Pluspunten

Heerlijk eten keurig op tijd bezorgd

Het bestek was wel erg slap

Pluspunten

Alles prima bezorgd en het smaakte prima!!

Pluspunten

Top service.Ondanks grote drukte toch de bestelling aangenomen. En top kwaliteit geleverd. Iedereen heerlijk gegeten. hoeveelheid is ruim voldoende.We komen terug !!!

Misschien de hoeveelheid koud iets minder , dit was ruim over.en de aardappeltjes en rijst iets meer.

Pluspunten

op tijd gebracht en uitgelegd hoe alles werkte. de smaak was geweldig en het zag er heerlijk uit, en dat is voor oudere mensen heel belangrijk

Pluspunten

Goed buffet. We hadden voor ons feest met 50 pers. een combi van vegetarisch vis en vlees. Keurig verzorgd. Ruim voldoende voor iedereen. Mooi op de afgesproken tijd geleverd. Zeer tevreden! Hartelijk dank.

Pluspunten

geweldig eten en genoeg voor iedereen

de tijd van bezorging korter houden

Pluspunten

Uitstekend vlees en vis buffet, wij waren meer dan tevreden.

Pluspunten

We hebben weer genoten van het heerlijke buffet, en kregen we veel complimenten van onze gasten, en die geven we graag aan u door.

Pluspunten

Het eten kwam op de afgesproken tijd en is ook weer netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Er was ruim voldoende en zeer veel keus en smaakte heerlijk

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service was goed. Vragen worden goed en netjes beantwoord en werden goede tips gegeven met bestellen. Buffet was goed over het algemeen goed van smaak.

Pasta met garnalen is niet zo goed succes met lang warm houden. Rest van buffet was goed. Salade was te weinig. En fijn om bij levering te melden dat brood nog afgebakken moet worden.

Pluspunten

Zeer smaakvol en veel keuze

Pluspunten

Houden zich netjes aan de afspraken die gemaakt zijn! Eten is heerlijk en genoeg! Wij raden dit iedereen aan.

Een betere instructie wat je het beste eerst kan neerzetten, koud of warm buffet ect.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

op tijd bezorgd (zoals afgesproken) NEGATIEVE punten; vlees en ook de kip veel te droog. Nassi was te weinig. Aanvullende verhittings elementen ontbraken.

zie boven

Pluspunten

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en goed contact

Pluspunten

Het was geweldig goed verzorgd en heel smaakvol. Ook nog een extra complimenten voor het glutenvrij buffet alles mee kunnen was voor haar geweldig dank jullie zeer

Pluspunten

Alles prima in orde. Lekker genoten

Pluspunten

Toevallig een italiaans buffet gehad daarna nog een keer van een ander bedrijf. Die haalt het niet bij jullie, en € 7.= per persoon duurder.

Pluspunten

Uitgebreide keus aan buffetten. Er wordt goed aan de afspraken gehouden. Erg tevreden over het eten, goede kwaliteit.

Pluspunten

Wij als bestellers hebben heerlijk gegeten van het bourgondisch buffet. Ook de gasten waren zeer tevreden en gaven hierover veel complimenten. Er was ruim voldoende eten aanwezig. Onze dank hiervoor.

Het buffet was ruim een uur te vroeg aanwezig. Tijdens het eten gingen alle branders uit, zodat alles snel afkoelde. We hadden ook geen reserve branders erbij gekregen.

Pluspunten

Prima buffet! Echt een aanrader!

Pluspunten

Was netjes op tijd, en het buffet was weer fantastisch.

Weet zo gauw geen verbeterpunten. Ik zou zeggen ga zo door.

Pluspunten

Gewoon heel goed,hadden het via google gevondenen wist niets van jullie het was buitengewoon goed en voldoende te eten goede service

Pluspunten

Keurig op tijd. Zag er prima verzorgd uit .onze gasten en wij hebben er van genoten!

Geen.

Pluspunten

ALLES PRIMA VERZORGD EN OP TIJD AFGELEVERD.

HET OPHALEN VAN DE SPULLEN VERLIEP NIET GOED. HEETF 10 DAGEN GEDUURD ALEER DIT WAS GEREGELD. SPULLEN GINGEN VIES RUIKEN. MOET VOLGENDE KEER ECHT BETER GEREGELD WORDEN

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken