Het zag er goed en lekker uit voor herhaling vatbaar

Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Vriendelijke bezorger die precies op de door gegeven tijd alles kwam bezorgen. De gerechten waren ruim voldoende, zagen er aantrekkelijk uit en smaakte prima.

HEERLIJK uitgebreid getafeld

Fijne tijdige levering in makkelijke verpakkingen. Alles netjes verpakt, zelfs de borden en het bestek zijn verpakt. Toen ik het openmaakte zei ik tegen mijn vrouw... als dat maar genoeg is. Maar man man man wat was het genoeg. En..... LEKKER iedereen heeft heerlijk gesmikkeld. Na het eten hoef je je geen zorge; te maken over de afwas, gewoon alles in de bakken zetten en ze pikken het op, zelfs als je niet thuis bent maakt het niets uit, je zet het voor de deur en klaar. Het is ons zo goed bevallen, we hebben zelfs al besproken dat we het volgend jaar weer doen.

Zeer goede ervaring met Buffetten Boer

Goede kwaliteit eten Ruim voldoende Prima bezorging met goede tips

Bij een Luxe buffet hoort een luxe service

Wij hebben al meerdere keren een buffet besteld en de gasten die dan kwamen vonden het heerlijk. Sommige hebben zelfs ook een keer een buffet besteld. Kortom ga zo door. 👍🏻

Top service en eten is heerlijk 👍

Helemaal top

Uitstekende service, vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten.

Prima service! Goede begeleiding d.m.v. email. Tijdige en complete levering.

Geweldig fantastisch en lekker

Het buffet was top en lekker de gasten waren zéér tevreden zeker voor herhaling vatbaar wij willen jullie bedanken voor het lekker eten.

Het eten was perfect en heeft zeker er aan mee gewerkt dat onze kerstdag met de familie een hele fijne en gezellige dag is geworden. Het eten was heerlijk en we hebben veel complimenten er over gehad. Hartelijk dank dat mede jullie deze dag er een is geworden waar nog eens over gesproken wordt.

Bezorger heel vriendelijk en het eten was super lekker we zijn weer heel tevreden

Perfect gegeten ieders roem

Voor herhaling vatbaar dit was de tweede keer

De keuze was reuze , perfect

Goede service , was heerlijk eten . Genoeg eten . Het was gewoon perfect verzorgd en we hebben er van genoten . Dank jullie wel . Groeten Loes Verhoef uit Katwijk zh .

Supper lekker buffet

Hadden vis en vleesbuffet. Grandioos top aanrader. Hebben heerlijk gegeten ook de kleinkinderen hebben er van genoten . Was ruim voldoende . Voor herhaling vatbaar.

Prima verzorgd

Keurig op tijd en goede uitleg gekregen. Er was meer dan genoeg eten. De smaak was prima. We hebben een relaxte Kerst gehad met alle kinderen en kleinkinderen. Zeker een aanrader voor verjaardagen. Geen kopzorgen over de boodschappen. Wat een ontdekking!

Uitstend verzorgd buffet

Het buffet werd netjes op tijd afgeleverd. Goede uitleg gekregen. Het buffet overtrof onze verwachtingen. Ook het vegetarische buffet was heel netjes verzorgd.

Het was weer erg goed en lekker

Dit is al de tweede keer dat we dit doen en is net zoals de vorige keer weer erg goed bevallen.

Gewoon prima voor elkaar!

Keurige service en het eten is prima op smaak! Salades zijn versgemaakt en dat proef je!

Geweldig !!! Dik voor elkaar

Goed geregeld, prima eten,genoeg, en goede service

Het buffet was uitgebreid, voor elk wat wils. Goed verzorgd en keurig geleverd. Iedereen was enthousiast. Het smaakte voortreffelijk. Een kleine aanmerking: de varkenshaas was ietwat droog. Waarschijnlijk door het opwarmen. De Buffettenboer.nl blijft op mijn contactlijst staan. En komt op de lijst van mijn gasten! Kortom, een echte aanrader.

Geslaagd

Dit is het 3e jaar dat we een buffet bestellen en het was wederom geslaagd. Bedankt voor de goede zorgen en tot volgend jaar. We'll be back 😁 Fijne jaarwisseling voor jullie allemaal, Toppers.

Heerlijk

Voor 17 personen besteld maar we waren met 18 personen er was genoeg eten!! Ruime porties en heerlijk gegeten,iedereen heeft gesmuld en waren vol lof over de keuze en de smaak.. Volgend jaar hebben jullie er een paar klanten bij want vele hebben het adres en telefoon nummer gevraagd.. Top service met bezorgen en ophalen..

Geweldig!!!

Vorig jaar met kerst waren we met zijn allen ui eten gegaan. Dat was geen suc6. Dus dit jaar weer lekker thuis. Maar wilde niet uitgebreid koken maar wel lekker eten. 5 volwassenen en 6 kinderen , wat doe je dan om iedereen tevreden te maken. Een buffet is altijd goed. Online gaan zoeken en zo kwam ik bij jullie. Het Italiaanse buffet sprong er voor ons uit. En wat was het een goede keus. Iedereen heeft gesmuld. Alles was heerlijk. Zo smaakvol en ruim voldoende. Zo voldoende dat we er straks nog met 8 mensen van gaan eten. Wij zijn super tevreden , ook over de service en het gemak.

Bezorgd op de tijd die ze hebben aangegeven, super goed verpakt, en hygiënisch. Alles compleet. De salades waren fantastisch! Het vlees lekker. Goede uitleg hoe alles op te warmen. Al met al top verzorgd!

Een zin zijn teveel woorden het is gewoon fantastisch!!

Het is gewoon een heel goed concept en het eten is ook fantastisch.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken