Pluspunten

Het eten werd op tijd bezorgd en het was heerlijk! Heel aardige en behulpzame mensen als je belt voor advies.

Pluspunten

correcte service. het buffet was fantastisch.

ik heb geen verbeterpunten, ga zo door. misschien iets minder brood.

Pluspunten

Uitermate tevreden,zeer vriendelijk personeel,heel veel uitstekend bereid eten ,met keus voor iedereen!! Geen afwas,ook heel fijn! Beslist een aanrader.

Houden zo!

Pluspunten

Wij hadden op 17 mrt. Een Bourgondisch buffet besteld voor 50 personen, Het was heerlijk en prima verzorgd, en we kregen veel complimenten van de gasten.

Een paar extra borden zou wel fijn geweest zijn daar er toch altijd wel mensen zijn die hun bord ergens wegzetten en niet meer weten waar of het werd opgehaald door de bediening

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig geholpen en advies gekregen. Heerlijk eten, zeer divers en royaal en netjes aangeleverd in schalen op het goede tijdstip. Zeker voor herhaling vatbaar!

Wij wisten niet dat er extra warmhoud blikjes bij stonden, kleine tip om dit even te melden. Zodat we het langer warm hadden kunnen houden.

Pluspunten

Heerlijk eten, genoeg voor iedereen.

Pluspunten

Het smaakte weer voortreffelijk

Pluspunten

Tevreden! Eten smaakte goed en ideaal dat borden en bestek etc erbij zat. Op tijd gebracht en zonder af te wassen weer opgehaald. Prima!

Pluspunten

bezorgen netjes en vriendelijk. kwam het keurig op de aangegeven tijd bezorgen. Kreeg duidelijke uitleg hoe ik het moest opwarmen. Na ruim 2 uur was alles goed warm om te eten. we hebben met elkaar 10 personen heerlijk gegeten van buffet

Pluspunten

Snelle reactie op mijn mail Stipt op tijd volgens afspraak Lekker eten, goed warm.

Alleen mail ontvangen. Helaas geen sms zoals ons verteld werd. Computer staat niet altijd aan dus was verrast toen de vaat vroeg in de ochtend werd opgehaald. (Lag nog in bed :-)

Pluspunten

Goede levering Verzorgd Goede kwaliteit

Pluspunten

Prima eten en uitstekende service!

Geen idee.

Pluspunten

Eten smaakte goed en was lekker warm geleverd..werd ook op de juiste tijdstip bezorgd.was voldoende.zouden het zo weer bestellen

2 kuipjes kruidenboter op 11 stokbroden was wel weinig

Pluspunten

Perfect. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het eten was heerlijk. We gaan weer een bestelling doen in mei voor onze trouwerij

Gewoon zo blijven

Pluspunten

Wat een super bedrijf. Levering/ophalen volgens afspraak,het eten kwam warm aan (zoals bij de opmerking in de mail werd geplaatst)en het was heerlijk en meer dan genoeg. Bij Bezorging/ophalen super vriendelijk personeel en goed geregeld. Dit bedrijf heeft bijgedragen aan een onvergetelijke dag, door heerlijk eten voor te zetten. Ik kan niet meer dan goeds praten over dit bedrijf. Mensen ga zo door en ik weet jullie te vinden bij ons volgende feest.

Pluspunten

Goede service en uitleg. Bedrijf komt gemaakte afspraken na. De aangeleverde stampotten waren heerlijk.

Pluspunten

Netjes en goed te woord gestaan aan de telefoon.

Bij 25 personen of meer te weinig kruidenboter bij het stokbrood.

Pluspunten

Super kwaliteit eten. De levering was goed en zoals afgesproken. Keurig koel verpakt en goede uitleg voor de opwarming. Er was ook genoeg voor iedereen.

Geen!

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website. Klantvriendelijk, prijs/kwaliteit erg goed!!

Pluspunten

Ruime keuze aan buffetten voor ieders smaak. Goed geprijsd, goed en eerlijk advies. Komen hun afspraken na. Bezorgen en ophalen goed op tijd, je krijgt van te voren bericht via mail over de juiste bezorgtijd. Heerlijke en ruim voldoende gerechten bij het Keuze is reuze buffet. Makkelijk bestellen, bevestiging snel via mail.

Ga zo door. Tip om van te voren te melden dat de mail van de levertijd afkomstig is van Route monster. Ik had deze bijna weggegooid zonder te openen.

Pluspunten

. Vriendelijk te woord gestaan. . Meegedacht bij een probleempje met de branders. . Prettig op tijd en alles achteraf ook goed afgehandeld!

Wat ons betreft geen.

Pluspunten

Alles top geregeld ,en er was meer dan genoeg voor het aantal personen die er waren en het smaakte zeer goed en na afloop geen gedoe met schoonmaken gewoon meegeven . Top zo als jullie alles hebben geregeld

Pluspunten

keurige levering, geweldige kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten. Er was meer dan genoeg. Ik wil graag 5 sterren geven, maar dat lukt niet. We zullen zeker weer eens bestellen.

geen

Pluspunten

Goede communicatie, duidelijke afspraken en goed eten!

Pluspunten

Alles netjes geleverd compleet en meer dan genoeg

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken