De eerste keer maar zeker niet de laatste.

Ons kerst diner met 8 vrouwen deze keer anders gedaan. Reden 1 ; niet zelf te hoeven koken. Reden 2 ; zo min mogelijk op te hoeven ruimen. Dat is beide gelukt. Met de fijne kanttekening dat de bezorging vlekkeloos ging , het eten smaakvol. Dussss... de mondelinge reclame is begonnen. Wij blij gaan hier vaker gebruik van maken en waarschijnlijk niet alleen met ons kerst diner.

Gewoon geweldig doen precies wat de website laat zien.

Ik was aan het Google om te kijken waar ik een warm en koud buffet kon bestellen om het 40 jarig bestaan van onze hondenclub te vieren. Ik kwam uit bij de buffettenboer en wat daar aan buffetten op stond met de bijbehorende prijzen vond ik zeer interesant.. Ik heb voor 25 personen een luxe buffet met dessert besteld daarna nog even telefonisch contact gehad waar ik zeer vriendelijk te woord werd gestaan. Op mijn vraag of er kaartjes bij konden met de tekst wat welk gerecht is werd gelijk positief gereageerd. Op de afgesproken avond is het buffet keurig bezorgd door een behulpzame chauffeur het waren gerechten van een prima kwaliteit verdeeld over grote porties, de leden van de hondenclub zijn grote eters maar de hoeveelheid was ruim voldoende. Maandagochtend na de feestavond zijn de spullen weer stipt opgehaald. Al met al een prima keuze om met de buffettenboer in zee te gaan..

Geweldig Geweldig en ook zeeeeer Lekker en voldoende hoeveelheid.

Alles is 100% geregeld we hadden een buffet voor 25 personen er was genoeg en het smaakte volgens de gasten Heerlijk een echte aanrader dus. Alles netjes warm bezorgd op tijd en goed via de mail contact gehouden. Dus nogmaals dank voor dit geweldige buffet. We zullen er in de toekomst nog zeker enkele keren gebruik van maken.

goed eten goed geregeld

alles werd op tijd geleverd en goed uitgelegd hoe op te warmen. tevens werd ik goed op de hoogte gehouden van lever- en ophaaltijden. eten was goed en meer dan voldoende. voor herhaling vatbaar.

Geweldig en compleet buffet

Met meer dan genoeg voor iedereen was het een smakelijk buffet. Het was allemaal warm en gaar, maar toch een tip; maak de stukken vlees iets kleiner, dan is het iets makkelijker te eten. zeker als er ook kinderen bij zijn. Daarbij zijn het kleine bordjes en die liggen dan ook minder snel vol. Lekker gegeten en mooi op tijd.

Goed en lekker eten

Voor het eerst besteld. Heel te vrede netjes op tijd Goed warm en echt lekker eten. Gasten vroegen allemaal.waar het vandaan kwam. Ze zeiden allemaal.voor herhaling vatbaar.

Heerlijk eten en een geweldige service

Dit was de 2 e keer wij vinden het geweldig en gemakkelijk

TOP

Vooral zijn service en levering uitstekend. Prima bereikbaar via communicatie en mailcontact. Eten naar eigen keus is meer dan genoeg die je wenst. Voor tweede maal buffettenboer laten bezorgd, veel positieve reacties en er zijn heerlijke maaltijden. Het is gewoon TOP!

Ongelovelijk lekker & Uitstekende service..

Dit is het 2de jaar dat wij hier bestellen voor ons kerstdiner op de zaak. Alle genodigden staan ook dit jaar weer perplex hoe lekker en goed dit aangeleverd word. Heerlijk en onbezorgd diner met de smaken als of ''Moeders'' dit gemaakt heeft. Hmmm. Wij bestellen hier in 2020 zeker weer. Mvg Team Boels Lijnden.

Bijzonder en geweldig goed!

Ieder was bijzonder enthousiast over de kwaliteit en smaak van het eten.

Top geregeld top van smaak!

Alles uitstekend voor elkaar. Heldere website, ruime keuze en helemaal compleet geleverd met duidelijke uitleg. Tevens hartstikke fijn dat je al vanaf 6 personen een compleet buffet kan bestellen waar anderen een ondergrens van soms wel 15 of meer aanhouden. Wij hebben heerlijk gegeten en raden iedereen “De Buffettenboer” aan!

Voor herhaling vatbaar

Prima verzorging en goede communicatie over bestelling en bezorging. We kregen een dag tevoren sms met bezorgtijd. We hadden satebuffet. Was ruim voldoende. Kwaliteit is prima. Een aanrader

Geweldig heerlijk buffet!

Alle gasten waren dol enthousiast , zoo lekker We hadden veel visliefhebbers , en dat was ook heerlijk. Van alles ruim voldoende !!

Het was helemaal voor elkaar

Op tijd geleverd, goede uitleg en heerlijk eten. En vooraf zeer goede service. Dankjulliewel!

Het was heel smakelijk.

Het zag er verzorgd uit, smakelijk. Wel moeite met opwarmen. Het bezorgen op de juiste tijd en correct. Wij kunnen het aanbevelen.

Erg lekker en makkelijk!

Dag van te voren vriendelijke bezorger aan de deur. Uitleg met wat ik moet doen en wanneer. Daarna lekker eten en niets af te wassen. In eerste instantie was ik bang dat het te weinig was maar achteraf gezien meer dan genoeg. Hadden zelfs over. Enigste minpuntje was dat ik een oven nodig had om het brood af te bakken! Dus moesten we even snel regelen.

Heerlijk eten, goeie service tegen een prima prijs, wat wil je nog meer!

Het eten was prima, de bezorging was op tijd, Van te voren op de hoogte gehouden over de bezorgtijd. En dan de prijs: moeten we zeker nog een keer doen.

Ongelofelijk fantastisch!!!!!

Ik wist nog niet wat te denken want ik had nog nooit bij de buffettenboer besteld? Maar wat een superbuffet, ik had voor 25 man besteld omdat mijn vriend 50 jaar werd en daarom had ik flink uitgepakt en dit heerlijke buffet besteld. Iedereen vond het supergoed en daarom gaan wij zeker weer bestellen! In een woord TOP

Goed verzorgd, en alles volgens afspraaj

Goed bevallen. Het eten smaakte goed. Afspraken netjes nagekomen. Enige minpuntje was dat de stroganofsaus waterig was. Voor de rest een aanrader!

Het was genoeg en heerlijk van smaak

Goed verzorgd buffet. Zelf opwarmen ging prima. Keurig alles optijd geleverd. Heerlijk van smaak.

Top buffet

Bezorgen was op tijd, eten perfecte tempratuur. Top service. Je wordt goed op de hoogte gebracht. Echt een aanrader

Super,geweldig, vreselijk lekker en iedereen blij

Iedereen heeft geweldig genoten van het stamppotten buffet, zeker voor herhaling vatbaar

Goede bezorging alles lekker en makkelijk

Al lang klant Altijd weer op tijd En de buffetten ook weer top Dus service, kwaliteit en makkelijk

zoals altijd weer uitstekend verzorgd, en lekker.

Dit is de 3e keer dat wij gebruik maken van de Buffettenboer, en eten is heerlijk, je wordt netjes op de hoogte gesteld hoe laat ze er zijn en hoe laat ze het op komen halen. Volgende keer weer de Buffettenboer!!

Alles wordt voor je verzorgd en het is ook nog eens lekker!

Voor ons gala hadden wij het Italiaans buffet besteld, wat een succes! Het werd op tijd bezorgd en vervolgens ook nog eens voor je opgehaald. Heel vriendelijk personeel en lekker eten! Zeker een aanrader.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken