Pluspunten

goede communicatie, lekker eten, groot assortiment, goede prijs, en op tijd!! kortom een uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

hoewel de aflevertijd van ons nog wel iets nauwkeuriger zou mogen.

Pluspunten

Goed eten, ruim voldoende maar hé als je al 4 keer besteld heb weet je dat het gewoon goed is.Jullie het eten ik de rest en dan is het feest compleet

Nvt

Pluspunten

Op tijd geleverd. Meer dan genoeg en lekker eten.

Sommige stukken vlees waren best groot. Kleinere gesneden stukjes vlees is prettiger.

Pluspunten

Goede service Lekker eten

Pluspunten

Goede kwaliteit, compleet, punctueel, zeer verzorgd!

Geen, alles wederom perfect geregeld!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan ik niet bedenken, niet afwassen???

Alles smaakloos Het ziet er niet uit. Tongfilet???? Koolvis brokken zou je bedoelen. We hebben er om gelachen maar we hebben nog nooit zo vies gegeten met kerst. Salades, tevens smaakloos, ja mayo smaak meer niet wat een troep

Pluspunten

Snel, op tijd afgeleverd. Goede prijs/kwaliteit van het eten. Makkelijk om te betalen. Genoeg voor iedereen en veel variatie.

Betere uitleg over wat er in het buffet zit bij aflevering.

Pluspunten

Het was goed verzorgd en het was heeeel lekker.

Was te weinig kruidenboter

Pluspunten

Goede service\Het eten was meer dan prima en de hoeveelheid ook meer dan genoeg. Ik kan het dus aanraden

Pluspunten

Betrouwbaar. Komt afspraken na.

Al een aantal keren een buffet genomen. Voldoende eten, alleen de hoeveelheid rijst is steeds aan de krappe kant. Dit komt steeds helemaal op. (misschien omdat hij zo lekker is).

Geen was top

Pluspunten

Alles op de afgesproken tijd geleverd,compleet en zeer goed verzorgd en er was voldoende voor iedereen en smaakte heel fantastisch een aanrader

Pluspunten

wij kunnen van alles gaan verzinnen maar er is maar een conclussie beter kan niet alles was tip top inorde zeker tot de volgende keer

zijn er niet

Pluspunten

Zeer correct geregeld !

Pluspunten

Het eten was al goed warm toen het precies op afgesproken tijd arriveerde. Nog wat tips van de bezorger over hoe te presenteren, warm te houden, te conserveren en dergelijke. Enorm grote porties, niemand ging nog met trek naar huis. Alle gasten waren lovend over het eten (behalve de witte vis). In een woord: top.

De witte vis was smakeloos, en rook niet fris/vers; we hebben bijna de hele bak weg gegooid, wat natuurlijk erg jammer is. Voedselverspilling.

Pluspunten

wij hebben jullie buffet al een Antal jaren vrijdags voor de kerst met de bewoners van cunerahof ze zijn allemaal tevreden ook eerste kerstdag word het bij een van mijn kinderen bezorg zijn wij ook tevreden over

Pluspunten

Komen afspraken goed na Bezorgtijd via sms track te volgen Goede prijs/kwaliteit verhouding Alles benodigd voor een buffet wordt meegeleverd en weer opgehaald, zoals de vuile vaat

Pluspunten

De Buffetten Boer is ieder jaar bij de kerstborrel een vast ritueel. Ook dit jaar was zowel het eten als de service weer fantastisch!

Pluspunten

Bezorging keurig op tijd Voor ieder wat wils (ook voor mensen met een allergie) Naambordjes bij de gerechten Goede klantenservice (telefonisch)

Wellicht handig om te laten weten dat jullie de bakken leeg willen hebben bij ophalen.

Pluspunten

Wij hebben genoten van het (Luxe) Buffet. De dag ervoor een sms ontvangen met de tijd waarop de chauffeur/bezorger bij ons zou zijn. Hij was netjes 15 minuten voor de tijd aanwezig (30 min speling was vermeld). Alles zag er goed verzorgd uit, werd netjes aangeleverd en goede instructie over het gebruik van de warmhoudbakken. Ook een duidelijke folder erbij gekregen met de gerechten, wat het was en duidelijke allergie-informatie. Diezelfde avond kreeg ik een sms met de tijd waarop de chauffeur/bezorger alles weer zou ophalen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Pluspunten

Super! Lekker eten en op tijd en keurig verzorgd van top tot teen!

Pluspunten

Hele goede service. Eten ontzettend warm al bij aankomst, ziet er heel goed uit en smaakt heerlijk en grote porties. Echt een aanrader!

Pluspunten

Strak geregeld! Geen afwas! Ontzettend lekker eten! Uitgebreide keuze en meer dan genoeg voor iedereen! Een echte aanrader!

Ga zo door!

Pluspunten

Goede levering, heerlijk eten en meer dan voldoende. en ook het ophalen netjes volgens de afgesproken tijd.

Een steekkar mee voor de chauffeur.

Pluspunten

Snelle reactie op mails, op tijd het buffet afgeleverd, erg lekker eten! Ook goed rekening gehouden met allergieën en vegetariërs. Helemaal top!!

Ik had er zelf ook niet meer aan gedacht, maar we hebben niet echt uitleg gehad over wat nou wat was.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken