32 jr getrouwd Ivm medische toestand niet in staat uit eten te gaan! De buffetten boer geregeld 7 personen (eigengezin) waarvan 1 vegetarisch Heerlijk eten, zelf vegetarisch, en echt genoeg Het maakte onze dag compleet!! Bedankt

Uitstekend verzorgd en heerlijk gegeten. Een echte AANRADER.

zeer smakelijk en ruim voldoende

Ik had 2 verschillende buffetten,vlees en vis en luxe buffetten voor 35 personen,van alles was er voldoende en de gasten waren zeer tevreden over kwaliteit en smaak.Iedereen vroeg waar dit besteld was,het was toppy

Onze gasten hebben geweldig genoten.

Het buffet werd ruim op tijd geleverd met duidelijke uitleg. Wij hebben gekozen voor het luxe buffet en voor een persoon de vegetarische variant. Het was heerlijk en er was genoeg. Het was een fantastische aanvulling op een hele gezellige avond.

Very good organized and very tasty!

We ordered Italian buffet for 20 people! Food was delicious! Really a lot so we have food for the next day also! The dishes and plates etc very nice and good organized, easy to use! Definitely will be recommending it and for sure use the service in the future!

Lekker gegeten ruim voldoende

We hebben met een groep lekker gegeten, en het was ruim voldoende, we kunnen er een 2de keer van eten. Prima verpakt en gemakkelijke omschrijving om op te warmen. Vriendelijke chauffeur.

Heerlijk eten!

Het was weer goed eten en goed geregeld.

GEWELDIG

Het was voor ons de eerste keer bij de buffetten boer maar wat een complimenten kregen we van de bewoners !! Op tijd geleverd buffet en netjes in koelboxen geleverd . Een goede samenstelling van vlees en vis! Mensen hebben zitten smullen zo lekker vonden het. Volgend jaar zullen wij weer een bestelling plaatsen ps mensen vonden de bordjes te klein. Vriendelijk groet Vve montana

In een woord top .

Wat is het toch smullen het eten Heel Nederland moet het weten Dat het eten van de buffetten boer top is. Als je het daar niet besteld is het een groot gemis .

Geweldig verzorgd, lekker, voldoende en compleet!

We hebben weinig voorbereiding en opruim tijd nodig gehad. Iedereen heeft genoten en was enthousiast over het eten.

Ontzorgd, lekker, goede service

Fijn om zo'n buffet aan te bieden aan mijn gasten. Het heeft meteen een feestelijk en nieuwsgierig effect. Ik mis verse salade. Verder prima!!

10 jaar op rij

Onze VVE gaat voor het tiende opeenvolgende jaar en jaarlijks twee keer een buffet voor meer dan 20 deelnemers laten verzorgen door De Buffetten Boer. Iedere keer zijn de deelnemers erg tevreden over de smakelijke maaltijden. De portionering is steeds ruim voldoende. Bij het laatste buffet hebben we extra genoten van desserts, die we nog niet eerder hadden geproefd. Ook heerlijke smaken!

Fantastisch geregeld

Vanaf het moment van bestellen tot het ophalen van de vuile vaat gewoon alles goed geregeld. Communicatie: Top, email, sms, route van de bezorger, afspraak over ophalen. Bezorgen: Op tijd en alles neergezet (meer dan 35 personen), goede uitleg over opwarmen en extra branders. Het gekoelde deel in thermoboxen. Het eten: Ja fantastisch, wij hadden Vlees / Vis menu. Grote stukken zalm, wit vis en garnalen. Varkenshaas Saté, kip in zoet zure saus en stoofvlees. Nasi en aardappel schotel. Brood, kruiden boter en salades. Brood verpakt, wel zelf snijden. Het eten smaakte heerlijk. Was goed warm en iedereen gaf complimenten over de smaak en versheid. Borden, bestek en servetten meegeleverd. We hebben echt genoten en zullen hier zeker aan denken mochten we ooit nog eens een buffet nodig hebben.

Voor lkedig verzorgd. Heerlijk en ruim voldoende voor het aantal personen.

Super goed verzorgd

Heerlijk eten en voldoende voor zes man! Chapeau!

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd

Bij de buffettenboer ben je op het juiste adres. Bestellen van een buffet gaat erg makkelijk. Heb je eenmaal besteld is er een duidelijke communicatie vanuit de buffettenboer over het bezorgen en nadien over het ophalen van de afwas. Er wordt binnen de afgesproken tijdslimiet gewerkt. Het eten is ruim voldoende ook voor grote eters. Vriendelijk personeel. Voor ons alleen maar LOF.

heel erg tevreden

Het eten was heerlijk en voldoende. De levering/ophalen en communicatie hierover was correct. Alles was dus prima, aanrader!

Waar voor je geld

Hadden luxe buffet, voldoende voor iedereen. Top voor de kok: Stoofpotje: minder saus en zeker minder zout toevoegen Koude salades, met uitzondering van de runder salades, deze zijn veel te nat Saus apart toevoegen is beter.

Iedereen heeft er van genoten en ideaal dat het gebracht wordt en dat alles zonder af te wassen weer opgehaald wordt. Zeker met een grote groep. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heel erg goed

Wij hadden het keuze is reuze buffet. Was echt heel erg lekker en meer dan genoeg. Bezorging was perfect op tijd. Ook het ophalen de volgende dag Iedereen was erg enthousiast. Absoluut aanrader

Geweldig!!!

Van het bestellen tot het ophalen van de afwas, was het prima geregeld. We hadden een Boeren buffet besteld voor 8 personen. Was meer dan genoeg. Hebben de volgende dag er nog van kunnen eten. Zowel het warme eten als de salades waren heerlijk. Ook onze gasten vonden het geweldig en ik heb ze op jullie web-side geattendeerd. Voor herhaling vatbaar!

Met een big smile ontspannen aan het feestmaal!

Na wat onzekerheid over de diensten vd buffettenboer en de gehele aanbetaling vooraf. Zijn we blij dat we de knoop hebben doorgehakt en met vol vertrouwen van deze geweldige diensten gebruik hebben gemaakt. Stipt op tijd, kwam een goedlachse, opgeruimde chauffeur ons bestelde buffet bezorgen. Alle eetgerei keurig verpakt en de etenswaren gekoeld in isolatieboxen. Na een korte uitleg hoe om te gaan met de gelkaarsen en de ovenbroden, liet hij ons achter met het gevoel van "aan het eten zal het in ieder geval niet liggen". Wat smaakte alles voortreffelijk, wat veelvuldig werd bevestigd door alle genodigden. Een mailtje om alles weer keurig op tijd op te halen. Zo "smooth" was het ons bevallen bij de buffettenboer. Top geregeld en bedankt voor de ontzorging!!

heerlijk!

Wij zelf en onze gasten waren onder de indruk van al het lekkere eten van het 'keuze is reuze' buffet. warm, koud, stokbrood, kruidenboter van alles wat. Alles optijd gebracht met enthousiastme en dus ook alles mooi op tijd warm voor onze gasten! Alles ook weer keurig opgehaald, we waren niet thuis dus met 1 klik op de knop even aangegeven dat we niet thuis waren en het onder de veranda opgehaald kon worden. Wij gaan dit zeker vaker doen!

Super efficiënt en overheerlijk!

Reeds een aantal keren gebruik gemaakt van de superefficiente service van een heerlijk buffet! Hierdoor kon ik net zo genieten als de gasten, omdat ik volledig ontzorgd werd. Met z'n allen hebben we de bakken met smaak leeggegeten, het was bijzonder lekker, een groot succes! Een aantal gasten zijn dan ook met de adresgegevens van de bufettenboer naar huis gegaan, en ikzelf kan niet wachten tot de volgende gelegenheid!

Overvloedig Overheerlijk Een Feestmaal

Het vis en vlees buffet aangevuld met het vegetarisch buffet heeft aan ieders verwachtingen voldaan. Het regende complimenten en het maakte ons bruiloftsfeest helemaal af. Extra complimenten voor de wijze waarop de communicatie is verlopen met de buffettenboer. Snel reagerend, adviserend, duidelijk en het bleek makkelijk om nog tot 3 dagen van tevoren telefonisch wijzigingen te bespreken en door te voeren. Wij kunnen niet anders dan de buffettenboer van harte aanbevelen.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken