Goed verzorgd op tijd bezorgd

Het buffet was mooi op tijd en de gasten hebben heerlijk gegeten. Er was ruim voldoende voor iedereen. De desserts die we hadden besteld waren over heerlijk.

Top.

Het buffet was waanzinnig goed verzorgd, ondanks een kleine bestelling (9) waarvan 2 gluttenvrij. EN! volgens een mailt zou om 09:52 geleverd worden. Om 09:53 stond de bestelling voor de deur, die minuut zal ik voor deze keer vergeven. Naast de verzorging smaakte alles en de gluttenvrije gebruikers zagen alleen aan het brood dat het anders was.

Goed eten en goede service

Het bestellen t/m het weer ophalen van de spullen ging heel erg soepel, alles werd duidelijk aangegeven en uitgelegd. Ook het eten was lekker en viel in de smaak bij de gasten. Het enige minpunt is dat ik had aangegeven iets niet op een gerecht te willen en of dit apart geleverd kon worden, hier ben ik ook nog over gebeld, helaas zat het er nog wel op.

Geweldig eten

Super lekker eten en genoeg voor iedereen geweldige leuke mensen wij blijven bij de buffettenboer bestellen wij gaan nooit meer weg. Succes allemaal!!!!

geen een v. mijn gasten heeft maar een keer opgeschept,meerdere zelfs 3 maal was toppie h. gr.nou nog de vuile was ophalen

Uitmuntend

Goede service op tijd geleverd uitstekende kwaliteit en kwantiteit.

Uitstekend verzorgd.

Net zo als de vorige keren was de service uitstekend en het buffet groots en door iedereen zeer gewaardeerd.

Geweldig!

Perfect op tijd, heerlijk eten, heel veel keuze en meer dan voldoende.

Zeer goede kwaliteit en ruim voldoende

Alles was prima in orde. Goede kwaliteit en ruim voldoende. Vriendelijke en behulpzame medewerker.

Geweldig!!!!!!!!!

Ons 35 jarig huwelijksfeest is mede door jullie een geweldige dag geworden. We hadden al een keer genoten van jullie bbq, nu was het de beurt aan het saté buffet. Fantastisch, van alles meer dan voldoende, heerlijk gerechten, warm geleverd en het was ook daadwerkelijk warm. Wij en al onze gasten zijn vol lof. Ga zo door!!!!! Nogmaals hartelijk bedankt. Vriendelijk groet, Fam. Tesselaar.

Goed verzorgd buffet met flinke porties!

Ik was opzoek naar een buffet waarbij ik zowel met vis/vlees als vegetarisch kon bestellen. Daarnaast hebben wij best wel allergieën in de vriendengroep (noten en gluten). Hier kon de buffettenboer allemaal rekening mee houden, dus dat was super! Ik heb echter ‘maar’ een 9 gegeven omdat er helaas geen mogelijkheid was voor een combinatie van vegetarisch en glutenvrij. Anders hadden ze de volle 10 punten gekregen. De communicatie verloopt soepel, komen het brengen op het afgesproken tijdstip. Daarnaast is er een ruime keuze aan eten, dus voor ieder wat wils. De gasten (en ik ook) waren ook erg positief over het buffet!

Goed verzorgd, wij hebben allemaal genoten van het buffet.

Alle gasten waren dik tevreden.

Alles was warm en mooi op tijd. Alle gasten van onze bruiloft hebben heerlijk gegeten en is alles zo goed als op gegaan!

Heerlijk, goed verzorgd, alles volgens afspraak. Uitstekend.

Alles was prima. Op tijd geleverd, voldoende voor het aantal personen. Niets op aan te merken.

Heel goed verzorgd , heerlijk

Met de buffettenboer als cateraar, Heb je het buffet snel en lekker klaar!!!👍👍👍

Prima prijs/prestatie die keurig op juiste tijdstip wordt bezorgd!

Prima prijs/prestatie die keurig op juiste tijdstip wordt bezorgd! Heldere communicatie en duidelijke keuzemogelijkheden.

Zeer tevreden en heppiedepeppie met de service, het meedenken, het uitstallen ennn de meeneemservice

Het was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van dit mooie concept. En het daagt uit om er vaker gebruik van te maken. Mooie service, goed meedenken, lekker eten en zowel bezorg-als ophaalservice is super! Afspraken zijn afspraken en worden ook zeker nagekomen. Top en complimenten.

Eten werd op tijd gebracht, duidelijke uitleg over hoe je alles moest warm maken. Eten was echt heerlijk! Iedereen heeft gesmuld en alleen maar complimenten gekregen. Ook was er ruim voldoende! Kortom echt een aanrader.

Kan er een woord voor gebruiken(TOP) voor alles.

Super geregeld alles erg lekker, en super op tijd lekker warm aangeleverd.Zal het zeer zeker aanbevelen, zeker ook een pluim voor de medewerker die het gebracht heeft.

Zoals verwacht!

Zoals de vorige keer geweldig en lovende reacties van de eters .

Heerlijk eten, goede service!!

Wij zijn erg enthousiast over uw bedrijf. Via internet geregeld, via de mail goed en duidelijk contact gehad. Prima levering, op tijd. Het enige (maar ook echt het enige) minpuntje: te weinig opscheplepels. We hebben al goede reclame gemaakt voor jullie bedrijf bij al onze genodigheden die ook zo genoten hebben van het heerlijke eten voor een goede prijs!!

Al eten smaakte goed

Alles was perfect het warme had wat meer gemogen had alle schalen leeg alleen een beetje rauwkost over en stokbrood

Grandioos

Voor mij was het een grote gok om via internet een buffet te bestellen. Ik had geen tijd voor boodschappen en om te koken. Dus koos ik deze keer voor het gemak en nam voor mijn gevoel een grote gok. Maar het pakte super goed uit. De bestelling werd precies op tijd geleverd. Een duidelijke uitleg voor het verwarmen van de gerechten, wat erg eenvoudig was. Het vlees was heerlijk, de andere warme gerechten ook. Heerlijke salades erbij en van alles ruim voldoende. In één woord GRANDIOOS!

Wat een geweldige mensen staan hierachter, super!!!!!!!

Alles keurig op tijd geleverd. Het was onze eerste kennismaking, dus best spannend. Al onze gasten, ook degene met een allergie, prezen het eten en hebben heerlijk zitten smikkelen. Goed verzorgd en ruim voldoende, zelfs nog wat over.

een super goede en mooie ervaring

Na enig googelen vind ik de site van de Buffettenboer. Het aangeboden assortiment is groot en de bijbehorende kosten zijn reëel. Mijn vragen via email over info wat betreft de grootte van de tafel die ik nodig heb e.d. worden snel beantwoord. Het op de 1e verdieping brengen van het uitgebreide buffet is ook geen probleem. De bestelling komt prompt op de afgesproken dag en tijd en terwijl mijn feestgangers zich nog in de tuin vermaken wordt alles keurig en veilig opgesteld. De schotels zijn goed warm en het buffet ziet er prachtig uit. Ook mijn gasten zijn verrukt over dit aanzicht en doen zich smakelijk te goed aan dit, in alle opzichten, méér dan feestelijke buffet!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken