Pluspunten

Op afgesproken tijd werd er een heerlijk buffet gebracht. Vlees, vis en vegetarisch!! Onze gasten hebben genoten, en wij dus ook!

gewoon doorgaan zo!!

Pluspunten

Goedw verzorging. Juiste informatie

Pluspunten

Op tijd, warm en heerlijk

Pluspunten

Jullie waren goed op tijd, het buffet werd netjes neergezet, de communicatie was prettig en het eten smaakte heerlijk!

De borden en bestek was wel heel precies uitgeteld. Hierdoor hebben wij eigen materiaal gebruikt. Het eten was voor ons wat aan de krappe kant. Niet iedereen heeft twee keer kunnen opscheppen, iets wat wel wenselijk is met de grote van de borden.

Pluspunten

Keuze, Hoeveelheden, verpakking, bezorging. Service

Extra weggooibordjes voor vlees buffet naar bbq

Pluspunten

Levering volgens afspraak. Prima kwaliteit voedsel. St was al de derde keer dat we hiervan gebruik maakten en we zijn nog steeds heel tevreden. Aanrader.

Pluspunten

goede en correcte levering het buffet was uitstekend heel divers netjes en super lekker en niet te vergeten volop is zeker voor herhaling vatbaar

helemaal geen verbeterpunten

Pluspunten

Super levering Heerlijk eten Divers Voor ieder wat wils Absolute aanrader

Pluspunten

Alles was goed verzorgd en netjes aangeleverd het eten was heerlijk en meer dan genoeg ook het halal was duidelijk aangegeven.

Er mogen best meer reclame uitingen op het buffet zodat jullie nog meer bekendheid krijgen. Wel jammer dat het buffet niet in de aangegeven tijddeel kwam maar gelukkig hebben de buren het buffet aangenomen

Pluspunten

keurig op tijd geleverd. lekker eten. alles goed verzorgd. zeer betaalbaar. goed stokbrood.

Pluspunten

Heerlijk eten, goede service en vriendelijke mensen!

Pluspunten

Het buffet was uitstekend,alle gasten vonden het een perfect buffet ook met de gevraagde sets voor allergieen ,en vroegen ook wie het geleverd had,dus wie weet !? En ook die Mevrouw die het plaatste had uitstekende kennis.

Pluspunten

Bestelling plaatsen ging goed, de bezorging was super er en de produkten niets anders dan lof van de gasten die we hebben ontvangen.

Pluspunten

- Eten was perfect in orde, warm, meer dan genoeg en lekker. Ook de keuze voor glutenvrij, vegetarisch en halal was erg fijn en uitgebreid. - communicatie vooraf aan de bestelling was snel en goed geregeld. - bestelling kwam binnen de aangegeven tijden binnen. - Van onze gasten niets dan lof over het buffet.

Tip: ik had vooraf gevraagd hoeveel ruimte ik nodig had voor alle schalen. Dit klopte niet waardoor we moesten improviseren toen de bestelling kwam. De bezorgster vonden we hierin niet helpend en kortaf, die zei alleen dat het nooit ging passen en nam de regie niet over. Dit hadden we liever wel gehad, omdat we nu iets zelf gingen neerzetten wat achteraf niet goed bleek.

Pluspunten

Uitsteken verzorgd .lekker eten. ruimvoldoende .netjes optijd bezorgd.

Iets minder zout mag wel

Pluspunten

Duidelijke communicatie, prijs/kwaliteit is heel goed. Ziet er allemaal keurig uit en bovendien smaakt het uitstekend!!

Pluspunten

Alles werd op tijd geleverd met een goede uitleg erbij. Het eten was ruim voldoende en smaakte heerlijk. Ook het lactosedieet was geweldig. Met Kerst gaan we weer bestellen!

Wat eerder een berichtje sturen hoe laat het buffet geleverd wordt.

Pluspunten

Zeer tevreden. Prima op tijd en je wordt goed op de hoogte gehouden van hoe precies en wanneer. Allemaal erg lekker, goed op temperatuur en ruim voldoende. Al met al zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Alles smaakte prima en ruime porties. Klant wordt goed geinformeerd over de afleverings en ophaaltijden

n.v.t.

Pluspunten

In eerste instantie leek het niet voldoende voor 13 man. Maar zoals altijd waren de ogen groter dan de maag. Er was voldoende en heerlijk eten en goed en netjes verzorgd. Kan over het eten geen minpunten bedenken.

Het 30 euro extra moeten betalen om een tijdsvak af te spreken vind ik nogal aan de prijs.

Pluspunten

Alles werd ruim op tijd geleverd met borden en bestek, dus geen gedoe met afwas e.d. En de volgende dag ook weer opgehaald.

Geen. Prima zo!!!

Pluspunten

Netjes verzorgt geleverd. Duidelijke uitleg hoe het verwarmd moet worden en niet onbelangrijk erg lekker!!

Iets meer servetten zou handig zijn.

Pluspunten

alles was lekker

beenham iets te zout

Pluspunten

Netjes op tijd (warm) bezorgd. Complimenten (ook van de gasten) voor het eten. Het was lekker, en van alles was voldoende. We gaan zeker weer een keer bij jullie bestellen.

Het was handiger geweest als er gewonen deksels op de salades zaten, dan is het makkelijker om te bewaren.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken