Fenominaal!

Al menigmaal een buffet besteld bij de Buffettenboer en elke keer staan we versteld hoe netjes, hoe mooi en hoe correct alles wordt aangeleverd. En het smaakt ook nog eens geweldig! Voor mij, ons, staat de Buffettenboer nummer 1!

Heerlijk genoten

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de buffettenboer en geen spijt. Alles goed geregeld van brengen t/m halen. Goede uitleg hoe op te warmen. We hadden een stamppotbuffet voor 6 personen en onze dochter en schoonzoon hebben restanten opgehaald, er was voldoende. Hij lust geen zuurkool maar deze vond hij erg lekker. Ook wij hebben van het eten genoten en niet in de laatste plaats van het gemaak. Voor volgende week een luxe buffet besteld voor 25 personen en dat zie ik met vertrouwen tegemoet.

Optijd geleverd, service top Iedereen zeer tevreden, zelfs nog over

Alles wat wij hebben gehad was super. Ze waren zeer tevreden en alles smaakte heel goed. Het brengen en ophalen is uitstekend geregeld.

Dankzij het goed verzorgde buffet was heteen geslaagd feest.

Het buffet werd op tijd afgeleverd. De (mail_)communicatie was perfect en het buffet zelf smaakte prima. er was voldoende. Aanrader. Je hebt al genoeg werk aan de voorbereiding van een feest en de Buffetten Boer neemt je veel werk uit handen.

Voor herhaling vatbaar

Ik maar ook al mijn gasten vonden het heerlijk en het goed verzorgd. Het was zoveel dat de gasten zelf een bak eten meekregen We gaan dit zeker vaker doen

Heerlijk eten, perfecte service en van alle gemakken voorzien!!

Iedereen heeft heerlijk gegeten, ruim voldoende, warm aangeleverd, alles wordt weer opgehaald. Geen gedoe met borden en bestek, alles wordt meegeleverd. Heerlijk eten en val alle gemakken voorzie

Grandioos geslaagd

Zo heerlijk ontspannen !! Niet hoeven stressen im voor 34 man eten te maken!! Echt zo geweldig dit!ons verrassing feestje was geheel geslaagd.

Snel, Smaak en Service!

Feest gepland online gescand Buffetten Boer gevonden order verzonden op tijd gebracht zoals verwacht heerlijk eten niks vergeten gasten blij alles zat erbij Buffettenboer staat nu bekend als feestdis die je echt verwent!

Er gaan meerdere kennissen van ons bestellen

We hebben alleen maar goede reacties gehad,prima

Uitstekemd

Goede levering, en smakelijke buffet!

Goed verzorgt en smaakvol eten

Voor de eerste keer een bestellen gedaan bij de buffettenboer. Hadden gekozen voor het vis en vlees buffet. Het was boven onze verwachting. Goed verzorgt en zeer smakelijk. Portie per persoon meer dan voldoende. Aflevering netjes op tijd Zoals per sms aangekondigd. Tevens goede uitleg gekregen van de vriendelijke bezorger hoe we het beste het buffet konden opwarmen en verdere handelingen. Gaan zeker nog een keer bestellen bij de buffettenboer.

Wij hebben genoten van het boerenbuffet, de hoeveelheid was meer dan genoeg zodat iedereen een keer extra opscheppen en geneiten van dit heerlijke eten. Geen drukte voor of na het buffet , bestek,borden en servetten, alles inclusief. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom: voor iedereen die iets heeft te vieren is de bufettenboer de oplossing als het gaat om lekker eten en gemak.

GROTE KLASSE!

Uitstekende kwaliteit, vriendelijkheid, service, stiptheid....kortom....wij hebben onze Buffettenboer gevonden!

Het Italiaanse buffet werd precies op de aangegeven tijd gebracht. Duidelijke uitleg gekregen. Heerlijk eten, ruim voldoende en perfect op smaak. Reden genoeg om nog een keer een buffet te bestellen bij de buffettenboer.

top de presentatie en de lekkerre geur die uit de bewaar box kwam wist ik dit is goed

alles netjes verpakt wij hadden vlees en vis voor 16 pers en echt iedereen vond het lekker ik had nog wel even zelf de stok brood warm gemaakt

heel goed

voor iedereen was er veel

Eerste ervaring is naar volle tevredenheid. Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

Heerlijke gerechten en dessert.

Alle onze gasten vonden beide buffetten super smakelijk!

Voor de surprise party van mijn man (60 jaar) en onze schoondochter (30 jaar) een boerenbuffet en stamppotbuffet besteld. De hoeveelheid was voor al onze gasten ruim voldoende! We hebben veel positieve reacties gekregen, die we u niet willen onthouden! Het was in één woord SUPER! We hebben de volgende dag nog met het hele gezin (12 pers) van de restanten genoten! Eén kleine opmerking: er waren van de lekkere stokbroden helaas 3 stuks zeer vochtig door de condens in de zak. Misschien in het vervolg de broden na het bakken geheel laten afkoelen? Nogmaals bedankt voor alles!

Ruim op tijd bezorgd, goede uitleg en heerlijk gegeten!

Je wordt goed op de hoogte gehouden. Vriendelijke bezorger. Voor ons de eerste keer, maakte tijd voor uitleg. We hebben super gegeten. Ruim voldoende voor iedereen. Alleen maar positief. Een aanrader!

Supergeregeld, eten kwam op afgesproken tijd in koelboxen. Makkelijk op te warmen en ruimschoots genoeg voor het aantal personen. Iedereen was erg enthousiast en hebben allemaal smakelijk gegeten.

Wat werd beloofd is waargemaakt

Het stamppotbuffet was heerlijk, gevarieerd, lekker warm en ruim voldoende. We hadden ook een toetjesbuffet wat goed in de smaak viel en schoon opging, Minpuntje : de borden waren steenkoud, dat was jammer, zeker voor de veelal oudere eters. Dit is bedoeld als opbouwende kritiek, hopelijk kunt u er iets mee.

Zag er goed verzorgt uit! En was ook nog erg lekker!

De verzorging is perfect. Ziet er allemaal keurig uit en het eten was zo als altijd HEERLIJK.

Keurig meer dan genoeg. Heerlijk.

Hele goeie communicatie, keurig op tijd bezorgd. Het eten warm en koude buffet heel goed verzorgd en heerlijk. Van ons een dikke tien.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken