Pluspunten

Super lekker combinatiebuffet "keuze is reuze" en "American buffet" voor ruim honderd personen besteld. Niet één van de gasten had iets aan te merken, sterker nog uitsluitend complimenten en allemaal nieuwschierig wie het geleverd heeft. Zelfs één persoon glutevrij was totaal geen probleem en heeft ook heerlijk gegeten. Jongens bedankt voor nu en nog eens.

Plaats gerust meer reklame uitingen op de buffettafel in de vorm van bordjes of visite kaartjes want iedereen was nieuwsgierig waar het vandaan kwam. Volgende keer graag servetten leveren bij het American buffet i.v.m. Kluifwerk van spareribs. Ook deze zou je dan kunnen laten bedrukken met reklame naamsbekendheid.

Pluspunten

goede en heldere communicatie over het buffet. Snel antwoord op mijn vragen, snel een offerte gekregen. goede prijs-kwaliteit verhouding heerlijke gerechten (meer dan voldoende), mijn gasten hebben genoten. Fijn dat het servies en de afwas inclusief was

Het was echt te veel. Wellicht klanten adviseren om minder dan het aantal personen te bestellen (maar dat is zakelijk niet zo interessant :-)) Verder geen verbeterpunten.

Pluspunten

Was een super lekker buffet Voor herhaling vatbaar

Pluspunten

We waren allemaal zeer tevreden en alles op tijd geleverd. Het eten was prima en genoeg waarvoor onze dank.

Pluspunten

Mijn verjaardag vieren op Moederdag kreeg een extra dimensie door het overheerlijke Italiaanse buffet van de buffetboer. Alles was zeer smaakvol en ik kreeg dan ook de hele avond complimentjes en de vraag wie dit heerlijke buffet verzorgd had. Ik kon dus met trots de meegegeven folder laten zien en dit gaat zeker resulteren in meerdere afspraken voor zo’n feestje met de buffetboer Kortom een dikke 10

Pluspunten

Was in een woord geweldig . En super lekker . Heel geslaagd .

Pluspunten

Zeer tevreden! Voordat het tijdstip van genieten aanbrak, was er een goede communicatie aan voorafgegaan. Bestellen via de site is buitengewoon duidelijk en eenvoudig. Het buffet was lekker en in ruime hoeveelheden. En wat zeker ook een compliment verdient was het glutenvrije buffet wat wij voor 1 persoon hadden. Dat zag er gevarieerd uit en smaakte bijzonder goed! De bezorging was, zoals afgesproken, op tijd. En ook leuk: het was een vriendelijke bezorger. Kortom: klasse!

Als het moment van bezorgen net voor het tijdstip van gebruiken valt, is het misschien handig de kruidenboter vast op kamertemperatuur te brengen.

Pluspunten

Jong en oud heeft genoten van het vis en vleesbuffet. Er was genoeg en smaakte voortreffelijk. Het buffet werd goed warm in de aangegeven tijd. Het gaf zo'n rust om na een dag werken zonder problemen 12 gasten te kunnen ontvangen en gezellig met elkaar te kunnen eten. Geen stress, alleen maar genieten. Een nieuw buffetplan alweer gemaakt voor tijdens ons familieweekend.

Alles top Was erg blij met de borden en bestek ondanks dat ik deze niet had besteld was vooral het extra bestek erg fijn. Dank daarvoor

Pluspunten

Netjes verzorgd, erg smaakvol, duidelijke bezorg en afhaal tijden, vriendelijk personeel, duidelijke beschrijving

Verhouding vlees vs bijgerecht, in dit geval aardappels en rijst. Het laatste had een klein beetje meer mogen zijn (voor de grote eters)

Pluspunten

Vlees- en visbuffet was gevarieerd en van prima kwaliteit. De gasten hebben genoten en informeerden waar het buffet vandaan kwam. Buffet werd warm aangeleverd en keurig op de afgesproken tijd.

Enig aandachtspunt: het stokbrood was niet knapperig, maar slap en taai. Kennelijk niet juist verpakt of te dicht bij het warme buffet gelegen tijdens vervoer.

Pluspunten

Goed en verzorgd buffet

Pluspunten

Op tijd aangeleverd. Hele leuke en behulpzame bezorger. Het eten was er in overvloed. Eigenlijk veel teveel. Eten was erg goed en lekker.

Een verbeterpunt. Bewaar brood niet koud. Het was nu nat en klef. Niet echt lekker om te eten. Als iemand voor in mijn geval 120 personen besteld zou het fijn zijn als iemand zij dat dat veel teveel is. Ik heb nu tot ergenis van vele hele schalen moeten weggooien en ze waren echt met volle borden weggegaan. Maar complimenten voor de kwaliteit. Onze gasten uit Zwitserland waren in ieder geval dik tevreden.

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit, kwantiteit, diversiteit in het menu Flexibel en klantvriendelijk. Goede service voor en na goede prijs - kwaliteit.

het brood kan iets verser.

Pluspunten

Heerlijk eten, netjes verzorgd, keurig op tijd af geleverd en daarna ook weer keurig op tijd de vuile spullen opgehaald. Echt een supergoed "de keuze is reuze"buffet gehad. Zeker een aanrader. Feest was een Succes !!!!!!!

Niet echt. Misschien kaartjes van de gerechten om erbij te zetten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker eten voor een goede prijs en veel keus!

Pluspunten

- buffet werd ruim op tijd geleverd - eten was meer dan prima - alle gasten wilden weten wie dit buffet verzorgd had. Een beter compliment kun je volgens mij niet hebben. - je hoeft geen afwas te doen maar dat ging ons toch net te ver. Alles netjes schoon buiten gezet voor de ophaal service

De hoeveelheid brood mag iets minder en beter wat meer kleine broodjes dan grote stukken....

Pluspunten

mijn buffet was perfect alles was lekker en goed verzorgt

heb ik niet

Pluspunten

Betrouwbaar. Goede service, prima kwaliteit van eten en verrast door de diversiteit aan gerechten.

Pluspunten

De levering was goed op tijd en het eten was echt heerlijk.

Jammer dat op zondag niet wordt opgehaald. Nu zitten wij tot maandag met de vuile spullen.

Pluspunten

Op het laatste moment bestellen is geen probleem. Eten is conform de afspaak op tijd geleverd, het was ruim voldoende en lekker!

Pluspunten

Keurig verzorgd en klaar gezet alle gasten vonden het heerlijk dus een geslaagde keuze De Buffetten Boer. en voor herhaling vatbaar

teveel stokbrood en salade misschien een tip iets minder salade en stokbrood maar een klein toetje of mouse of iets dergelijks na

Pluspunten

Heerlijk eten goed warm. Fantastisch de noten en pinda allergie alles appart super genoten top

Pluspunten

Uitstekend verzorgd en smakelijk vlees-vis buffet. Ook het eten voor de vegetariërs was prima. De hoeveelheid eten was ruim voldoende . Geen probleem dat er wat van het buffet overbleef, want de gasten namen maar wat graag een bakje left-over mee naar huis. Iedereen heeft gesmuld en we kregen veel complimenten.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken