Pluspunten

Na een tijdje speurwerk op internet kwam ik bij Buffettenboer uit. Voelde meteen goed op de site. Helder, zeer veel mogelijkheden, alles kan daar gewoon, alles klopt. Betrouwbaar, transparant. Toen was het spannend of het in de praktijk zou kloppen. Op tijd bezorgd, keurige uitleg, Zeer gevarieerd warm/koud buffet. Allemaal tevreden mensen op een onvergetelijk feestje. 8 mensen die me vroegen waar dit heerlijks vandaan kwam. Heeeeeeeerlijk. En alles wordt vuil weer opgehaald. Ik ga nooit meer zoeken op internet, mijn catering komt de rest van mijn leven hier vandaan, dan weet je tenminste dat het bij voorbaat een succes wordt. Buffettenboer bedankt, jullie hebben bij mij de concurrentie definitief uitgeschakeld! Dankdankdankdank

Per bak eten aangeven wat er inzit, dat zou nog beter zijn. Er is niets op dit perfekte bedrijf aan te merken

Pluspunten

Makkelijk te regelen via internet, niet duur en een heel lekker buffet. Geen rompslomp en alles klopt tot in de puntjes. Aanrader!

Pluspunten

Lekker en goed verzorgd menu Ook de bezorging is top

Vroeger stonden er foto s van de verschillende menu s op jullie site Leuk om aan mensen te laten zien als ik het over jullie heb Maar sinds jullie site veranderd is mis ik de foto s Ook misschien een tip om er een menu kaart bij te doen Zeker met de kerst

Pluspunten

XHet buffet werd op de afgesproken tijd bezorgd. X ruim voldoende eten X Je kunt het eten opwarmen wanneer het je schikt, het wordt n.l. koud aangeleverd. X we kregen complimenten over de 'goede smaak ' van onze gasten X niets te doen met een vuile vaat, mond afvegen en klaar is kees :-)

Niets wat ons te binnen schiet..

Pluspunten

Voor een Buffet waar je de plank niet mis mee kan slaan moet je als een speer naar de Buffettenboer gaan. Gegarandeerd Succes!

Pluspunten

Wij hadden voor het luxe kerstbuffet gekozen. Heerlijk was het eten, zonder te blozen. Alles was goed geregeld van aanvang van het eten tot vertrek van alle vaat, dat we niet hoefden af te wassen, daar waren wij zeker bij gebaat. Wij zijn zeer te spreken over jullie bedrijf, vandaar dat ik deze beoordeling schrijf. Met vriendelijke groeten van Sandra.

Geen tips

Pluspunten

Het eten super goed verzorgd een echte aanrader. Het is heerlijk en goedbereid ook hoe het bij de klant wordt bezorgd en uitleg wordt gegeven hoe het te verwarmen. En dan ook nog een het servies en bestek er bijgeleverd en wat je vuil weer in de bakken kunt zetten . alles wordt voor je geregeld. Er wordt op tijd een mail gestuurd wanneer het wordt bezorgd en wanneer ze alles weer halen. wij hebben onbezorgde dag gehad geweldig Een groot compliment naar alle mede werkers daar. Wij maken echt weer gebruik van dit hebben het bedrijf nu bij meerderen al aan bevolen

porties mogen wel iets groter per persoon

Pluspunten

Het eten was goed op de roomsaus na, die was wat waterig. Verder was het prima geregeld.

Ik denk dat er nog wat valt te verbeteren aan het doorgeven van de geplande bezorgtijd. Een berichtje via sms of andere media. De bezorger stond eerder dan het tijdsverschil van een half uur voor de deur.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen Netjes op tijd bezorgd Ophalen gaat ook super Er is genoeg en erg lekker

Pluspunten

Op tijd bezorgd. Goede en vriendelijke service. Iedereen heeft genoten. Ook groot compliment voor vega. Ruime keus en genoeg te eten. Heerlijk dessert. Feestelijke diner!

Zo doorgaan.

Pluspunten

Lekker eten, goede service, duidelijke levertijden. Wij hadden nergens omkijken naar en konden heerlijk eten nadat alles was opgewarmd. We hadden genoeg keuze en overal was genoeg van.

Pluspunten

Alles is goed geregeld. Je kunt goede afspraken maken. Het eten is over-heerlijk, we alleen maar positief zijn. Voor herhaling vatbaar

Pluspunten

je krijgt een goede tijd indicatie van wanneer het geleverd en weer opgehaald wordt.het eten is heerlijk! voor het eerst vierden we kerst met de hele familie bij ons thuis.de 1 dacht dat we een stampot buffet zouden maken en weer een ander dat we een midwinter bbq zouden doen maar dit hadden ze niet verwacht.en het overtrof de verwachtingen:)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij vonden het erg lekker er was genoeg voor iedereen We denken tot volgend jaar

Pluspunten

Goed verzorgd buffet Keurige sms voor de levering en ook de service is perfect

Pluspunten

Voor de vijfde keer op rij maakte de buffettenboer mij en mijn familie blij! Super verzorgd en weer keurig op tijd smulden wij van fantastisch eten met veel gezelligheid!

Ga vooral zo door roepen wij met zn allen in koor!

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit voor ieder wat wils keurig aangeleverd en een uiterst vriendelijke chauffeur die keurig op de afgesproken tijd kwam.Nee geen enkele wanklank voor jullie bedrijf en een ABSOLUTE AANRADER voor diegene die nog twijfelt over een invulling van hun feest en diner.TOP

Pluspunten

Goede service en uitstekende maaltijden.

Pluspunten

We hadden eerder en BBQ buffet en nu een vlees en vis buffet maar iedereen was er goed over te spreken ,alles zeer goed verzorgt en heel lekker .zeker een aanrader Dus alleen maar positieve reacties waaruit misschien toekomstige klanten

Pluspunten

Netjes geleverd . Prima service . Snelle reactie op vragen. Smaakte prima

Ten opzichte van alle gerechten was de rijst wat weinig.

Pluspunten

Helemaal niks op aan te merken.. kinderen en volwassenen (waaronder een aantal zeer kritische) hebben echt fantastisch lekker gegeten! Top kwaliteit die echt aan te raden is. Volgend jaar weer...

Pluspunten

uitstekend .vriendelijke chauffeurs. goede afspraken . uitstekend het eten . verzorgd en uitstekend kerst diner en niet te kort . echt ruim voldoende.

Pluspunten

alleen maar was op tijd goede uitleg en het eten heerlijk iedereen was tevreden

Satevlees waren grote brokken

Pluspunten

Punctueel en van hoge kwaliteit, wij zijn zo enthousiast dat wij aan veel vrienden hebben verteld die ook erg geinteresseerd zijn! Hopelijk komen daar voor jullie nieuwe bestellingen van !!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken