Dineren in eigen tuin
Voor de self-made bruiloft van onze zus zochten we naar een bedrijf dat buffetten aan huis leverde. Na wat speur- en vergelijkingswerk vonden we bij debuffettenboer.nl het meest aantrekkelijke aanbod.
Toen we nog wat wijzigingen door wilden voeren kon dit heel makkelijk telefonisch en kregen we direct een bevestiging via de mail.
De dag voor de levering werd ons via een sms-je medegedeeld hoelaat de bezorger op de stoep zou staan, op de dag zelf bleek deze keurig op tijd te zijn.
De bestelling zat in grote koelboxen en kon daar gewoon in blijven zitten tot het moment daar was om de boel op te gaan warmen.
Toen was het een kwestie van de serveerbakken uitstallen, kokend water erin en de brandpotjes aansteken. Daarna konden de bakken met lekkers, die kant en klaar in de koelboxen zaten, in de serveerbakken gezet worden. Opwarmen, af en toe omscheppen en smullen!
We kregen veel complimenten van de gasten over de uitgebreide keuze. Ook het vega- en antiallergeenmenu vielen erg in de smaak. Net als de salades en het stokbrood.
Kortom, een heerlijk diner in eigen tuin!
En na het eten konden de meegeleverde borden en bestek direct weer in de kratten waar ze in zaten, zonder gedoe met de afwas.
Ideaal!
Binnen 3 dagen kregen we bericht dat de hele boel weer opgehaald zou worden. Omdat we die dag niet thuis waren konden we een plekje afspreken waar de bezorger alles netjes opgehaald heeft.
Kortom, een compleet zorgeloos diner in eigen tuin!
Een absolute aanrader!