Pluspunten

Al 74 jaar is het een feit Dat opa met Sinterklaas om zijn cadeautjes strijdt. Jarig zijn op 5 december Staat bij opa zijn hele leven lang al op de kalender. Maar daarvan moet hij al jaren wijken Zodat de Sint met die eer kan strijken. Dit jaar maakte het hem voor het eerst niet uit Opa’s verjaardag werd op 1 december ingeluid. Een heerlijk buffet was zijn cadeau, Verzorgd door de Buffettenboer gaf geen risico. Het was zeer de moeite waard Weg de strijd met die man met witte baard.

Pluspunten

Het stamppotten buffet was heerlijk! De bezorging precies op de aangekondigde tijd. Vriendelijke bezorger. En: geen afwas, want die wordt weer meegenomen

Pluspunten

Goeie communicatie vooraf via berichten Correctheid van bezorger. Belde netjes vooraf dat het iets later werd. Heeft bij het bezorgen goed uit gelegd. Smaak, kwaliteit en hoeveelheid was boven verwachting

Uitleg toevoegen hoe je de potjes uit kunt krijgen als ze nog niet leeg zijn .

Pluspunten

Goede kwaliteit Goede service bij vragen en wijzigingen. Snelle en correcte levering

Pluspunten

Maakt beloften waar. Goede bezorging. Zeer smakelijk, goed verzorgd stamppottenbuffet buffet. Een aanrader.

Pluspunten

Ter ere van ons 25 jarig huwelijk hadden we het vis- en vleesbuffet besteld voor 45 personen. Midden in het feestgedruis zag ik 2 gemiste oproepen en het bleek dat de chauffeur met pech stond. Er was een andere chauffeur onderweg en met enige vertraging werd alles perfect afgeleverd en voor ons neergezet. We kregen nog een aantal keren excuses, maar voor ons was het geen probleem. Als er sprake is van overmacht, kun je daar alleen maar begrip voor hebben. Het buffet was al warm, dus we konden gelijk beginnen. We hebben de stokbroden nog even kort in de oven gedaan, zodat ze lekker knapperig waren. Het buffet was in één woord fantastisch. Alles was vers bereid en dat proefde je gewoon. We hebben van iedereen complimenten gekregen over het eten. Er was ruim voldoende en we hadden van alle gerechten nog over. Dus de volgende dag nog uitgedeeld aan diverse personen en we hoeven de komende 2 dagen niet te koken :-) We vonden het best spannend omdat we niemand kenden die eerder besteld had, maar we zijn afgegaan op de recensies en dat is een hele goede keuze geweest!

Wij hadden veel stokbrood over, maar ik kan me voorstellen dat andere groepen dit juist weer wel eten. Het blijft altijd lastig en beter teveel dan te weinig.

Pluspunten

Op tijd geleverd. Vriendelijke service. Super lekker!!!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

alles was netjes en goed ge regelt .eten smakte iedereen ook goed.

geen

Pluspunten

Wij hadden een verjaardagsfeest van 35 mensen met allerlei uiteenlopende wensen (vegetarisch, halal, vleesliefhebbers, etc.) Precies op tijd (letterlijk op de minuut nauwkeurig) belde de buffetten boer bij ons aan. Al het eten kwam keurig in de buffetschalen warm en al aan en was direct klaar om uitgeserveerd te worden. De menu's zijn erg gevarieerd en bijzonder lekker. Wij hebben voor onze gasten zelf een buffetroute opgesteld maar naar aanleiding van het advies van de bezorger hebben we die aangepast (waarvoor dank!). Groot voordeel is dat alles dat je nodig hebt aanwezig is (opscheplepels, borden, bestek, servetten, etc.). Kwaliteit kan ik kort over zijn, erg goed. Letterlijk iedereen vond het lekker en heeft meerdere rondjes gemaakt met een 2e of 3e bordje. Wat mij betreft heeft de buffettenboer ons feestje echt naar een hoger niveau getild. Youri, Almere.

Ik kan geen verbeterpunten verzinnen. Toen ik mijn bestelling wilde plaatsen lag het "afrekengedeelte" er uit op de website. Per whatsapp (!) heb ik toen mijn bestelling doorgegeven en zelfs dat is helemaal goed gegaan.

Pluspunten

de bezorging was prima op tijd het eten smaakte lekker, er was meer als voldoende voor iedereen, temperatuur was erg goed. kortom uitstekend buffet

het stokbrood was wat zacht.

Pluspunten

Eten is van goede kwaliteit en lekker! Goede service!

Pluspunten

Heerlijk eten. Iedereen vond het lekker. Goede service. Er was ook genoeg. Allemaal positieve reacties. Het blijft vers/ warm met de warmhoud bakken en wordt niet droog.

Geen. Was tip top in orde

Pluspunten

Prima verzorgt! Goede tijd afspraak. Eten was smaakvol.

Ruimte om bestelling te doen bij het bedrijf zelf. Werd te woord gestaan aan loket.

Pluspunten

Jeetje wat hebben wij lekker gegeten! Het was echt heel goed verzorgd en heel veel. Onze gasten vonden het ook allemaal stuk voor stuk top! Het leek wel een sprookje en dat terwijl wij wel wat gewend zijn aan gezien we in Kaatsheuvel wonen

Een pin apparaat voor de chauffeur. Ik was het stom genoeg vergeten maar jullie chauffeur was ontzettend vriendelijk en vond het geen probleem om even te wachten tot we gepind hadden.

Pluspunten

Op het afgesproken tijdstip werd een volledig verzorgd buffet opgesteld. De keuze was meer dan REUZE voor onze gasten! Het gaf een gouden randje aan onze koperen bruiloft.

Pluspunten

Netjes alles optijd, vriendelijke en behulpzame bezorger. Alles warm en lekker

Nvt

Pluspunten

Knap dat op een donderdag de levering keurig op tijd was, ondanks een behoorlijke avondspits. Een aantal gasten is vanwege de files zelfs halverwege de reis omgekeerd... Het eten was erg lekker en meer dan voldoende. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Geweldig eten, goede afspraken en zeker aan te raden!

Pluspunten

Erg klantvriendelijk, denken mee om je buffet zo goed mogelijk te laten verlopen. Alles goed verzorgd, lekker en op de afgesproken tijd.

Pluspunten

Komt afspraken na, goeie kwaliteit, meer dan voldoende eten en goede uitleg bij presenteren en serveren.

Ga zo door!

Pluspunten

Heerlijk eten en prima service!

Pluspunten

Waren met 18 oud-collega’s. Had voor 12 personen besteld. Was meer dan genoeg. (Misschien omdat het allemaal 65 plussers zijn

Geen. Alles prima geregeld.

Pluspunten

we hadden een stampot buffet wat een goed bedrijf zijn jullie zeker voor herhaling vatbaar en bedankt voor de goede service

Pluspunten

Heerlijk gegeten, goed verzorgd en alles zag er heerlijk uit. Prima op tijd bezorgd door een uiterst vriendelijke dame en meer dan voldoende overheerlijk eten. Broodjes, salades en heerlijke warme gerechten, vooral de gehaktballetjes! Ook het ophalen was prima op tijd, dus geen zorgen over de afwas. Bij een volgende gelegenheid reserveren we zeker weer!

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken