Niets dan lof voor het geweldigsuperonovertreffelijkeoverheerlijke kerstbuffet gisteren! En dan ook nog een overheerlijk toetje! We hebben er van genoten! Alleen maar complimenten! Namens mijn 250 collega's veel dank!

Heerlijk eten en op tijd gebracht.

De kerstmaaltijd was heerlijk, een goed verzorgde maaltijd.

Lekker makkelijk, goed en gezellig

Als vrijwilligster van een handwerkgroep met oudere dames, wil ik U van harte bedanken voor de goede service en het heerlijke stamppot buffet dat wij op onze Kerstmiddag van U hebben gehad. Er bleef maar weinig over, de dames schepten zelfs voor de tweede keer hun bord vol. Iedereen vond het voor herhaling vatbaar.

Breed aanbod en lekker eten

In het algemeen is het luxe kerstbuffet als gevarieerd en smakelijk ontvangen door de gasten. Er stond ook echt iets en er was ruim voldoende keuze. Een paar opmerkingen van onze kant: in de samenstelling ontbrak iets van vis en daarom hebben we dit buffet aangevuld met zalm en garnalen. De zalm was erg droog, wat altijd al het gevaar is als je het op deze manier aanbiedt. Garnalen erg lekker. De salades zijn nagenoeg niet gegeten, muv de mesclun. De toetjes vond men erg lekker. Jammer vonden wij dat er wel 3 soorten toetjes werden aangeboden, maar dat er maar 1 per persoon gegeten kon worden. Hierdoor werden toetjes gehalveerd en wordt het zo'n "slagveld" na verloop van tijd. Misschien is het leuker om de toetjes een stuk kleiner te maken, in kleine glaasjes te presenteren en zodoende blijft het netjes en iemand kan dan wel 2 of 3 verschillende smaken proeven. Het gemak van online bestellen, order wijzigen, factureren, informeren en dergelijke is erg goed geregeld.

perfect

Het was weer perfect geregeld de jongens hebben allemaal weer een kuiltje in de matras.

Goed geregeld

Het was goed verzorgd het zeg er goed uit en het was erg lekker

Het was weer heerlijk en goed verzorgd

Het eten was zoals altijd weer lekker. We vonden alleen dat het al redelijk afgekoeld was en er zaten te weinig brandpotten bij om het weer allemaal op te gaan warmen. Maar nogmaals er is niemand over gevallen en het was erg smakelijk

Keurig op tijd en heerlijk gegeten!

Ondanks de grote drukte tijdens de kerstperiode kwam de bezorger keurig op tijd. Iedereen heeft heerlijk gegeten en het was meer dan voldoende!

Goede service, lekker gegeten!

Goede service. Bezorger kwam op tijd en leverde alles compleet aan. We hebben met onze familie erg lekker gegeten!

geweldig

Al meerdere buffetten mogen ontvangen. Top service, lekker eten, ruim voldoende voedsel voor iedereen, nette prijzen, super ophaal en breng service. Gewoon top. Zeer tevreden

Geweldig verzorgd eten!

Met de afdeling van een heerlijk buffet genoten! Zeer compleet, gevarieerd, ruime hoeveelheid! Vega en Hallal apart en ook gevarieerd. En de toetjes waren een aangename afsluiter. Nog beter indien: - geen wegwerp plastic bordjes / bestek voor toetjes - iets grotere borden voor gerechten - presentatiebordjes, zodat je weet wat er in de bakken zit.

Prima verzorgd!

Levering volgens afspraak. Alles er op en er aan!

De eerste keer maar zeker niet de laatste.

Ons kerst diner met 8 vrouwen deze keer anders gedaan. Reden 1 ; niet zelf te hoeven koken. Reden 2 ; zo min mogelijk op te hoeven ruimen. Dat is beide gelukt. Met de fijne kanttekening dat de bezorging vlekkeloos ging , het eten smaakvol. Dussss... de mondelinge reclame is begonnen. Wij blij gaan hier vaker gebruik van maken en waarschijnlijk niet alleen met ons kerst diner.

Gewoon geweldig doen precies wat de website laat zien.

Ik was aan het Google om te kijken waar ik een warm en koud buffet kon bestellen om het 40 jarig bestaan van onze hondenclub te vieren. Ik kwam uit bij de buffettenboer en wat daar aan buffetten op stond met de bijbehorende prijzen vond ik zeer interesant.. Ik heb voor 25 personen een luxe buffet met dessert besteld daarna nog even telefonisch contact gehad waar ik zeer vriendelijk te woord werd gestaan. Op mijn vraag of er kaartjes bij konden met de tekst wat welk gerecht is werd gelijk positief gereageerd. Op de afgesproken avond is het buffet keurig bezorgd door een behulpzame chauffeur het waren gerechten van een prima kwaliteit verdeeld over grote porties, de leden van de hondenclub zijn grote eters maar de hoeveelheid was ruim voldoende. Maandagochtend na de feestavond zijn de spullen weer stipt opgehaald. Al met al een prima keuze om met de buffettenboer in zee te gaan..

Geweldig Geweldig en ook zeeeeer Lekker en voldoende hoeveelheid.

Alles is 100% geregeld we hadden een buffet voor 25 personen er was genoeg en het smaakte volgens de gasten Heerlijk een echte aanrader dus. Alles netjes warm bezorgd op tijd en goed via de mail contact gehouden. Dus nogmaals dank voor dit geweldige buffet. We zullen er in de toekomst nog zeker enkele keren gebruik van maken.

goed eten goed geregeld

alles werd op tijd geleverd en goed uitgelegd hoe op te warmen. tevens werd ik goed op de hoogte gehouden van lever- en ophaaltijden. eten was goed en meer dan voldoende. voor herhaling vatbaar.

Geweldig en compleet buffet

Met meer dan genoeg voor iedereen was het een smakelijk buffet. Het was allemaal warm en gaar, maar toch een tip; maak de stukken vlees iets kleiner, dan is het iets makkelijker te eten. zeker als er ook kinderen bij zijn. Daarbij zijn het kleine bordjes en die liggen dan ook minder snel vol. Lekker gegeten en mooi op tijd.

Goed en lekker eten

Voor het eerst besteld. Heel te vrede netjes op tijd Goed warm en echt lekker eten. Gasten vroegen allemaal.waar het vandaan kwam. Ze zeiden allemaal.voor herhaling vatbaar.

Heerlijk eten en een geweldige service

Dit was de 2 e keer wij vinden het geweldig en gemakkelijk

TOP

Vooral zijn service en levering uitstekend. Prima bereikbaar via communicatie en mailcontact. Eten naar eigen keus is meer dan genoeg die je wenst. Voor tweede maal buffettenboer laten bezorgd, veel positieve reacties en er zijn heerlijke maaltijden. Het is gewoon TOP!

Ongelovelijk lekker & Uitstekende service..

Dit is het 2de jaar dat wij hier bestellen voor ons kerstdiner op de zaak. Alle genodigden staan ook dit jaar weer perplex hoe lekker en goed dit aangeleverd word. Heerlijk en onbezorgd diner met de smaken als of ''Moeders'' dit gemaakt heeft. Hmmm. Wij bestellen hier in 2020 zeker weer. Mvg Team Boels Lijnden.

Bijzonder en geweldig goed!

Ieder was bijzonder enthousiast over de kwaliteit en smaak van het eten.

Top geregeld top van smaak!

Alles uitstekend voor elkaar. Heldere website, ruime keuze en helemaal compleet geleverd met duidelijke uitleg. Tevens hartstikke fijn dat je al vanaf 6 personen een compleet buffet kan bestellen waar anderen een ondergrens van soms wel 15 of meer aanhouden. Wij hebben heerlijk gegeten en raden iedereen “De Buffettenboer” aan!

Voor herhaling vatbaar

Prima verzorging en goede communicatie over bestelling en bezorging. We kregen een dag tevoren sms met bezorgtijd. We hadden satebuffet. Was ruim voldoende. Kwaliteit is prima. Een aanrader

Geweldig heerlijk buffet!

Alle gasten waren dol enthousiast , zoo lekker We hadden veel visliefhebbers , en dat was ook heerlijk. Van alles ruim voldoende !!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken