Pluspunten

top levering, keurige uitleg, hadden genoeg aan de 1e 2 potten eronder. goede kwaliteit vis en vlees, salades in overvloed echt een aanrader, gasten waren zeer tevreden. ook de ophaal service perfect geregeld

jammer dat bij tijdens het opwarmen de vis uiteen valt en de nasi mag wel iets minder zout voor de rest top en meer dan genoeg voor iedereen.

Pluspunten

Heerlijk vlees/vis buffet! Zeer uitgebreid en van goeie kwaliteit. Er was ruim voldoende te eten. Tip: zorg dat je voldoende bakjes hebt om het restant in te vriezen.

Misschien beter als de borden en bakken eerder opgehaald waren. Nu heeft het van vrijdag tot maandag gestaan. Met warm weer gaat dit ruiken.

Pluspunten

Alles was heerlijk en voldoende!

Pluspunten

zeer goed eten, goede service , perfect geregeld

Pluspunten

Schitterend en smaakvol opgemaakt buffet, ruimschoots voldoende van alles. Dus zeker voor herhaling vatbaar. Ook de gasten waren laaiend enthousiast.

Pluspunten

Prima kwaliteit! En er was ruim voldoende. Levering volgens afspraak.

Ophalen ging mis, men kwam niet opdagen, ook telefonisch onbereikbaar. Is later wel gelukt.

Pluspunten

Goed verzorgd

Wat meer borden

Pluspunten

Levering op afgesproken tijdstip. Goede uitleg en tips erbij voor het warm houden van de gerechten. Wij hadden het Italiaans buffet, had al voor minder personen besteld als dat er waren maar toch nog eten overgehouden. Gelukkig waren er gasten die wel wat mee wilden voor de volgende dag. Ophalen van de schalen gebeurde in prima overleg, kon zelfs op een andere locatie dan waar het bezorgd was.

Pluspunten

Stipt op tijd, prettige medewerker die het buffet klaar zette

In de avond van het feest mailtje dat het de volgende ochtend op tijd weer opgehaald werd. Dit hadden we (nog) niet gelezen daardoor wat verwarring en norse reactie. De medewerker die het buffet kwam brengen had namelijk gezegd dat het maandagochtend werd opgehaald en dat werd dus zondagochtend

Pluspunten

Netjes verzorgd en ruim voldoende.

Rijst/nasi was wat plakkerig.

Pluspunten

Het was voor ons de eerste keer en het is heel goed bevallen. Binnenkort bestellen we weer een buffet. Vriendelijke mensen die het brachten en op kwamen halen. Het buffet was ruim voldoende en smaakte heel goed.

Pluspunten

Het was een zeer goed buffet. Wat een lekker gerechten en zoveel verschillende waar we konden kiezen. Complimenten van de gasten en van ons natuurlijk ook.

ga zo door!

Pluspunten

Het was allemaal perfect geregeld

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijk bestelsite,nette levering,heerlijke gerechten,ik beveel het iedereen aan

Pluspunten

- volgens afspraak netjes optijd - goede uitleg - het eten was echt heerlijk en meer dan genoeg! - ook bij ophalen van de spulletjes weer netjes optijd volgens afspraak. - de mannen die het kwamen brengen en halen waren super vriendelijk! EEN ECHTE AANRADER!!!

Pluspunten

Super geweldig wat een geweldige ervaring. Nog nooit een catering bedrijf gevraagd voor een feestje dus ik was nogal huiverig, maar wat een geweldige service. Wij hadden gekozen voor het Italiaans buffet, het was mij niet helemaal duidelijk of ik alles zou ontvangen wat er in het menu werd aangegeven op de website maar na een belletje werd mij alles duidelijk uitgelegd. Op de dag zelf werd alles netjes afgeleverd door een super jongeman die zeker de tijd nam om alles aan ons duidelijk te maken hoe het werkte hij had haast maar nam ruim de tijd voor ons. Alles in de bijgeleverde schalen gedaan en binnen no time konden mijn gasten genieten van een heerlijk buffet met bijbehorende salades en een gevarieerd stokbrood lekkers. Er was meer dan voldoende dat wij zelfs nog een hoop hebben ingevroren voor later.

Geen verbeterpunt maar een tip, de bakken die gevuld moeten worden met water even je waterkoker aanzetten dan is het gelijk klaar om het gerecht erboven op te zetten en binnen no time klaar om te serveren

Pluspunten

Heerlijk eten. Meer dan voldoende, we hadden zelfs over. Het eten werd op de afgesproken tijd bezorgd.

Pluspunten

Afspraak snel bevestigd, goed contact via mail, levering zoals afgesproken. Smakelijk!

Pluspunten

Uitmuntend buffet! Alles was heerlijk. Jammer genoeg hielden wij veel over, dit zal wel te maken hebben gehad met het warme weer.

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime porties, vriendelijke medewerkers, smakelijk eten

Nv.t.

Pluspunten

Allemaal super. De hoeveelheid, de tijd, prijs/kwaliteit, vriendelijk personeel. Top!

Wellicht even navragen of sufferds als wij niet nog een warmhoud bak in de koelkast hebben staan. En er zal vast nagekeken worden of alles terug is gekomen wat is gebracht maar zo niet, dan zou ik hier iets mee doen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken