Pluspunten

Was prima verzorgd en bezorging ook op tijd. En heerlijk eten

Pluspunten

Levering buffet ná telefoontje van chauffeur mooi op tijd. Smaak van de diverse gerechten boven verwachting. Iedereen heerlijk gegeten. Hoeveelheid 12 persoons buffet dusdanig dat we hier met 15 personen van hebben kunnen eten. Aanrader!

Geen.

Pluspunten

Klant vriendelijk eten was top en de service ook zeker een aanrader

Pluspunten

Wij hebben nu al een tijdje een goede ervaring met dit bedrijf. Snelle reactie op eventuele vragen

We vonden alleen de worst dit keer bij het stamppot buffet minder dan de afgelopen jaren

Pluspunten

keurig op tijd afgeleverd. Zeer smaakvol opgemaakt kleine details van kerst toegevoegd. En niet onbelangrijk alles was zeer goed van smaak en voldoende voor al onze gasten Onze kerst was geslaagd geen stres alles was geregeld

Pluspunten

Zeer goede service en heerlijk eten.

Pluspunten

Het was super lekker,we hebben enorm genote ervan Bedankt namens ons

Pluspunten

Afspraak is afspraak alles op tijd bezorgd en het eten was ook heerlijk

Pluspunten

Mooi op tijd, prima verzorgd en iedereen heeft heerlijk gegeten.

Blijf vooral zo doorgaan

Pluspunten

Het was weer superlekker, en dat vonden wij allemaal!

Ik zou er geen weten.

Pluspunten

Prima service, bedrijf waar goede afspraken mee te maken zijn. Alles word netjes op tijd gebracht en netjes afgeleverd. Het eten was van goede kwaliteit en het vlees was zeer mals en lekker op smaak bereid. Voldoende variatei en keus in het buffet, wij hadden het luxe buffet. Hierin zat voor een ieder genoeg in. Zal zeker nog een keer bij de buffetten boer bestellen.

eigenlijk geen alleen maar positief.

Pluspunten

Alles keurig op tijd geleverd. Eten was super lekker, en meer dan genoeg. We hebben er allemaal van genoten.

Misschien de varkenshaas sate in wat kleinere stukken. Maar de smaak was geweldig.

Pluspunten

Erg netjes en correct geleverd iedereen tevreden echt een aanrader voor familie vrienden en kennissen smaak was uitstekend

Pluspunten

Perfecte service ,aardige chauffeur dit het eten bracht. Neemt de tijd maakt een praatje en geeft duidelijk uitleg over wat er in de warmhoud bakken zit en hoe je alles warm houdt. Voortreffelijk eten meer als genoeg en voor ieder wat hij /zij lekker vind. Het was voor ons en onze familie de eerste keer bij de buffetenboer maar een pluim.

Wij waren zeer tevreden

Pluspunten

Was echt heel lekker Zowel de salades als de warme gerechten. Alles was ruim van te voren geleverd. Dikke 9

De toetjes vooral de oranje bollen waren heel machtig. De andere toetjes perfect

Pluspunten

Heerlijk eten en prima hoeveelheden. Keurige bezorging en precies op de afgesproken tijd

Pluspunten

Eerste top kerstdag gehad dankzij jullie

Pluspunten

Het personeel is heel vriendelijk, het buffet word ieder jaar volgens de levertijd geleverd, het eten is superlekker

We bestellen nu 5 jaar een buffet met kerst waar we heel tevreden over zijn. We zouden het wel leuk vinden als er wat nieuwe samenstellingen van buffetten zouden komen

Pluspunten

Het bedrijf doet precies wat ze zeggen, alles klopt Begint bij hoe het gebracht wordt, op tijd duidelijke informatie en vriendelijk. Het eten is precies goed, de sauzen salades top

Iedereen kan wel een verbeter punt bedenken maar als je realistisch is het allemaal top Ga vooral zo door

Pluspunten

Alleen maar lof! Perfecte levering, goede smaakvolle producten, compleet bestek. Alle beloften worden waar gemaakt! We hebben eerder BBQ pakketten besteld waar we heel tevreden over waren. Een kerstbuffet was nieuw voor ons en de gasten waren vol verwachting. Gelukkig hebben jullie meer dan voldaan aan de verwachtingen voldaan!

Geen tips of verbeterpunten. Alles is tot in de puntjes uitgedacht en wordt ook zodanig uitgevoerd.

Pluspunten

Geweldige service, heerlijk eten! Zo luxe dat je zelfs niet hoeft af te wassen

Geen opmerkingen, het was super!

Pluspunten

Het eten was echt lekker en ook echt voldoende voor het aantal personen. Mooi op tijd bezorgd en netjes verzorgd.het is zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Het was meet dan genoeg

Pluspunten

Vriendelijke service bij het leveren. Goed uitgelegd! Eten was erg mals en smakelijk. Top top top!

Pluspunten

Alles aanwezig, lekker, goed systeem goede uitleg prijs/kwaliteit goed, Voldoende aanwesig

Niet gevonden

Hogebrinkerweg 12