Pluspunten

Levering op de afgesproken tijd. Behulpzame bezorger.

Vooraf aangeven hoeveel ruimte of tafellengte er nodig is om alles op te dienen

Pluspunten

Luxe buffet voor 12 personen besteld. Prima levering. Heerlijk eten. Zowel de warme als koude gerechten. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Bezorging op tijd en netjes. Vlees en vis goede kwaliteit

Pluspunten

Alleen maar positieve punten. Stipte levering, vlees, visbuffet was geweldig. Salades waren heel lekker en de hoeveelheid was prima in orde. Voor herhaling vatbaar.

De hoeveelheid rijst mag iets meer zijn en de aardappels iets minder, is natuurlijk persoonlijk.

Pluspunten

Goed eten en ruim voldoende!

Ik zou geholpen geweest zijn met het kunnen afspreken van een vaste bezorgtijd. Ook als je extra betaald, is er toch nog speling van een paar uur. Ik kon het gelukkig zelf ophalen maar anders had ik er geen gebruik van kunnen maken.

Pluspunten

Op 14 juli jl. hebben wij een luxe buffet voor 35 personen bezorgd gekregen en onze gasten en wij vonden de kwaliteit zeer goed. Onze complimenten. Dit is zeer voor herhaling vatbaar. Het was ook fijn, dat we niets hoefden af te wassen en dat het de volgende dag keurig opgehaald werd.

Door een iets latere levering waren er al vijf potjes brandpasta leeg, dat zag ik pas nadat de meneer weg was en moest ik meteen aan de slag om deze te verwijderen. We kregen er maar 2 volle potjes bij. Dat was eigenlijk te weinig. De varkensoester was wel goed, maar een beetje droog. Misschien kiezen voor een ander vleesgerecht, bijv. gehaktballetjes.

Pluspunten

Levering precies om tijd. Alles was goed warm en lekker

Pluspunten

De bediening was perfect en het eten was geweldig kunnen wij iedereen aanbevelen.

Wij vonden dat er te veel stokbrood bij was.

Pluspunten

Het eten was heerlijk. Veel variatie. Ook het het vegetarische eten was goed. Ook hier waren verschillende gerechten. En de hoeveelheid was dik voldoende.

Pluspunten

De contacten vooraf waren al positief op alles werd antwoord gegeven. Dat gaf een goed gevoel. Vegetarisch of gluten vrij geen enkel probleem en geen extra kosten. Totaal hebben we voor 52 personen besteld Wij waren heel tevreden. Er was ruim voldoende eten. De bestelling werd op tijd geleverd en keurig werd alles neer gezet. De volgende dag werden alle bestek, borden en schalen weer opgehaald. Ze hebben alles zo(vuil) mee genomen. Het is aan te bevelen en we gaan het zeker nog een keer bestellen. A.Apeldoorn

Pluspunten

Ze zijn op tijd. Goede service, uitleg en meelevend. Aanpassingen in het eten gevraagd en dit hebben ze ook uitgevoerd. Ook het ophalen ging uitstekend.

Pluspunten

Alles op de afgesproken tijd geleverd en hygiënisch verpakt. Het buffet was heerlijk.

Iets meer honing mosterd saus erbij leveren.

Pluspunten

Was heel goed alles wat ik besteld had

had geen nieuwe gelbranders en al vlug waren er drie uit.

Pluspunten

Heerlijk Vlees en vis buffet! Goede kwaliteit. Alles volgens de afspraken. Prima! Ook van onze gasten alleen maar complimenten. Zeker aan te bevelen. Fijn dat het ook ruim voldoende was.

Meer servetten, want er zaten slechts een paar servetten bij.

Pluspunten

Het eten was geweldig iedereen heeft er van zitten smullen en genieten en het is ook nog eens zo dat er familieleden er interesse in hadden om ook bij de buffetboer eten te bestellen zo lekker en smakelijk vonden ze het en het bezorgen kon ook niet beter exact op tijd werd het bezorgd en op gehaald ik kan niet anders zeggen toppie jullie verdienen echt een dikke pluim.

Alleen de nasi dat had wel meer gemogen.

Pluspunten

Fantastische service, en heerlijk eten.

Pluspunten

Prima Italiaans buffet. Goed eten, precies op tijd geleverd en sympathiek personeel

Minder brood leveren. Te veel moeten weggooien. Zonde!

Pluspunten

Keurig op tijd, goede service, heerlijk eten!!! Echt een aanrader!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kwaliteit zeer goed

hoeveelheden iets verminderen. met name op de bij producten !

Pluspunten

Kompleet glutenvrij buffet besteld werd prima geregeld. Nog e xtra telefonisch contact gehad. Glutenvrij stokbrood was echt lekker. Voor herhaling vatbaar

Varkensmedaillon wat droog

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het eten was heerlijk en bleef ook lekker warm

Dat het eten pas na het weekend kon worden opgehaald. Alle vieze schalen en eten staan dan 3 dagen in je huis, niet fijn.

Pluspunten

> Goede prijs - kwaliteit verhouding > Tijdige aflevering

> Wanneer de groente warm wordt aangeleverd wordt het op een gegeven moment erg gaar. Dit kan voorkomen worden door dat onderdeel pas weer op te warmen vlak voor aanvang van het diner (tip).

Pluspunten

Heerlijk eten, ruim voldoende en niet duur en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd en de tijd wanneer de spullen weer opgehaald worden. Kortom een perfecte verzorging.

Pluspunten

op tijd en goede service eten was ruim voldoende wij waren dik tevreden

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken