Pluspunten

Alles was heerlijk en het was ook goed geregeld. Iedereen heeft genoten van de gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Makkelijk te benaderen, goede afspraken mee te maken. Duidelijke offerte ontvangen. Wat afgesproken was is ook geleverd en volgens de aangegeven tijd. Handig ook de link die je ontvangt met de exacte tijd. En niet te vergeten het eten werd door alle 38 personen heerlijk gevonden. En de hoeveelheid van de porties was prima. De meeste mensen zijn twee keer geweest en we hadden nog over.

Geen, ga zo door. !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering was compleet en op tijd. Eten was lekker. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Eten was in bakken gestapeld. De bakken stonden schuin waardoor er eten uit de bakken liep.

Pluspunten

Voor het eerst besteld hier. Bij aflevering was ik al blij verrast. Alles zag er keurig verzorgd uit!! Verder was iedereen erg enthousiast over het eten. Dus wij bestellen zeker nog eens!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles naar wens gekregen en afgeleverd ,ook voor 1 persoon alles apart toppie!!! Genoten van het buffet.

Ga zo door!!

Pluspunten

Alles keurig verzorgd en op tijd geleverd in koelboxen. Vriendelijke medewerkers. Goede kwaliteit met veel keuze voor iedereen. Echte aanrader!

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit en voldoende eten.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Kaartjes bij de producten

Pluspunten

Afspraken zijn duidelijk en worden goed nagekomen. Levering stipt volgens afspraak. Op de gerechten is echt niets aan te merken: vlees en vis smaken heerlijk. Ook de hoeveelheid is ruim voldoende.

Pluspunten

Het buffet was heerlijk. Goed op tijd bezorgd en goed van temperatuur.Ruim voldoende. Heerlijk stokbrood erbij met lekkere kruidenboter. De fruitsalade was in een mum van tijd op dus een groot succes.

Pluspunten

smaakt goed , men houdt zich prima aan de afspraak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes aangeleverd, lekker koel goed verzorgd eten prima afspraken maken met het bedrijf prima van smaak

Met 2 gel potten vonden we eten maar matig warm. ,misschien is toch beter om met 3 gel potten op te warmen. Als je dus geen ervaring hebt en je wilt beginnen met ten dan is het te laat om alsnog een derde gel pot er onder te zetten De chauffeur ging er maar van uit dat de klant wist hoe het werkte, erg kort van stof

Pluspunten

Een buffet besteld voor 20 personen, en alle 20 personen waren zeer positief over de kwaliteit en smaak van het eten. Ook het bezorgen en ophalen was prima geregeld.

geen

Pluspunten

Makkelijk bestellen, vriendelijk behulpzaam. Kunnen goed inspringen op allergieën. Heerlijk eten en meer dan genoeg.

Pluspunten

Perfect bedrijf het warm en koud buffet was fantastisch. Alles keurig op tijd en een goede uitleg. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

goede communicatie duidelijke prijzen ,ik schat dat er 1/3 over was van alle schalen. Zeer goede kwaliteit.veel zijdig buffet vlees en vis ,geen enkele klacht. Ook het opwarmsysteem werkt heel goed.

de ophaal dienst kwam de volgende al terwijl ik dat niet perce hoefde van mij en ze een dag later hier toch al kwamen. Logistiek ophalen kunt uzelf nog verbeteren

Pluspunten

Absolute aanrader voor een betaalbaar en goed buffet. Onze gasten waren super tevreden en vonden het eten geweldig. Alles werd keurig op tijd afgeleverd. Dus als wij nog eens een feest geven twijfelen we niet meer en bestellen hier.

Pluspunten

Wij zullen er zeker nog eens gebruik van maken.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit, grote porties en smakelijk geserveerd .

Pluspunten

Iets meer nasi en aardappels.net iets te weinig ten opzichten van vlees en stokbrood.

Pluspunten

Goede service, heerlijk en voldoende eten.

Pluspunten

Ze leveren precies wat je besteld. Het is heel fijn

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken