Pluspunten

heerlijk eten en ruim voldoende makkelijk te bestellen op tijd geleverd en word weer opgehaald ideaal en geweldig!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

juiste tijdstip. voldoende te eten. wat aangegeven was dat klopte.

minder vlees in saus, meer natural vlees. warme groenten was niet top.

Pluspunten

Het warme buffet was zeer verzorgd, en goed warm aangeleverd, en zeer smakelijk! Ook het koude salade buffet was ook echt een aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar.

Enige minpuntje voor ons was, dat we geen broodmes tot onze beschikking hadden op onze locatie, en dat het brood niet gesneden aangeleverd werd. Dus dat gaf even moeilijkheden, maar zal zeker jullie bedrijf aanbevelen, het eten was heerlijk!

Pluspunten

Nette levering, flexibele mogelijkheden tot aanpassing van het menu, ruim voldoende eten, zeker ook lekker en veel brood.

Pluspunten

Kwalitatief en kwantitatief zeer hoogstaand! Iedereen heeft genoten van zeer mals vlees, heerlijke vis, super lekker brood en onovertroffen salades. Keurig op tijd geleverd door behulpzame vriendelijke man,

Ja sorry, ik vind de naam minder - ik zou zeggen Bufetten (barbecue) KEIZER !!!

Pluspunten

Optijd geleverd , heerlijk eten meer dan voldoende , kortom voor herhaling vatbaar . En heerlijk geen afwas !

Pluspunten

Van ons 5 sterren geweldige service en heerlijk eten.

Pluspunten

Stipt op tijd met bezorgen. Goed overleg is mogelijk. Eten is prima. Wordt compleet met bestek afgeleverd. Er is echt voldoende eten.

Pluspunten

Goed, vers, veel afwisseling in de gerechten en meer dan genoeg!

Het opwarmen is een dingetje. Het heeft zeker wel 2 uur geduurd voordat het op goede temperatuur was.

Pluspunten

Afspraken prima nagekomen Prima kwaliteit Ruim voldoende van alles Zeer gevarieerd Gezien kwaliteit en kwantiteit niet duur

geen

Pluspunten

Bezorging keurig op tijd, kwaliteit als van ouds, zeer tevreden ook over de nazorg. Zeker weer voor herhaling vat baar

Pluspunten

Zeer goede service Alles netjes op afspraak bezorgd Zeer tevreden gasten die zeer oositief waren over de smaak van het eten en de diversiteit (buffet extra)

De lijst met ingedrienten ontdekten we pas na het feest, mogelijk deze ook vooraf mailen ivm dieetwensen.

Pluspunten

Afspraak is afspraak! Bezorging, instructie en ophalen was perfect. Van het buffet is gesmuld, erg lekker en royale porties.

Aandachtspunt: misschien iets minder zout?

Pluspunten

Het was heerlijk en ruim voldoende. ook alles op tijd gebracht.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit, was echt smullen. Iedereen was enthousiast. Zeer ruime hoeveelheid!

Pluspunten

Erg flexibel bedrijf en zeer klantvriendelijk. Goede catering. Erg tevreden over.

Pluspunten

Heerlijk eten

Pluspunten

Wij hebben het Bourgondisch buffet besteld. Dit werd warm bij ons afgeleverd en was helemaal perfect. Vooral Oma;s stoofpotje, de gehaktballetjes en de salades vielen in de smaak.

Wij hebben geen verbeterpunten waren uitermate tevreden

Pluspunten

Keurige levering, top kwaliteit! Ruime porties. Ook glutenvrij top geregeld.

Pluspunten

Alles was echt heerlijk en ruim voldoende, echt een aanrader. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij iedereen.

Pluspunten

Afspraken worden perfect nagekomen; Alles zag er perfect uit en was erg lekker en ruim voldoende. Wij hebben van onze gasten alleen maar positieve reacties ontvangen. Ik raad De Buffetten Boer echt aan en bij een volgende gelegenheid ga ik er zeker weer gebruik van maken.

Pluspunten

Zeer tevreden. Het eten was geweldig. En de bezorg en ophaalservice helemaal TOP.

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken