Het was tóp! Voor herhaling vatbaar!

Het buffet was super geregeld, alles volgens afspraak en erg lekker!

Perfecte service , lekkere gerechten en genoeg voor iedereen

Het bestelde buffet werd ruim op tijd gebracht De gerechten waren heerlijk en er was genoeg voor iedereen Zeker aan te bevelen TOP

Heerlijk buffet waar iedereen van heeft genoten

Het buffet werd zelfs veel eerder geleverd dan afgesproken dus de familie was er nog niet. Heel fijn dat er eerst even gebeld werd of we er waren, top! Alles werd nagekeken of het compleet was. Zoals in de beschrijving aangegeven anderhalf uur vooraf beginnen met opwarmen. Daarna kon het buffet beginnen nadat het brood in de oven was geweest. Het was heerlijk!! Van iedereen kregen we complimenten en te horen dat het super goed was en heerlijk eten. Deze complimenten breng ik graag over aan de bufettenboer. Dank aan iedereen, van koks tot bezorgers voor een geslaagd kerst diner voor de hele familie!!!!

Met de buffetten boer wordt het diner geen heksentoer

Alles keurig geregeld en ruim op tijd afgeleverd. De hoeveelheden zijn prima, je hoeft zelfs geen borden en bestek in huis te hebben en het smaakt allemaal uitstekend. Hartstikke fijn dat je alleen maar hoeft te verwarmen en na afloop alles gewoon buiten kunt neerzetten. Scheelt veel gestress bij verjaardagen, kerst en wat voor gelegenheid dan ook. In het verleden hebben we een keer met een grotere groep gegeten en toen werd alles zelfs warm afgeleverd Klasse!

Wij hebben heerlijk gesmuld van het keuze is reuze buffet! Van jong tot oud voor ieder zat er lekkers bij. Voor ons tijdens de drukke feestdagen was dit een uitkomst. Ook al wonen we niet om de hoek en waren we daardoor toch een beetje bang voor de kwaliteit van het eten. Maar integendeel wij hebben met zijn alle ontzettend genoten van het heerlijke eten. En dd aankomende 2 dagen ook nog wel ;-)

De beste "BOER" van Nederland

Een goed gevarieerd buffet. Geleverd volgens afspraak. Goede smaak van de producten. Voor herhaling vatbaar.

Heel goed verzorgd

We hebben nu voor de vierde keer een buffet besteld bij de Buffetten boer. Ik raad het echt iedereen aan. Zo ontzettend goed verzorgd en alles is echt heel lekker. Ook gister (1e kerstdag) werd alles weer netjes op tijd in huis bezorgd zodat ik me nergens druk om hoefde te maken. Bedankt en zeker tot een volgende keer!!

Het was fantastisch

Goede bezorging netjes in koelbox en mooi op tijd geleverd

Tevreden

Goed vond bij het buffet wat wij hadden er te veel soorten salade bij zaten. En vond oma,s stoofpotje het vlees erg taai en droog. Voor de rest super tevreden en lekker makkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig , klasse

Van communicatie, tot aflevering top. En het eten was ruim voldoende en heerlijk. Volgende keer weer👍

Heerlijk en super makkelijk. Iederee heeft er van genoten.

Al vele jaren een geweldig buffet.

Genoten

Geweldige service en uitmuntende kwaliteit.😋 We gaan zeker nog een keer gebruikmaken van buffetten van de "Buffettenboer" Thx. Groet Ton van Loenen, Almere

Goed eten, netjes verzorgd

Ze kwamen netjes binnen het tijdvak, duidelijke uitleg van de chauffeur en in het boekje, eten was meer dan genoeg en smaakte heerlijk.

Heerlijke buffetteb

Dit jaar voor de 5e keer een buffet besteld en zoals ieder jaar word alles netjes op tijd gebracht. De bezorger is altijd vriendelijk en maakt een praatje. Het zag er weer super netjes en verzorgd uit en smaakte zoals ieder jaar weer HEEEEERLIJK!!! Ook volgend jaar voor ons weer Buffetenboer😀

prima bezorgd en het buffet verrukkelijk.

Smakelijk gegeten door al mijn gasten en ikzelf. Één vork ontbrak maar dat was niets ernstigs.

De vegetarische variant was erg verrassend,

Vooral de vegetarische penne was overweldigend en smaakte naar meer, alleen was het snel op.

Heerlijk gegeten met superservice

Het buffet was keurig op tijd, geheel compleet. Al t eten was heeeeeerlijk. Onze kerstgasten hebben genoten. Zeker ruim voldoende, een echte aanrader voor n onbezorgd feest!

Gewoon top!

Prachtig op tijd bezorgd. Keurig verpakt, duidelijke uitleg van een aardige chauffeur en tot slot een heerlijk en ruim voldoende kerstdiner gehad met de hele familie.

Het was weer uitstekend

Erg goed

Iedereen vond het eten heerlijk, dus voor herhaling vatbaar!

Prima verzorgd

Dit was de tweede keer dat wij het luxe buffet hebben besteld En het was weer naar volle tevredenheid onze dank Fam lemmens

perfekt geregeld top

alles klopte zoals was afgesproken

Uitstekende kwaliteit en service.

Goede kwaliteit

Fenomenaal!

Al vele keren besteld bij de Buffettenboer. Van 14 tot 85 personen. Elke keer weer fenomenaal! Levering volgens afspraak, alles wordt keurig neergezet, het eten ziet er goed uit en smaakt fantastisch. En zeker niet onbelangrijk is wat heet moet zijn ook heet is en wat koel moet zijn ook koel is. Buffettenboer....ga zo door!👍👏

Goede service, goede afspraken, top eten.

Voor het derde jaar op rij hebben wij een buffet besteld. 50 personen en geen enkele negatieve opmerking gehad. We konden goede afspraken maken voor het ophalen, er werd een half uur tevoren gebeld zodat we niet hoefden te wachten. Goede service, het eten is goed en ruim voldoende, echt een aanrader.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken