Eten was lekker en service uitstekend!

We waren met een groep van 17. Kregen alleen maar lovende woorden. Zeer geslaagd teametentje!

Goed verzorgd en heerlijk gegeten. Goede en adequate service, gastvrij en gewoon goede kwaliteit. Het stamppotbuffet is een aanrader!

Uitstekend Keuze !

Bij de Buffetten Boer uitgekomen op aanraden van vrienden. Een echt goede keus, alles klopt, de keuzes van buffertten, aflevering (plus handige tips) ophalen van spullen ( geen afwas!). Kortom een Uitstekend adres voor Buffetten.

Het was weer heerlijk en genoeg

Zoals altijd was het weer heerlijk en genoeg

Lekker gegeten, met een enkele kanttekening, zie beneden.

Totaal plaatje 'erg lekker', Maar: - Rijst was wat hoeveelheid betreft matig. - Salades daarentegen weer heel veel. - Aardappels had wat meer smaak mogen hebben.

Perfecte service en heerlijk eten!

Van het begin tot het einde super. Ze kwamen het netjes optijd brengen, duidelijk met een sms’je aangegeven welk tijdstip dat zal zijn. Goede uitleg en alles zag er verzorgd uit. Het eten was erg lekker! Iedereen heeft zitten smullen. Per sms kregen we weer een duidelijk tijdstip op voor de volgende dag waarbij alle vaat en warmhoudpannen weer opgehaald werden. Ook dit ging weer makkelijk en snel! Geweldige ervaring en wij gaan dit zeker vaker doen.

Goede communicatie

Eten was niet goed genoeg opgewarmd maar wel lekker en uitgebreid

Het was geweldig! En lekker.

Het buffet werd op de afgesproken tijd bezorgd, er werd goede uitleg gegeven. De bezorger was erg vriendelijk. Kortom het was super goed en erg lekker. Goede service zeker voor herhaling vatbaar.

Lekker en makkelijk

Bezorging netjes op tijd, lekker eten en makkelijk.

Met gemak heerlijk eten!

Jullie maken het geven van een feestje wel heel erg gemakkelijk! Vooraf bestellen, kiezen uit veel mogelijkheden, op tijd geleverd, het eten is snel opgewarmd, handig met alle bestek en borden bij elkaar, verrassend lekker eten en geen afwas was wil erg fijn! Zo kon ik mijn aandacht aan de gasten schenken i.p.v. de hele tijd in de keuken te staan. Wij hebben een super feestje gehad, mede dankzij het heerlijke eten. Ik zit nu al te verzinnen welk excuus ik kan vinden om nog eens zo'n feest te geven!

geweldig

heerlijk eten, meer dan voldoende in hoeveelheid en in keuze. De vrijwilligers van het zorgcentrum hebben enorm genoten.

Genoten van het stamppotbuffet!!

Wat een fantastische ervaring! Vanaf het bestellen tot het bezorgen (en de dag erna weer ophalen) wordt je perfect op de hoogte gehouden via mail. Alles keurig op tijd. En het stamppotbuffet wat wij hadden besteld was heel royaal en smakelijk! En eens iets anders dan de "standaard" buffetten. We gaan hier zeker nog eens bestellen!

Geweldig buffet. Op tijd bezorgd en erg lekker.

Wij hadden een Bourgondisch buffet besteld voor 12 personen. De buffettenboer heeft een paar dagen van te voren via de mail doorgegeven dat de bestelling nog gewijzigd moest worden dat kon tot 14 Nov. Op 17 november vierde mijn zusje haar 40 ste verjaardag. Op 16 November werd via de mail de bezorgtijd doorgegeven en savonds werden we gebeld dat het buffet ipv 15 uur om 12.30 uur werd bezorgd. Wij vonden de service erg goed. Er werd duidelijk uitgelegd hoe wij het eten konden verwarmen in de bakken met de branders. Het eten was heerlijk en er was genoeg.

Supper lekker en goed verzorgd.

Buffettenboer gebeld en kwam er achter dat ze best ver bij mijn verdaan zaten. Werd gelijk gezegd geen probleem wij regelen het. Eten kwam precies op afgesproken tijd en werd netjes klaargezet. Daarna was het smullen. Van mijn 45 gasten was er niet een die het niet lekker vond. en sommige vroegen gelijk het adres, dus dat wil wel wat zeggen. Zeker een aanrader dit Stampotbuffet. Top verzorgd.

Het was geweldig! In huiselijke sfeer met elkaar aan het buffet

Het eten wordt op tijd bezorgd en netjes uitgelegd hoe het te verwarmen. Een buffet voor 19 mensen en 2 kinderen, ze hebben allemaal lekker gegeten, vooral de kleindochter van 5 jaar was helemaal weg van de zalm.Geen afwas te doen....! De volgende dag is alles weer opgehaald, dat was heel fijn, Voor herhaling vatbaar! Dankjewel

Zeer goede service voor weinig geld, en voortreffelijk van smaak

Wij hebben afgelopen weeken het Keuze is Reuze menu mogen ontvangen. De service is gewoon fantastisch. Een SMS en mail op de dag voor levering met de exacte tijd van levering. Buffet is warm aangeleverd zodat we direct met 34 personen konden beginnen. Alleen maar lovende reacties van de deelnemers betreffende smaak en hoeveelheid. Erg jammer dat we voor de 2e kers te laat zijn met bestellen, omdat het al volledig volgeboekt is. Dit is niet voor niks natuurlijk. We gaan hier zeker meerder malen gebruik van maken.

Perfecte service en heerlijk gegeten!

Ik koop al jaren bij de buffetten/barbecue boer en altijd prima tevreden! Nu voor het eerst vlees/vis buffet besteld en het was heerlijk!

Heerlijk!

Lekkere stamppotten en heerlijk vlees. Vooral stoofpotje was verrukkelijk. Boerenkool vond ik iets droog, maar dat is persoonlijk en wat je gewend bent natuurlijk. Netjes op tijd bezorgd en de volgende dag weer opgehaald. Geen omkijken naar.

Bijna goed.

Had zondag tussen 8 en 11 uur besteld maar kreeg bericht dat het om 2 uur zou komen. Zaterdagmiddag proberen te bellen wat ongeveer 20 minuten duurde voor er werd opgenomen, wat jammer was, maar de meneer aan de telefoon was heel aardig. We werden na een half uur teruggebeld. En het probleem was opgelost. Prima.

Prima allemaal

Prima , gemak dient de mens. Dit maken ze volledig waar

Genoten van een heerlijk stamppotbuffet

Geweldig! Iedereen genoot van het heerlijke stampottenbuffet. Perfecte service. Alles wordt aan huis bezorgd en de afwas weer opgehaald. Wat wil een mens nog meer?! Er was ruim voldoende en het smaakte uitstekend. Met de prima beschrijving was alles op tijd warm. De vuurpotjes bleven lang branden. De extra potjes niet eens nodig gehad.

Ook deze tweede keer was alles erg smakelijk!

Bezorging was keurig op tijd. De uitleg voor de opwarming van het buffet was helder. Ook het glutenvrije eten was zeer gevarieerd. Van onze gasten hebben wij veel lof ontvangen voor de kwaliteit van het eten.

Geweldig!

Het bestellen werkte heel fijn. Een dag voor het feest kreeg ik een sms’je met daarin informatie over de aankomsttijd. Rond die tijd was het er ook. Ik heb van iedere gast teruggekregen dat ze het allemaal heerlijk vinden en dat er voor elk wat wils bij zat. Het was een zeer ruime hoeveelheid, we hadden nog veel stokbrood en salade over. Iedereen heeft iets meegenomen, zodat het niet weggegooid hoeft te worden. Hier bestel ik later graag nogmaals een buffet!

Prima eten, goed verzorgd

Buffet op afgesproken tijd gebracht. Eten goed verzorgd incl. Brood servetten borden bestek etc. Geweldig. Gasten waren zeer te spreken over zowel het koude als het warme buffet

Heel lekker en verzorgd!

Het buffet werd prima verzorgd en op tijd gebracht! met 8 volwassenen en 5 kinderen heerlijk gegeten. Het was ook ruimschoots voldoende en voor ieder wat wils. Dank voor alles!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken