Pluspunten

Al wat jaartjes is De Buffetten Boer de leverancier die voor onze gasten de barbecue's en de buffetten verzorgd. Als die jaren TOP kwaliteit, alles keurig verzorgd en echt super goede service. Altijd goed, géén omkijken naar. Eigenaren èn personeel willen altijd meedenken in mogelijkheden en oplossingen! Wij zijn zéér tevreden.

Pluspunten

Ik ben heel erg tevreden over de buffettenboer. Goede service, heldere communicatie, uitstekend eten, erg gevarieerd. Dit was de tweede keer dat wij een buffet van hen hadden en is zeker niet de laatste keer. Top

Pluspunten

Snelle levering. Heerlijk eten en meer dan genoeg voor iedereen! Volgende keer bestel ik weer bij de Buffettenboer.

Pluspunten

prima geregeld. buffet zeer smakelijk.

Pluspunten

Alles goed geregeld

Pluspunten

Heerlijk eten, volgens afspraak bezorgd, geen afwas alleen maar lof. Een aanrader voor iedereen die een buffet wil.

Pluspunten

Flexibel in tijden om rond te brengen! Italiaans buffet was lekker!

Pluspunten

prima verzorgd buffet uitstekende service

Pluspunten

Eigenlijk was alles Top. Het eten (maakt niet uit wat) was geweldig Iedereen had heerlijk.gegeten. Service is prima. Ook de communicatie is prima

Ik heb geen negatieve tijd te melden

Pluspunten

Was heerlijk een aanrader

Pluspunten

Prettig contact, niet opdringen, bezorging op tijd, spullen andere dag ophalen op tijd.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit van het eten. Onvoorstelbaar, dat het warme deel ook inderdaad warm werd bezorgd. En keurig op tijd.

Wij hadden afgesproken dat de spullen niet de volgende dag (zondag), maar de dag daarop (maandag) zouden worden opgehaald. Wij wonen in een christelijk dorp en het buffet was bestemd voor de kerkenraad van één van de kerken van ons dorp. Nu werd het opgehaald op een tijdstip dat er in ons dorp ook mensen van en naar een kerk gingen. Dat is niet zo netjes van jullie, zeker als dat ook van te voren goed was afgesproken.

Pluspunten

Het was allemaal prima verzorgt en wij zijn heel tevreden. ik vond het spannend of het allemaal wel goed zou gaan, klachten heb ik (nog) niet gehad, dus ik neem aan dat de stembureau leden ook tevreden waren.

Pluspunten

Goede telefonische bereikbaarheid Punctualiteit Prima buffet

Iets meer keus in buffetten, zeker als je liever geen varkensvlees wil.

Pluspunten

Geweldig, op tijd, keurig verzorgd, heerlijk eten , aanrader!

Pluspunten

Op afgesproken tijd werd er een heerlijk buffet gebracht. Vlees, vis en vegetarisch!! Onze gasten hebben genoten, en wij dus ook!

gewoon doorgaan zo!!

Pluspunten

Goedw verzorging. Juiste informatie

Pluspunten

Op tijd, warm en heerlijk

Pluspunten

Jullie waren goed op tijd, het buffet werd netjes neergezet, de communicatie was prettig en het eten smaakte heerlijk!

De borden en bestek was wel heel precies uitgeteld. Hierdoor hebben wij eigen materiaal gebruikt. Het eten was voor ons wat aan de krappe kant. Niet iedereen heeft twee keer kunnen opscheppen, iets wat wel wenselijk is met de grote van de borden.

Pluspunten

Keuze, Hoeveelheden, verpakking, bezorging. Service

Extra weggooibordjes voor vlees buffet naar bbq

Pluspunten

Levering volgens afspraak. Prima kwaliteit voedsel. St was al de derde keer dat we hiervan gebruik maakten en we zijn nog steeds heel tevreden. Aanrader.

Pluspunten

goede en correcte levering het buffet was uitstekend heel divers netjes en super lekker en niet te vergeten volop is zeker voor herhaling vatbaar

helemaal geen verbeterpunten

Pluspunten

Super levering Heerlijk eten Divers Voor ieder wat wils Absolute aanrader

Pluspunten

Alles was goed verzorgd en netjes aangeleverd het eten was heerlijk en meer dan genoeg ook het halal was duidelijk aangegeven.

Er mogen best meer reclame uitingen op het buffet zodat jullie nog meer bekendheid krijgen. Wel jammer dat het buffet niet in de aangegeven tijddeel kwam maar gelukkig hebben de buren het buffet aangenomen

Pluspunten

keurig op tijd geleverd. lekker eten. alles goed verzorgd. zeer betaalbaar. goed stokbrood.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken