Netjes, schoon, heerlijk eten! Goede service

Voor een vrijwilligersfeest hebben wij een warm buffet gehad, het was een heel goed en lekker buffet. Goede service en niks op aan te merken!

Mijn meest klantvriendelijke ervaring in járen!

Het is iets wat je tegenwoordig niet meer verwacht; vriendelijke mailtjes met kloppende bevestiging en financiën, bescheiden maar tijdige sms'jes. Dat er nog met mij als klant wordt meegedacht, zonder dat ik er zelf achteraan hoef. Ouderwets goeie service. En dus ook een kloppende facturering met dito bestelling - nagekomen afspraken - een vlot betaalde creditnota voor een keurige korting toen er iets veranderde bij de levering (die overigens ruim van te voren met mij besproken werd!). Zowel schriftelijk als telefonisch heel prettig contact gehad. En dan komt er uiteindelijk ook nog een sympathieke chauffeur die heerlijk ruikend eten op tafel zet! Met een familie van zo'n 40 mensen genoten van de ruime keuzes. Er bleef nog een beetje over, maar we hadden het liefst de pannen willen schoonlikken. Overdreven? Dacht het niet! En de prijs ook niet: In heel Nederland (behalve op de Wadden) komt de Buffetten Boer altijd Bovendrijven!

lekker en goed verzorgd.

Goed verzorgd en het eten was lekker. De toetjes ook erg lekker.

Heerlijk en goed verzorgd

Via de online omgeving kun je goed je bestelling aanpassen. Bezorgtijden worden keurig op tijd per sms doorgegeven. Handig dat er borden en bestek worden meegeleverd.

Super goed

Super buffet mogen ontvangen op ons 12,5 jarige huwelijk Het smaakte allemaal heerlijk Iedereen heeft er van genoten op ons feest Goed geleverd in mooie boxen Super blij met de service van jullie Met vriendelijke groet Patricia Eshuis

Goed maak vol en genoeg

Veel eters over de vloer? Bestel een buffet bij de Bufettenboer!

De Buffettenboer komt haar afspraken na. Het eten is heerlijk. De variatie is groot en de hoeveelheden meer dan voldoende. Kortom: een aanrader voor feestjes en partijen.

Alle eters op mijn 70ste verjaardagsfeestje hebben van de buffetten gesmikkeld.

De zeer vriendelijke bezorger was 's-ochtends al vroeg aan de deur. Alle etenswaren werden gekoeld aangeleverd. Prima houdbaar tot later op de middag. Het eten was gevarieerd en veel, heel veel. En lekker, heel erg lekker. Na het eten alles in de kratten en boxen. En klaar.

Echt geweldig

Heerlijk buffet gehad met onze bewoners en verwanten van onze prachtige zorginstelling Thomashuis Vledder, heel veel complimenten voor de smaak en de variatie, zeker voor herhaling vatbaar

Fantastisch!

Van het bestellen, tot aan het ophalen van het servies na het feestje , was alles goed geregeld. Aardige chauffeurs, alles netjes verpakt, de bezorgtijd klopt en uiteraard was het eten geweldig ! Dit was voor ons 12,5 jaar huwelijk. Maar bij ons volgende feestje komen hun het eten weer bij ons verzorgen. Kan niet wachten!

We hebben maar 1 woord nodig....FANTASTISCH!!

We hadden eerder nog nooit gehoord van de buffetboer dus was het spannend om digitaal een buffet te bestellen. Vooral omdat het was voor onze 45 jarig huwelijk dat ook nog eens werd gevierd op een vakantiepark en er ook 2 mensen bij waren die allergisch zijn voor van alles!! Maar dit hadden we jaren geleden al moeten doen!! Iedereen heeft gegeten en genoten! Complimenten gekregen en dit adres gedeeld. Voor ons kon het niet beter en we bestellen zeker nog eens!! Of zoals onze kinderen zeiden: GEEN GEZEUR OF GEOUWEHOER, GEWOON BESTELLEN BIJ DE BUFFETBOER!! Nogmaals het was fantastisch, enorm bedankt!!!

Echt super!

Alles was super goed geregeld en heerlijk! Assortiment was groot (wij hadden keuze is reuze) en er was ruim voldoende, smaken waren goed en het opwarmen ging super makkelijk. Brengen en halen was ook super goed geregeld met handige track and trace! Van onze gasten kregen wij alleen maar complimenten over hoe goed het was!

Super verzorgd, en heerlijk eten!

Het is super gemakkelijk om je eigen buffet samen te stellen! Het word op locatie bezorgd en gehaald wat ik erg fijn vind. En het eten was natuurlijk top, fijn dat je het zelf kan opwarmen naar gewenst tijdstip.

Super en alles goed!

Uitstekende eerste ervaring. Goede service, fijne communicatie en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Erg blij mee!

Genoten van een heerlijk buffet op mijn 65ste verjaardagsfeest

We hebben kunnen genieten van een zeer uitgebreid buffet, en ja zeker: de keuze was reuze. Onze gasten waren erg blij met onze keuze, ja de keuze was reuze, dat klopt echt. De service was top, we zijn goed geholpen met het maken van de juiste keuze voor onze groep.

Heerlijk eten, goede communicatie, echt een aanrader. Klasse!!

Goede service en lekker en genoeg eten.

Alles kwam op tijd en er was genoeg eten. Bestek en bordjes erbij. Zeker een aanrader en wij gaan dit vaker doen

geweldig

Prima verzorgd, heel compleet, mooi op tijd, ruim voldoende! Iedereen enthousiast over het buffet, En meteen de volgende dag de afwas weer keurig op tijd opgehaald! Net als alle vorige keren weer voor herhaling vatbaar.

Fantastisch!

Geweldige service, goede kwaliteit, snelle en adequate reactie na mailen en tijdig wijzigen van onze bestelling.

Heerlijk gegeten met de hele familie.

35 man kwamen op het familiefeest. Variërend van bijna 90 jaar tot net 10 maanden. Het buffet werd klaargezet terwijl de eerste gasten binnenkwamen. Het was nogal een bestelling. Wat dat betreft heb ik het de buffettenboer niet makkelijk gemaakt, maar de lactosevrij, vega en halal-versies waren ook prima. Na 2.5 uur konden we zó aanschuiven en eten. Heerlijk! De spullen worden vanmiddag weer opgehaald. Ik heb alleen wat hoeven verzamelen en afspoelen. Contact over het buffet was ook supergoed en vriendelijk. Bufettenboer, dank je wel!

Wordt ruim van tevoren gebracht duidelijke gebruiksaanwijzing eten ruim voldoende lekker afwisselend borden en bestek aanwezig je hoefd zelf geen boodschap te doen en alles wordt dag later op gehaald geen afwas ideaal wij zijn fan

Eten was zeer verzorgd en lekker. Spullen waren netjes afgeleverd en goede uitleg. Dit was onze 1ste ervaring en zijn zeer tevreden. Onze 2de bestelling zit eraan te komen.

Prima service , eersteklas samenstelling van de buffetten

Duidelijke website, grote keuze , zeer redelijk geprijsd en prima service.

Goed eten en super goede service

De bestelling via de website gaat heel gemakkelijk. De bestelling werd netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Iedereen vond het buffet heerlijk. De volgende dag werd alles weer netjes opgehaald. Ik raad het iedereen aan, dit gaan we zeker nog eens doen.

Zorgeloos genieten, topservice

Eerste keer dat ik een buffet liet komen en meteen een heel goede ervaring. Het eten werd op tijd bezorgd en de werkwijze van klaarzetten en opwarmen is zeer eenvoudig. Het eten smaakte heel goed en er was genoeg voor iedereen. Wij hadden het luxe buffet voor 35 personen en nog wat desserts die ook heerlijk waren. Ook het ophalen van de spullen en afwas is de volgende de dag al geregeld. Wat wil je nog meer? De volgende de keer weer!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken