Pluspunten

Heerlijk eten goede porties, netjes verzorgd, alles perfekt in orde. Levering netjes optijd ,wederom een succes.

Pluspunten

Goed verzorgd buffet. Alles erop en eraan, echt super. Mooi op tijd geleverd. Kan het een ieder aanbevelen

Heb ik niet.

Pluspunten

Oh maar de is lekker!!!Hartstikke lekker. Zo hoorde ik het de hele tijd

Pluspunten

Het is allemaal positief volgende jaar weer !

Pluspunten

Doet wat het belooft. Goed verzorgd en smakelijk. Iedereen was tevreden!

Ik had op de site werk gelezen dat je de avond ervoor hoort hoe laat het de volgende dag geleverd wordt. Ik had het prettig gevonden om te lezen dat dit pas rond 21.30 is. Misschien op de site erbij zetten?

Pluspunten

Netjes verpakt en bezorgd buffet! Met heel duidelijke sms jes voor bezorgtijd en ophaaltijd. Eten bleef zeer goed gekoeld in de thermoboxen. Opwarmen was een voudig. Ruim voldoende, salades zelfs wat veel. Verder alles top. Iedereen vond t erg lekker! Complimenten!

Er was Hollandse groentemix ipv gegrilde groenten dat vond ik wel jammer.

Pluspunten

Het gemak, keurig op tijd en smaakvolle buffetten. Ruim voldoende salade en stokbrood.

De vleesgerechten waren maar net voldoende, terwijl er minder waren dan ik had opgegeven.

Pluspunten

Voor de eerste keer bij jullie besteld , helemaal TOP ! Prima levering keurig verzorgd . Ruim voldoende eten. Ook de vega en glutenvrije maaltijden alleen maar lof !

Salade mag best wat minder zijn wij hadden veel over.

Pluspunten

We hebben met 25 personen genoten van een heerlijk Luxe buffet. De reacties van onze gasten waren lovend! Uitgebreid buffet met ruim voldoende eten ondanks dat er erg goed van gegeten is. Communicatie met de Buffetten Boer is perfect. Je wordt goed van de voortgang op de hoogte gehouden, gewaarschuwd tot wanneer je nog wijzigingen kunt doorgeven en de avond van te voren op welk tijdstip het buffet bezorgd wordt.

Ons is opgevallen dat de rijstschotel schoon op was terwijl er bourgondische aardappeltjes overgebleven zijn. Misschien goed om de verhouding rijst en aardappeltjes eens onder de loep te nemen.

Pluspunten

Levering was er op tijd. Het eten was heerlijk en ruim voldoende. Goede communicatie

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Heerlijk, voldoende, gevarieerd eten. Punctuele levering. Ook het glutenvrije eten werd keurig apart verpakt afgeleverd. Hierdoor heeft het hele gezelschap genoten van een geweldig buffet.

Het zou helemaal geweldig zijn als er ook servetten bijgezeten hadden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit van het eten is goed en heeft zeer gesmaakt

De branders die je erbij krijgt moeten het wel doen en niet al gebruikt of zo goed als op zijn. Anders is het erg lastig het eten op temperatuur te krijgen en te houden.

Pluspunten

Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs. Gisteren had ik 60 personen te eten en iedereen was dok tevreden. En vandaag heb ik nog eens 30 mensen (10 gezinnen die het niet zo breed hebben) blij gemaakt met de restanten. Gewoon te lekker om weg te gooien.

Geen, op alle punten gewoon perfect.

Pluspunten

Wij hadden het Amerikaans buffet. En was top voor elkaar heerlijke spareribs goede Chili en lekkere aardappelwedges en chickenwings

De rijst was iets te klonterig. Maar mocht de pret niet bederven. Was gewoon goed voor elkaar

Pluspunten

Alles goed geregeld. Op tijd. Heerlijk eten..

Er waren een aantal bordjes (10 van de 31) nog vies toen ze werden geleverd dus deze moesten we eerst afwassen.

Pluspunten

Goede communicatie, er was genoeg eten en het smaakte voortreffelijk. Een hele goede uitleg van de mevrouw die het buffet kwam brengen, en ze was erg vriendelijk. Onze gasten waren ook erg tevreden. Het was dik voor mekaar!

Pluspunten

Super verzorgd, ook glutenvrij was zeer geslaagd.

Pluspunten

kwaliteit is prima voor elkaar afspraken worden goed nagekomen misschien ook niet onbelangrijk: alle borden en bestek waren SCHOON

is het mogelijk om een volg systeem in te voeren dat de klant kan na gaan wanneer de bezorging/ophalen is?

Pluspunten

Overzichtelijke website. Genoeg keus. Prima communicatie. Vooral over de aflevertijd via de sms. Heerlijk eten, een American Buffet in ons geval.

Het was echt veel te veel en dan was ons buffet ook nog voor 245 sporters en had ik al minder besteld dan nodig. Op zich prima natuurlijk dat jullie zo ontzettend gul zijn maar weggooien is ook zo zonde.

Pluspunten

Goede afspraken,leveren wat beloofd erg lekker keurig verzorgd een aanrader

Pluspunten

Prima levering; goede kwaliteit en meer dan voldoende.

geen

Pluspunten

geweldig goed

Pluspunten

We kregen alleen maar erg positieve reacties over het eten, van de gasten!

Niet! Hoewel... misschien dat het erg veel eten was! :-)

Pluspunten

Eten is top 2 soorten buffetten gehad en beide zijn top. de hoeveelheid is zeker genoeg, net zo als de salade en brood. alles was er bij.

mand of bak voor het brood in te doen.

Pluspunten

Mooi op tijd netjes uitleg gegeven en het eten was zeer goed

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken