Pluspunten

Goed eten en ruim voldoende. Ook de breng- en haalservice

De portie over meerdere bakken verdelen is lastig omscheppen bij het verwarmen

Pluspunten

goed eten meer dan genoeg ook tevreden over de haal en breng service goede uitleg

geen

Pluspunten

Italiaans buffet voor 20 personen, was meer dan voldoende eten voor iedereen. Gerechten waren goed in diversiteit en smaak. Catering in tijdsblok verliep goed en volgens afspraak. Relaxte bezorgers. Positieve ervaringen met "De Buffetten Boer"!

Hadden net niet genoeg bestek voor iedereen.

Pluspunten

alles prima geregeld, berichtje zodat je weet hoe laat er word bezorgd en opgehaald. heerlijk eten en meer dan genoeg en zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

De service was ook dit keer prima! het eten smaakte heerlijk! Alles was goed gegaard en op smaak! Onze complimenten! Ook de afspraak om het op te halen verliep goed en de chauffeur arriveerde netjes op het aangegeven tijdstip.

Het zou fijn zijn als de Halal-buffetten ook beschreven zouden worden op de site. Wij bestelden een bourgondisch buffet maar dan zonder varkensvlees, we kregen het advies om dan een Halal-buffet te bestellen maar het was op de site niet terug te vinden wat er dan precies anders zou zijn.

Pluspunten

Wat een heerlijke maaltijd voor 20 personen! Alles prima voor elkaar en zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

snelle afwikkeling vd bestelling, fijn dat we vooraf wisten hoelaat het buffet gebracht werd. prettige chauffeuse die alles keurig met de lift naar de kantine heeft gebracht. uitleg gekregen en nog extra bakjes met vuur. echt verrast door de service !!!

ga zo door

Pluspunten

Heerlijk eten en handig bezorgd!

Het was gewoon heerlijk en meer als voldoende

Pluspunten

Eten erg lekker en ruim voldoende.

Pluspunten

In een aantal kernwoorden: klantvriendelijk, gemak, heerlijk eten, goede prijs - kwaliteit! Ik zou de buffetten boer zeker aanraden!

Pluspunten

Klantvriendelijk, duidelijke communicatie, alles wat we wilden in het buffet was bespreekbaar! We hadden het stampotbuffet voor 40 personen met Heerlijk stamppotten, mals stoofpotje en lekkere gehaktballen en rookworsten goed van smaak! Er was meer dan genoeg voor iedereen! Het buffet werd netjes neer gezet en borden en bestek werden voldoende mee geleverd.

Sommige van ons vonden het velletje rookworst een beetje taai!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles was prima

Pluspunten

Wordt keurig op tijd afgeleverd. Er is ruimschoots voldoende. En.....geen afwas heerlijk.

Minder stokbroden.

Pluspunten

Het is super makkelijk te bestellen, voor telefonische vragen staan ze je vriendelijk te woord. Komen met goede oplossingen voor allerlei allergieën. Het wordt keurig op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Alles warm afgeleverd en keurig neergezet. Het afhalen van de afwas en lege bakken ging net zo gesmeerd dan het brengen. Kortom zeer tevreden. Heel veel keus, heerlijk gegeten en ruim voldoende.

Ga vooral zo door, hou deze kwaliteit en service vast. Top!!!!!

Pluspunten

In één woord geweldig, in alle opzichten!! Van bezorgen t/m het weer ophalen!! En het eten verrukkelijk!!

Pluspunten

levering kwam prima op tijd en de communicatie verliep ook goed. De kwaliteit van het italiaanse buffet was prima.

Er zat wel heel erg veel brood bij het buffet. De hoeveelheden van het buffet waren ruim voldoende.

Pluspunten

Het buffet was goed verzorgd en alle gasten waren tevreden. De smaak was prima en de hoeveelheid was ruim voldoende.

Pluspunten

vers, vers en nogmaals vers...Vis en vlees buffet vis was zeer smakelijk, de zalm was om te zuigen, zo mals en salades ook van zeer goede kwaliteit... meer dan genoeg voor 14 man/vrouw

Pluspunten

Alles was uitstekend. De levering was stipt op tijd. Het buffet was heerlijk en de porties zijn heel gul.

Met moeite kan ik 1 puntje bedenken. Een stapeltje extra servetjes waren welkom.

Pluspunten

goed , flexibel , lekker

afwas was niet allemaal even scoon

Pluspunten

Lekker eten warm goed verzorgd en meer dan genoeg.

Pluspunten

Snelle levering, lekker eten, handig!

nvt

Pluspunten

service perfect, eten goed

de salade van rucola was zo weinig. Gelukkig kom je niets te kort, vandaar dat ik er geen punt van gemaakt heb

Pluspunten

keurig verzorgd. warm aangeleverd. Van alles meer dan voldoende!

het mag van mij iets minder zout (maar dat is persoonlijk!)

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken