3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij vonden het erg lekker er was genoeg voor iedereen We denken tot volgend jaar

Pluspunten

Goed verzorgd buffet Keurige sms voor de levering en ook de service is perfect

Pluspunten

Voor de vijfde keer op rij maakte de buffettenboer mij en mijn familie blij! Super verzorgd en weer keurig op tijd smulden wij van fantastisch eten met veel gezelligheid!

Ga vooral zo door roepen wij met zn allen in koor!

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit voor ieder wat wils keurig aangeleverd en een uiterst vriendelijke chauffeur die keurig op de afgesproken tijd kwam.Nee geen enkele wanklank voor jullie bedrijf en een ABSOLUTE AANRADER voor diegene die nog twijfelt over een invulling van hun feest en diner.TOP

Pluspunten

Goede service en uitstekende maaltijden.

Pluspunten

We hadden eerder en BBQ buffet en nu een vlees en vis buffet maar iedereen was er goed over te spreken ,alles zeer goed verzorgt en heel lekker .zeker een aanrader Dus alleen maar positieve reacties waaruit misschien toekomstige klanten

Pluspunten

Netjes geleverd . Prima service . Snelle reactie op vragen. Smaakte prima

Ten opzichte van alle gerechten was de rijst wat weinig.

Pluspunten

Helemaal niks op aan te merken.. kinderen en volwassenen (waaronder een aantal zeer kritische) hebben echt fantastisch lekker gegeten! Top kwaliteit die echt aan te raden is. Volgend jaar weer...

Pluspunten

uitstekend .vriendelijke chauffeurs. goede afspraken . uitstekend het eten . verzorgd en uitstekend kerst diner en niet te kort . echt ruim voldoende.

Pluspunten

alleen maar was op tijd goede uitleg en het eten heerlijk iedereen was tevreden

Satevlees waren grote brokken

Pluspunten

Punctueel en van hoge kwaliteit, wij zijn zo enthousiast dat wij aan veel vrienden hebben verteld die ook erg geinteresseerd zijn! Hopelijk komen daar voor jullie nieuwe bestellingen van !!

Pluspunten

Voor ieder wel een smakelijk gerecht. Jong en oud

Vlees iets kleiner

Pluspunten

goede kwaliteit netjes verzorgd levering keurig op tijd

Pluspunten

Al het eten werd keurig op tijd geleverd, zag er netjes uit en was heerlijk! En daarna wordt alles gewoon weer vies opgehaald, dus lekker snel klaar.

niet gevonden

Pluspunten

I don't want a lot for Christmas There's just one thing I need I don't care about the presents Underneath the Christmas tree I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true... All I want for Christmas.... Is De Buffetten Boer.....

Pluspunten

teveel om op te noemen ik kan alleen maar zeggen tot het volgend feestje alles was perfect voor mij geef ik een dikke 10, ook mijn gasten waren zeer tevreden.

kan ik niet vinden, alles was perfect, ga zo door..

Pluspunten

Bestellen erg eenvoudig eventueel aanpassen geen probleem, wordt keurig op de hoogte gebracht van tijdstip levering. Kwaliteit van eten bijzonder goed. Hoeveelheid ruim voldoende. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Geen.

Pluspunten

Geweldige service Hele aardige chauffeur En het belangrijkste ruim voldoende en heerlijk eten Een absolute aanrader !!!!!!!!!!!!

Pluspunten

Alles op tijd gearriveerd. Het was WEER grandioos en goed verzorgd. Fijn om alles na het heerlijke diner in de box te stoppen en tijd voor iedereen die er was te nemen. Super bedankt.

Pluspunten

Netjes verzorgd goede service

Dat je kan pinnen

Pluspunten

Écht heerlijk Italiaans buffet gegeten! Goede service!

Pluspunten

keurig op tijd bezorgt, hele aardige en behulpzame bezorger, er was ruim voldoende, maar niet overdreven veel. en we hebben heerlijk gegeten van het "keuze is reuze" buffet. heerlijk om nu eens niets zelf te hoeven doen !!!!

geen !

Pluspunten

Hoe handig is het. Eten wordt bezorgd en je steekt de bakjes aan en n 1,5 uur heb je een warme maaltijd op tafel staan. Heel gevarieerd en alles even lekker. De vega is ook echt een aanrader. Wat heerlijk en niet te onderscheiden met vlees.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken