Pluspunten

Wij hebben met een groep jongeren een diner georganiseerd voor ouderen om ze een fijne avond te bezorgen. Het diner werd gecaterd door De Buffetten Boer en was écht heerlijk. Zowel de ouderen als de jongeren hebben genoten. Hartelijk dank!

Het zou prettig zijn als er naambordjes bij het gerecht staan zodat de mensen weten wat het precieze gerecht is.

Pluspunten

Duidelijke beschrijving Lekker eten voor goede prijs Goede informatie Goede levering

Meer bordjes bij buffetis wel fijner

Pluspunten

Duidelijke informatie zowel telefonisch als via mail. Op tijd geleverd door een enthousiaste en behulpzame dame die het buffet heeft opgesteld. Eten was heerlijk en ruim voldoende. De volgende dag werd alles weer netjes op de afgesproken tijd opgehaald.

Pluspunten

Het stamppottenbuffet was uitgebreid, lekker, ruim voldoende en netjes op tijd gebracht. Prima!

Ik ontving zaterdag een email waarin stond dat het buffet die dag geleverd zou worden. Verderop in die email stond wel de juiste dag/datum vermeld. Was wat verwarrend, maar ik dacht dat het wel goed zou komen en dat was ook zo.

Pluspunten

netjes op tijd geleverd en smaak allemaal lekker

niks gewoon zo door gaan

Pluspunten

Het eten was heerlijk en goed op temperatuur.

Kaartjes wat er gegeten wordt zou handig zijn. En voor een mmoiere afwerking meer aanda ht voor de servetten. Dit was rommelig omdat ze onder het bestek lagen.

Pluspunten

Wat een prettige manier om online heel makkelijk en snel, ook op korte termijn, een geweldig buffet te bestellen. Alles werd keurig optijd door een service gerichte medewerker bezorgd. Vervolgens is alles heel eenvoudig op te warmen en klaar te zetten. Het ziet er goed en verzorgd uit qua presentatie. Zowel de warme en koude gerechten waren erg smakelijk en ruim voldoende. Wii hebben genoten. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer. Van harte aan te bevelen.

Pluspunten

het is perfect

geen

Pluspunten

Goede communicatie Nette bezorging vriendelijk personeel Alles netjes verpakt Duidelijke beschrijving Ruim voldoende eten Erg goede kwaliteit

Pluspunten

Heel lekker; ruim voldoende; gasten wilden het telefoonnummer/de website, omdat ze hebben genoten.

Pluspunten

Goede levertijd Plaats van ophalen is goed af te spreken, ook als die afwijkt van de plaats waar het geleverd wordt Moment van ophalen is heel goed in overleg mogelijk Veel keus in eten Eten is erg lekker (alle gasten gaven complimenten)

Pluspunten

Goed geleverd. Volgens mij hebben de heren er heerlijk van gesmuld. Ik neem nog een restje mee naar huis voor vanavond ;-)

Pluspunten

Het was weer een goed geregeld buffet met veel keuze! Iedereen vond het weer heel erg lekker!

Er werd optioneel een 'extra broordplank en broodmes' aangeboden. Doordat er 'extra' stond, was ik ervan uit gegaan dat er al een standaard broodplank en mes bij het buffet was inbegrepen.

Pluspunten

smaakvol variatie goede kwaliteit goed verzorgd goed contact klantvriendelijk van ons team familie en bewoners dikke 10

Pluspunten

Heel fijn dat werd meegedacht over een aangepast buffet. Communicatie snel en duidelijk. Ook de koerier was erg behulpzaam om ervoor te zorgen dat het buffet warm werd opgediend.

Pluspunten

Veel keus, goede prijs/kwaliteit verhouding, mooi volledig pakket.

Rijst van de vega koekte tijdens het opwarmen aan, aan de randen van het bakje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele vriendelijke benadering, wordt goed op de hoogte gehouden van bezorg- en afhaaltijd d.m.v. mail e.d. Duidelijke uitleg. Aardige bezorger die nogmaals een duidelijke uitleg geeft.

Helemaal geen verbeterpunten.

Pluspunten

De jaarlijkse eetclub en eindelijk een stampot buffet! En wat voor een buffet. Begon al goed: de bestelbus kwam exact op de aangegeven tijd. Dit kon al geen toeval zijn. Alles netjes binnengebracht en een duidelijke instructie door de bezorger. Daarna even geroken aan de bakken met vlees. Die geur van de gehaktballen, overheerlijk. Toen begin van de avond het buffet werd geopend was men er als de kippen bij. En gedurende de avond werd meerdere keren opgeschept. Een waar smulfestijn met de nodige complimenten. Uiteraard voor jullie! Nog bedankt dat jullie stamppotten buffet heeft bijgedragen aan een smakelijke en gezellige lange avond.

Geen.

Pluspunten

Het eten was heerlijk. Ruim voldoende voor iedereen. Jullie hebben ons als vaste klant bij

Pluspunten

niet de eerste keer dat ik een buffet voor ongeveer 35 mensen bestel ,ook deze keer was het weer perfect,van niemand hoor ik iets negatiefs, de kwaliteit blijft zo goed, wij genieten echt van deze buffetten, blijf zo door gaan, een groot compliment.

Ik zou geen verbeter punten weten, ook nu heb ik weer de mensen gevraagd, is er iets wat niet klopt, geen antwoord.Dit zijn allemaal kritische mensen, die ook regelmatig uit eten gaan in zeer goede restaurants.

Pluspunten

Een geweldig buffet smaakvol en zeker voldoende. Een erg vriendelijker en behulpzame bezorger en dat geeft ook wel een prettig gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar'.

De salades waren wel erg veel en er bleef veel van over. Dat zou wel wat minder kunnen

Pluspunten

Heerlijk eten! Ruime porties Gevarieerd Geweldige service Pima prijs-kwaliteit verhouding Gemak, alles wordt keurig op tijd geleverd een alles mag vuil weer mee

Geen. Behalve dan dat je van die heerlijke gehaktballetjes nooit voldoende hebt ;)

Pluspunten

Het was de eerste keer dat wij bij de buffetten boer besteld hebben. En,..........zal zeker niet de laatste keer zijn. Wij hadden ,de keuze is reuze,buffet. Het was allemaal even heerlijk,fantastisch. Onze gasten waren allemaal super enthousiast en hebben genoten,en,...meerdere hebben jullie info meegenomen. De be,orging en uitleg was ook top. Vriendelijke,gezellige man.Alles zag er tip top uit. Ook was er meer dan genoeg voor iedereen. Kortom oma's 80ste verjaardag feestje werd mede door jullie nog mooier. Dank!!!! Lizette Meulstee

Houden zo!!!

Pluspunten

Geen omkijken naar je catering, scheelt bergen werk en tijd. En lekker eten, goed geregeld!

Pluspunten

Duidelijke communicatie,keurig op de hoogte gehouden en het eten de service is gewoon top!

Niet

Hogebrinkerweg 12