Pluspunten

Wát een service!! Klantgericht, meedenkend, pro-actief en recht vanuit het hart! Voor een begrafenis hadden wij een buffet besteld voor 130 man incl glutenvrij en vega. Alles was tot in de puntjes verzorgd, super lekker, warm, mooi neergezet. Afwas wordt vuil weer opgehaald, wat natuurlijk heerlijk is na zo’n dag! Daniëlla, de bezorgster, dacht super goed mee en heeft de beleving geperfectioneerd! Eten was heerlijk; iedere gast heeft nog een bordje mee naar huis genomen zo ongeveer. De gehaktballen en het stoofvlees waren favoriet!!

Wellicht keuzes geven in de portiegrootte per persoon, maar dat zou echt het enige puntje zijn!

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, zowel telefonisch als de mensen die bezorgen.

Het vlees is echt in te grote stukken.

Pluspunten

perfect

ik zal het bedrijf aanbevelen

Pluspunten

erg hoge kwaliteit. komen hun afspraken na en eten is meer dan voldoende.

wij waren dik tevreden, dus geen verbeterpunten.

Pluspunten

Na een bericht van levertijd, alles op tijd warm geleverd voor ons gezelschap van 45 personen. Vlees/vis buffet en 1 vega buffet. Vriendelijke bezorger gaf goede uitleg. Het eten was voortreffelijk en voor ieder wat wils. Onze vegetarische gast zei "Ik heb nog nooit zo'n heerlijke vegatarische maaltijd ergens gegeten. Hier heeft iemand gekookt met verstand van zaken." Kortom het eten smaakte heerlijk. Maandag werd alles weer opgehaald, volgens de mail ook precies op tijd. Ook complimenten voor het meedenken. Een echte aanrader.

Pluspunten

Wij waren (weer) zeer tevreden over de kwaliteit, de kwantiteit en de levering van het buffet. Door de ruime keuze zit er voor iedereen wat tussen.

geen

Pluspunten

Correct en verzorgde bezorg en ophaal service van het buffet en alle toebehoren. Een aanrader voor iedereen die van lekker en makkelijk houdt!! Geen ge-ouwe..#$@!..r, 't is lekker met "De Buffetten Boer"!

Als tip kan men aangeven de aardappeltjes zelf op te warmen in een oven of Airfrayer, zodat ze lekker (krokant) blijven. Nu worden ze, door het vocht uit de opwarmschalen, zacht/nat, waardoor de smaak ietwat verloren gaat. De malse varkeshaassaté adviseer ik wat kleiner te snijden (meer als saté). Het bleek dat de mensen de grote stukken vlees als "te groot" ervaarde voor het buffet, waardoor ze "over" bleven. Zonde want ze waren heerlijk. Verder zaten de ****pie"spiesjes"bij ons niet aan spiesjes maar los in het bakje. Hierdoor schepte men gretig op (omdat ze ook zo lekker waren ;-)) en waren ze als eerste op terwijl nog niet iedereen had gehad....voor sommige was dit een teleurstelling die met spiesjes voorkomen had kunnen worden. .

Pluspunten

Wij hebben voor een familieweekend het buffet Keuze is Reuze besteld. Iedereen heeft heerlijk gegeten. We hebben dan ook enkel positieve punten over de kwaliteit van het eten.

Als we dan toch een verbeterpunt mogen aangegeven dan zou de variatie van aardappeltjes iets uitgebreiden kunnen. Mogelijk twee soorten aardappeltjes. Maar dat wat werd geleverd was heerlijk!

Pluspunten

Fijn dat het warm bezorgd kan worden. Ziet er altijd prima verzorgd uit. Eten smaakt super. een 10 voor ons.

Pluspunten

Een en al lof. Nette en vriendelijke levering. Alles netjes verpakt en gekoeld. Het eten was gewoonweg voortreffelijk. Ik dacht als we hier maar genoeg aan hebben, maar we hadden ruimschoots over en er was door iedereen zeer goed gegeten. Niks als complimentjes van mijn gasten.

Pluspunten

Ruim voldoende te eten en van goede kwaliteit.Iedereen dik tevreden.

Visitekaartjes erbij leveren zodat die kunnen worden uitgedeeld aan de gasten. Lijkt me goede reclame.

Pluspunten

Perfect geregeld en goede uitleg. Onze gasten waren zeer tevreden.

Iets meer servetten bijlesveren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Betere service bij aflevering,mooiere presentatie

Pluspunten

Goed verzorgd en voldoende eten. Je denkt dat het te weinig is maar je hebt echt genoeg. We werden daarin ook goed geholpen. Dus niet alleen maar willen verkopen. Zonder dat we erom vragen wordt er fijn met je meegedacht. Geen probleem om wat meer servies te enz erbij te leveren. Werd goed ontvangen door onze gasten die zeker ook eens zullen bestellen. Ook zo fijn dat je het vlak van tevoren nog kunt bestellen en niet maanden van te voren. Zeker een aanrader. Lekker relaxed alles geleverd verzorgd en de vuile vaat weer opgehaald. Super. Ook een goede service. Thnx

Pluspunten

Voor onze bewoners de stampottenbuffet besteld afgelopen donderdag. De bewoners vonden het ontzettend lekker. Ook was het leveren op tijd en was het ideaal dat de afwas gedaan werd voor zo'n grote groep. De hoeveelheid is ook ruim voldoende.

We hadden 64 bonbons besteld, maar er zaten er 52 in een doos. Wel hadden we voldoende.

Pluspunten

Was erg lekker.

Nvt

Pluspunten

Goed eten, mooie verse salades, ruim voldoende, precies op afgesproken tijd en goed warm afgeleverd door zeer prettige chauffeur.

Pluspunten

Zeer positieve ervaring. Wij bestelden voor 45 personen het 'Keuze is Reuze' buffet. Keurig volgens afspraak bezorgd. Chauffeur zette alles voor ons klaar, wij hoefden niets te doen. Nadat de chauffeur klaar was kregen wij nog een klein beetje uitleg. Zoals gezegd, 45 personen en allemaal positief. Eten van goede kwaliteit en ruim voldoende van alles.

Pluspunten

Lekker , goede service , vriendelijke meedenkende bezorger

Pluspunten

Lekker eten, en keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

Prima buffet. Goede informatie betreffende tijdstip van bezorging.

Wij hadden het buffet: De Keuze Is Reuze. Prima buffet, alleen was naar onze smaak de hoeveelheid aardappeltjes/nasi wat aan de zuinige kant.

Pluspunten

Chauffeur keurig op tijd prima uitleg.

Eten uitstekend alleen zou er wat meer nasi mogen zijn

Pluspunten

Perfecte communicatie betr. het tijdstip van bezorging Duidelijke uitleg over het verwarmen van de gerechten De spullen werden keurig op de bestemde plek gezet Heerlijke gerechten, gevarieerd en aantrekkelijk gepresenteerd De volgende dag alkes weer netjes opgehaald

Misschien iets kleinere porties.

Pluspunten

Goede kwaliteit/prijsverhouding en op tijd en financieel keurig geregeld. Aflevering door de chauffeur ook keurig netjes. Ondanks dat hij te vroeg was. heeft hij andere potjes(branders) onder het eten gezet die 3 uur bleven branden. goede service van deze man. Ook telefonisch bij bestelling keurig behandeld.

tijd in de gaten houden. bij ons waren ze een uur te vroeg, maar beter te vroeg dan veel te laat wat we met anderen ook hebben meegemaakt.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken