Onbekend maakt onbemind, maar nu ik kennis gemaakt heb met de Buffetten niet weet ik beter! Prima kwaliteit en service.

Een geweldige ervaring voor nu en in de toekomst Buffetten zeer goed verzorgd en lekker

In 1 woord fantastisch!!!!

Diversiteit ten top. De vegetarische familieleden waren erg blij met heerlijke gehaktballetjes

Perfect!

Fijne bezorging. Duidelijk wanneer ze komen en goede uitleg bij bezorging. Ophalen gaat ook heel makkelijk door het in de voortuin te kunnen zetten. Hoef je niet voor thuis te blijven. Eten was echt heerlijk en ruim voldoende voor iedereen. Veel enthousiaste reacties gedurende de avond van iedereen. Wij hadden het luxe buffet en eerder ook al een keer het Italiaanse buffet. Beiden zeer goed bevallen. Goede kwaliteit en veel keuze. Ook de vegetarische optie viel in de smaak. Onze complimenten!!!

Compleet warm/koud buffet, waarbij aan niets ontbreekt, behalve snijplank en mes voor stokbrood

Iedereen was tevreden. Bewust voor 3 mensen minder besteld maar met extra borden en bestek. Zo was er weinig over.

Al diverse keren besteld en top😀 daar kan geen ander tegenop!

Heerlijk stamppottenbuffet Voldoende variatie en fijn dat de afwas weer meegenomen word

Alweer heel goed, heerlijk gegeten.

Mijn ervaring is: Oma volgend jaar weer? Waarom is opa maar een keer jarig? En van de volwassenen: Hier kijken we weer naar uit. En deze oma had nog geen vaatwasser vol, heerlijk ontspannen mee kunnen praten, genieten en heerlijk gegeten. De volgende dag belde kleinzoon (10 jaar): wil je het recept van de gehaktballetjes aan mijn moeder geven? Duidelijk toch?

Voor 1 ste keer besteld dus afwachten of het goed is , erg goed meer als zat eten de afspraken bezorging en ophalen ook perfect niks op aan te merken dit doen we vaker.

Geweldig en vriendeljjk.

De afspraak wordt exact uitgevoerd. Een vriendelijke man staat ons te wooord. We worden geholpen met het aandoen van de branders. Daarna afgesproken waar we de guile spullen kunnen zetten. Al met al de Bufettenboer is voor iedereen een aanrader.

Ik was te laat met wijzigen van mijn bestelling, maar de wijziging werd toch nog doorgevoerd. Dat waardeer ik zeer. Alle communicatie verliep prima. Het buffet werd op tijd bezorgd en alle gerechten smaakten heerlijk. Al met al niets dan lof!

Perfekt.

De bestelling kwam prima op tijd. De instructie was duidelijk. Het opwarmen viel 100%mee. Goed te doen. Je kon zien dat er kwalitatief hoge producten van hoge kwaliteit waren gebruikt. De porties waren ruim bemeten. De gasten waren vol lof over de smaak.

heel goed

Was keurig verzorgd, prima info mbt levering en ophalen. Zeer smaakvol We waren met 19 personen en er wa echt geen een wanklank te horen, iedereen was verrast.

Heerlijk zorgeloos genieten

Voor een wisselend aantal mensen al jaren een goed buffet, allemaal positieve reacties. Goede communicatie tussen bedrijf en klant over alles wat met het buffet te maken heeft.

Twee goede ervaringen.

De keuze,die we gemaakt hadden, is een voltreffer. Dat is niet alleen onze ervaring, maar onze gasten waren ook zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Als je het al als minpunt wilt ervaren, is de hoeveelheid salade. Helaas hebben onze gasten daar weinig van gegeten en is er veel overgebleven. De komende dagen zal er een groot deel alsnog geconsumeerd worden. Misschien de porties aanpassen!

Kort maar krachtig: 10

Website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk: 10 Keuzemogelijkheden en flexibiliteit. : 10 Bestellen en betaalgemak. : 10 Nakomen afspraken. : 10 Aankondiging en tijdstip levering. : 10 Buffet uitpakken en klaarzetten. : 10 Kwaliteit en hoeveelheid buffet. : 10 Ophaal -en afwasservice. : 10 Kort maar krachtig: 10

Super eten en super geregeld!

Het eten werd netjes op tijd en warm aangeleverd door een zeer vriendelijke mijnheer. Hij heeft alles keurig voor ons klaargezet, zodat we er zelf niks meer aan hoefden te doen. We waren met een groep van ongeveer 40 personen en alleen maar positieve reacties op het eten. Top geregeld. Dank jullie wel!

Geweldig!

Alles volgens afspraak geleverd en het eten was heerlijk.

Was weer fantastisch.

Een heerlijk stampot buffet voor 15 mensen.Ze hebben allemaal genoten.Prima service precies op de aangegeven tijd bezorgd.

Begrip voor uitzondering, maar meer niet

Vanwege allergie dochter telefonisch tweemaal contact gehad. Groep had al menu besteld en mijn dochter met pinda notenallergie zou nog apart eten geleverd krijgen. Op de locatie waar ze verbleef, was geen andere mogelijkheid om eten te bestellen, dus afhankelijk van de bufettenboer. Die had op maandagochtend het eten al klaar voor dinsdagavond...mmmmh. De dinsdag zou er nog wat gemaakt worden, maar nooit geleverd. Daar zit je dan. Het eten werd niet gewaardeerd door de groep van 25 jongeren. Men vond het droog, saai en zag er niet lekker uit. En mijn dochter, ja die is gewend voor zichzelf te zorgen, gelukkig maar.

Excellent !!!

We hadden het stamppot menu en alle drie de stamppotten waren overheerlijk. De service was goed en we gaan de andere menu's ook proberen.

Heerlijk en ruim voldoende eten; uitstekende voor- en naservice.

Heerlijk en ruim voldoende eten; uitstekende voor- en naservice.

Prima service en geweldig eten

Vriendelijk geholpen, bezorging en ophaal verliep volgens afspraak. eten was meer dan voldoende en goed verzorgd

Goed eten voor een goede prijs met nette service

Het eten werd netjes op tijd geleverd en smaakte goed. De hoeveelheid was echter beduidend meer dan nodig.

Goed en lekker.

Het enige waar we weer tegen aan liepen dat het eten halverwege koud was. Potje,s waren leeg en geen reserve erbij gekregen . En nee we hebben niet te lang gewacht met het eten. Dit hebben we de vorige keer ook gehad . Dat is dus het enige wat jammer was.

Zeer goed bevallen!

Zeer goed bevallen, eenvoudig klaar te maken en qua porties meer dan genoeg. ook al denk je te weinig te hebben, we hadden zeker nog over en er flink van kunnen eten.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken