Pluspunten

Alles volgens afspraak. Ruim voldoende en heel lekker complimenten aan de kok

Pluspunten

het buffet keurig bezorgd met uitleg wat alles was en hoe te warmen .het is ruim voldoende en heel smakelijk allemaal.de volgende dag alles opgehaald heel correct .het vegetarisch buffet was ook geweldig veel complimenten van de genodigden

Pluspunten

Goede communicatie , op tijd en het smaakte voortreffelijk

Dessert lepels ook graag meeleveren .

Pluspunten

Keurig optijd Eten was zeer goed en ruim voldoende

Vegan eten mag beter

Pluspunten

Service is erg sterk! Ondanks onze late wijziging (10 personen extra) werd dit toch zonder problemen geregeld. Communicatie is helder en het eten is heerlijk! We hebben erg veel complimenten gekregen over het niveau van het eten!

Communicatie m.b,t, het leveren. Het eten werd te vroeg geleverd. Uiteindelijk is dit wel opgelost en hebben wij nergens last van gehad.

Pluspunten

er was meer dan voldoende eten, gehaktballetjes lekker en niet droog geworden! Prima buffetje!

Pluspunten

afspraak is afspraak, zeer goede lunch buffet ontvangen netjes verzorgd en lekker vers

klant misschien aan kunnen geven wat er het meest in de lunch van nodig is

Pluspunten

Zeer geslaagd buffet. Keurig op de afgesproken tijd geleverd en ruim voldoende eten.

Pluspunten

Catering is altijd goed voor elkaar. Goede producten, smaakt allemaal heerlijk. Altijd genoeg. Keurige chauffeurs. Tip top in orde!

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Lekker eten, makkelijk te bestellen en goede levering.

Er zouden oliebollen geleverd worden maar die zaten er helaas niet bij.

Pluspunten

Het hele bestelproces loopt vlot. Via de site kan je heel gemakkelijk bestellen en jouw order volgen/aanpassen. Alles is duidelijk uitgelegd en de bezorging gaat vlot en vriendelijk.

Wij hadden het kerstbuffet en het aantal personen aangepast. Helaas kreeg ik nog het oude aantal personen (minder) geleverd. Snap dat het druk is met de feestdagen en gelukkig hadden we net genoeg. Ook zou er iets meer rijst of aardappels in vergelijking met het aantal vlees bij mogen wat mij betreft. Maar overal zeer tevreden.

Pluspunten

Mensen zijn altijd klantvriendelijk en een uitstekende haal en breng service netjes en op tijd.

Willicht dat de stukken vlees wat minder groot kunnen dit gaat voornamelijk om de sate en varkensvlees in roomsaus deze zijn wel uitstekend van smaak en lekker mals

Pluspunten

Voor eerste kerstdag een Italiaans buffet voor 12 personen besteld, alles was tot in de puntjes geregeld door de buffettenboer. Netjes een berichtje wanneer de spullen gebracht zouden worden en na het heerlijke eten de spullen, zonder af te wassen, opgeruimd. De gebruikte spullen zijn na een berichtje van hun kant uit weer opgehaald. Kort om, heerlijk eten en meer dan genoeg, geen gedoe, geen afwas, voor ons :volgend jaar zeker weer.

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Keurig op tijd. En vooral, ruim voldoende en erg lekker eten.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Bestellen en betalen ging makkelijk, de communicatie ging perfect, de levering en de uitleg was ook goed en de kwaliteit/kwantiteit was ook voldoende.

Aan iets wat al goed is moet je niks veranderen.

Pluspunten

Het eten was geweldig. Ruim voldoende voor de hoeveelheid personen.

Pluspunten

Uitstekend lekker eten, goede service

Pluspunten

Bezorgd wat een service Heerlijk eten Alleen maar lof

Pluspunten

Een overvloed aan heerlijk eten en ideaal dat je borden en bestek erbij krijgt. Een echte aanrader!!!

Pluspunten

Goede duidelijke communicatie qua aflevering en opwarmen van de buffetten. Heerlijk gegeten en nog genoeg over voor de volgende dag.

Pluspunten

Fantastische service en heerlijk eten !!!! Op de afgesproken tijd bezorgd !!

Pluspunten

Prima verzorgd, accuraat eten is heerlijk en ruim voldoende, niks op aan te merken

ga zo door!

Pluspunten

Levering op tijd, vriendelijk personeel, heel flexibel bij het ophalen, kwaliteit van het eten is prima, meer dan genoeg. Het ziet er lekker uit en zelfs de vegetariers waren tevreden.

Mag best wat minder salade.....

Pluspunten

Het vlees /vis buffet wat we deze kerst besteld hadden was werkelijk overheerlijk! Meer dan genoeg en alles perfect geregeld van het bezorgen, de uitleg en het ophalen aan toe. Gaan we zeker nog eens doen! Ton en Nickie.

Wat diepvries doosjes bijvoegen.

Pluspunten

Wij zijn bijzonder tevreden over De Buffettenboer. Voor de keuze van cateraar hebben wij ook dit jaar voor de tweede keer voor de Buffettenboer gekozen. Wij hadden 45 gasten die allemaal erg lekker gegeten hebben. De gerechten van het Vis en Vlees buffet waren gevarieerd waardoor er voor iedereen wat wils was. Dit gecombineerd met zes verschillende soorten salade en drie soorten brood. De aflevering was helemaal op tijd Complimenten van ons en onze gasten

n.v.t.

Hogebrinkerweg 12