Wij hebben genoten van een heerlijk Saté Buffet en zijn heel tevreden over de service. TOP!

Het buffet werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Bovendien werden we geholpen met alles klaar zetten, wat een service! Het smaakte heerlijk, we hebben gezellig met de hele groep zitten eten, en dat zonder eerst uren in de keuken te staan. Ook super fijn dat we niets hoefden af te wassen.

geweldige service, heerlijk eten!

Plaats mij maar in de categorie 'lastige klanten'. Aantal maaltijden veranderen, ander afhaaladres opgeven maar de mensen van de buffettenboer blijven attent en keurig. Ook al bestel je maar voor een klein aantal, in dit geval 6 personen! Alles wordt geregeld en ook qua tijdstip van brengen en halen wordt je keurig op de hoogte gehouden. Een topadres met topeten en topmedewerkers! Heb jullie dan ook vanmorgen bij de kapper aanbevolen bij een klant!

Super lekker eten

Altijd op tijd bezorgd. Vriendelijk personeel. Super lekker eten.

Geweldig, ik kan het iedereen aanraden

Alles werd keurig optijd bezorgd. Geplaatst en uitgelegd. Iedereen heeft genoten van het buffet er waren alleen maar lovende woorden. De hoeveelheid was ruim voldoende en het vlees heerlijk gaar. Dus dat wordt de volgende keer weer de buffeten boer

Prima de lux.

Dit was al de 4de keer dat ik een buffet heb besteld. Het is allemaal prima verzorgd en geregeld. Ook fijn dat nu bestellingen gedaan kan worden voor 6 personen. Toch is de hoeveelheid erg groot en meer dan ruim voldoende voor 6 personen. Misschien een tip om ook eens te kijken of er behoefte is voor iets kleinere porties voor de ouderen onder ons. Verder kwalitatief uitstekend eten. Ga vooral zo door

zeer goed

veel variatie erg lekker

Kan niet beter

Alles was geweldig gaar voor de gebitjes en die waren er genoeg bij de Osse opera ha ha dank u tot de volgende keer Liefs Ine

Fantastisch eten en ruim voldoende

Mijn ervaring is heel goed. Het eten was uitstekend en meer dan voldoende. Ik had de zekerheid voor meer personen besteld maar achteraf was dit niet nodig. Een les voor de volgende keer, er was namelijk ruim voldoende! Ik heb voor de levering wel een tijdstip gekozen, dat kost dan € 30,00 maar dan heb je het ook precies op de afgesproken tijd. Super goede ervaring met dit bedrijf!

Het was heerlijk,geweldig !!

Precies op tijd, uitleg was goed, eten was heerlijk en meer dan genoeg.

Geoliede machine....

We hadden wat zeer kromme messen en vorken en de bakken werden nogal vet aangeleverd, maar de verwerking van onze aanvraag met een aanpassing ging fantastisch, duidelijk en snel. Communicatie rap via mail en sms. Via 4 verschillende kanalen goede uitleg over opwarmen, een zeer goed en divers samengesteld buffet. Tot op de minuut duidelijke levering en last but not least: fantastisch lekkere en zeer goede gerechten, hoeveelheden perfect! Veel komplimenten gehad. Volgende keer weer!!!! Let voor de laatste ster alleen nog even op echt schone en rechte spullen...

Echt super!!!

Eten was geweldig!! super netjes afgeleverd. Ruim voldoende en lekker Het was voor ons de eerste keer dat we iets bestelde . We hadden het besteld omdat we 45 jr getrouwd zijn en onze gasten vonden geweldig want voor ons het spannendste het was ! Dus TOP !!

TOP!

Het Italiaans buffet was HEERLIJK !!! Ruimte porties, veel verschillende gerechten, allemaal even lekker! Ook de bestelde Bavarois nagerechten vielen heel erg in de smaak. Heel fijn waren ook bijgeleverde borden en bestek, geen afwas 😀. Top service! Zeker voor herhaling vatbaar.

Aanrader

Alles makkelijk te bestellen uitleg is ook goed perfecte bezorging eten helemaal geweldig goed op smaak mooi opgemaakt genoeg voor iedereen

Lekker eten, goede service, een echte aanrader

Ik kende de buffettenboer nog niet, totdat ik ging kijken op internet. Ook al hebben we bij ons ,heel veel catering. Hebben we toch gekozen voor hen. Ze waren goed op tijd met het eten, alles was goed warm en verzorgd. Compliment, voor het glutenvrijbuffet. Was perfect verzorgd, en ze hebben nergens last van gehad👍 We kregen van de gasten te horen,dat alles goed smaakte, en ze veel keus hadden. Het was voor mij een risico, om bij hen te bestellen, omdat ik ze nog niet kende, maar echt het is een aanrader🎉

wel lekker vlees maar erg vette salades en onduidelijke verdeling van de gerechten

Aardappels prima van smaak maar veel te veel, 2 bakjes vol. Beetje witte rijst in bakje A en dan in bakje B de helft met witte rijst en andere helft met chili con carne. Dan nog een bakje C met wat chili con carne. Waarom niet gewoon een bak met witte rijst, een bak met chili con carne? De spareribs waren goed van smaak en de kippenvleugels ook, zij het dat het dezelfde kruiderij was. En waarom er pindasaus bij zat hebben we niet begrepen. Hoort bij Indisch of Surinaams eten. De koolsalade was lekker maar erg vet met al die mayo. En dan 1 gerecht zonder peper voor iemand besteld maar we kregen 3 soorten salades voor die persoon onder de titel glutenvrij en geen vlees voor haar. Wel nog een bakje D met een restantje stukjes kipfilet mét rode chilisaus die niet besteld was. Broodjes en knofboter prima.

Heerlijk eten en prima service

Voor mijn verjaardag had ik een heerlijk satébuffet via de buffetboer besteld. Het werd warm afgeleverd met de nodige uitleg. Het was ruim genoeg voor de groep van 40 mensen. En, het smaakte heerlijk!

Uitstekende kwaliteit. Kan ik iedereen aanbevelen!

De werkelijkheid overtrof mijn verwachtingen. Het complete buffet werd keurig op tijd aangeleverd en de tafels werden door de chauffeur keurig ingericht met de nodige uitleg erbij. Producten zagen er ook prima verzorgd uit. Onze gasten hebben ervan gesmuld en wij hebben geen enkele wanklank gehoord. De geleverde hoeveelheden waren ook ruim voldoende; geen enkel gerecht is helemaal op gegaan. Bij een volgende gelegenheid zullen we zeker weer terug komen als klant.

Fantastisch lekker eten!!!!!!

Ging een beetje raar met leveren, maar helemaal goed gekomen. Eten was ontzettend lekker en zag er ook nog eens fantastisch uit.

Fijn, goed, uitmuntend, een feestje, en toch een verbeterpuntje!

Fijne, duidelijke site met plaatjes waardoor je sowieso een reden gaat bedenken om een buffet te organiseren. Fijn dat je bij jullie al een buffet vanaf 6 personen kunt bestellen! Goede, ruime keuze uit buffetten in meerdere prijsklassen. Goede bezorging met een duidelijke tijdsindicatie en goede uitleg bij afleveren. Uitmuntend eten, iedereen was vol lof en onze gasten hebben waarschijnlijk meer gegeten dan ze van plan waren, wij hadden het "de keuze is reuze" buffet en er was inderdaad voldoende keuze in gerechten. Hierdoor gingen onze gasten telkens nog maar een keertje bij het buffet kijken wat ze nog niet hadden geproefd. Alle gerechten waren heerlijk op smaak, het was echt een feestje! Toch nog een piepklein verbeterpuntje. Bij aflevering kregen wij een brochure met daarin onder andere alle allergenen. Het zou fijn zijn als deze allergeneninformatie op de site zou staan.

eten was goed, aflevering slecht....

De bezorger was ruim op tijd aanwezig om het buffet te bezorgen. Iedereen had ondertussen behoorlijk trek, dus dat kwam goed uit. Bij het opstellen van het buffet bleek dat alleen het warme buffet er was en dat het koude buffet, zoals de salades, het brood en boter ontbrak. Dit was door degenen die vóór ons hun buffet kregen uit de auto gehaald, ondanks dat de dozen toch duidelijk voorzien waren van naamstickers. Dit bleek de familie Sanne Smits uit Zoetermeer te zijn! Deze werden door de bezorger gebeld en hem werd hondsbrutaal medegedeeld dat ze erg genoten van onze salades en dat het als bijna op was. Mevrouw Sanne Smits kon verder niet langer aan de telefoon blijven omdat ze aan het barbecueën waren en hing op. Geen enkel excuus! Nadat de bezorger helemaal heen en weer naar Hoevelaken was gereden om een nieuw koud buffet te halen konden wij eindelijk, met een ruime vertraging aan tafel. Ik hoop dan ook van harte dat Smits mag rekenen op een narekening van "ons" koud buffet! Over het eten kunnen we simpel zijn: TOP!

zag er allemaal goed uit en was lekker

Super geregeld en lekker

Alles was goed voor elkaar, iedereen was erg enthousiast!

Super!!

Volgens alle gasten: een zalig buffet. Ik was vooral blij met de service van De Buffettenboer (extra bordje en bestek!). Maar wat jammer van dat ene missertje: een vuile vork tussen het bestek!

Top top en grandioos, super lekker en gevarieerd.

Mijn reactie en van alle medebewoners van ons complex die super hebben genoten van het overheerlijk en gevarieerd boerenbuffet tijdens ons zomerfeest. Iedereen bleef maar vragen hoe en waar ik dit besteld had en dat alles zo smakelijk en lekker, en veel en zeer zeker voor herhaling vatbaar is. Ik ga jullie zeker uitdragen en aanbevelen aan iedereen. En tevens een 10 voor de zeer goede bezorging, klaar zetten en uitleg van het boerenbuffet.

Enorm goed verzorgd!!

Ben bij het bestellen zeer goed geholpen. Correct op tijd geleverd. Alle producten zeer smaakvol en voldoende voor iedereen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken