in meegeleverde schalen en er was genoeg eten voor iedereen. De smaak was goed, hoewel sommige iets meer zout op de stamppot hebben gedaan. Ik ben een voorstander van koken met weinig smaak en je kan altijd meer zout toevoegen maar het er niet uithalen, dus prima zo.

Goed en betrouwbaar.

Eerste keer maar fantastisch. Geweldige ervaring . Keurig op tijd, geweldig Italiaans buffet en ruime porties. Geen afwas. GOED GEDAAN.

iedereen heeft genoten ,het was meer dan voortreffelijk

er was niets aan op te merken alles was lekker en voldoende . alleen het boekje dat ben ik kwijt er waren 2 personen die interesse hadden

Top geregeld!

Eten was ruim voldoende en overheerlijk. Iedereen was happy! Alleen even een punt van aandacht betreffende brood. Het moest nog even in de oven worden opgewarmd. Helaas hadden we geen oven beschikbaar. Dat wordt zeker weer bestellen voor onze volgende bijeenkomst. :-)

Heel goed๐Ÿ‘Œ

Het was heerlijk in een woord!

Wat was het buffet super,waren met 55 mensen en er was meer dan voldoende. Jullie mogen trots op jezelf zijn dat jullie zulke lekkere buffetten voor anderen klaarmaken .๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Heerlijk en vers eten, op tijd bezorgd, alles erop en eraan, voor herhaling vatbaar!

Dit was de eerste keer dat wij bij de Buffetten Boer hebben besteld en wij hebben een prima ervaring gehad! Alles is uitstekend. Lekker eten, kompleet met salades en brood, bestek, borden etc. Een groot gemak dat je niets zelf hoeft te doen, alleen maar klaarzetten en opwarmen. De vuile vaat kan zo weer mee terug. Wij gaan dit zeker nog eens doen!

Heerlijk gegeten, echt Italiaans, en super verzorgd

De catering kwam op de afgesproken tijd, werd opgebouwd zonder t feestje te verstoren. Goed uitgebalanceerd en smaakvol. En ik kreeg de complimenten over de goede verzorging, ๐Ÿ˜€. Ook superfijn dat bij het glutenbrood menu ook andere allergieรซn aangegeven kunnen worden; in ons gezelschap was dat melk en lactose vrij. Als je wat meer eters hebt is dit zeker een aanrader!

Helemaal geweldig

Wij en onze gasten (20) hebben genoten van een heerlijk buffet. Warm en koud het zag er allemaal heel mooi verzorgd uit. Het warmen ging prima met de blikjes gel het werd echt goed warm. Voor ons was dit de eerste x maar zeker niet de laatste.

Super goed verzorgd!!

Vanaf het 1e telefoontje tot en met het ophalen van de gebruikte spullen is alles zeer goed verzorgd! Ik moet glutenvrij eten en ben erg blij met jullie mogelijkheden om toch thuis uit te kunnen eten. Wat zijn jullie hierin goed: nog een telefoontje van jullie kant om na te vragen, alles goed verpakt, en het smaakte ook nog heerlijk. Kortom wat wil een mens met coeliakie nog meer. En jullie bijgeleverde brochure is al in de uitleen aan anderen...zegt het voort....zegt het voort.

Genoten van stamppotbuffet

Met alle medewerk(st)ers van ons kindcentrum de buik meer dan rond gegeten! Heerlijk van smaak, gevarieerd, voor elk wat wils. Iedereen heel positief en ook prima bezorging en verzorging. Helemaal top en zeker voor herhaling vatbaar.

Lekker eten en makkelijk!

Het eten was weer heerlijk en makkelijk voor te bereiden (lees: op te warmen). Ook het contact met Michel was heel goed!

Super lekker gegeten!

Super lekker eten en goede service. Doet wat men zegt! Van te voren veel email contact gehad en keurig gereageerd. Alles komt op de afgesproken tijd en het eten was erg lekker. Genoeg voor iedereen. Zeker een aanrader als je zelf geen zin hebt om veel te koken voor een grote groep mensen.

zeer lekker eten en warm aangekomen en op tijd

eten besteld en gekregen alleen de wedges zijn vervangen voor kriel aardappelen iets wat niet leuk was ivm onze klein kinderen die hadden zich hierop verheugd, dus die hebben we zelf even snel aangeschaft( frietzaak)

lekker genoeg en alles volgens afspraak

Het is de zeker moeite waardt om een volgende keer weer bij juillie te bestellen MVG HCA Mols

Kwalitatief en kwantitatief uitstekend.

super

belangrijke bijdrage voor het slagen van ons feestje.

van het bezorgen tot het ophalen van de vuile vaat alles perfect verzorgd .En wat was het lekker onze gasten waren aangenaam verrast van al de heerlijke gerechten.Ik weet zeker dat er enkele nieuwe klanten aan komen.Bedankt.

Voortreffelijk.....๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Het is de 2e keer dat we hier ht besteld hebben. 1 keer een BBQ voor 25 pers en gisteren een warm en koud buffet 15 personen.Wat hebben we genoten met zn alle.Veel keus en ht was heerlijk allemaal๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ.Alles was netjes op tijd gebracht.Dikke pluim ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘voor de service, ht eten(Heerlijk en goed van smaak en veel keuze) Prijs service kwaliteit:10

Was allemaal even lekker goede service voor herhaling vatbaar.

Geweldig!

Heerlijk gegeten van het buffet! Voor iedereen zat er iets lekkers bij en het was ruim voldoende. Volgende keer bestel ik zeker weer hier!

Heerlijke gerechten, ruim voldoende

Een heerlijk en zeer uitgebreid buffet

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken

0342 - 490047

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.