Pluspunten

Het eten was keurig verzorgd en lekker! Ook het glutenvrije eten was lekker en netjes apart gezet!

Pluspunten

Wij zijn wederom blij verrast met de service en kwaliteit van het stamppottenbuffet. Dit heeft mede geholpen om onze tweede kerstdag een succes te maken.

Pluspunten

Vlotte vriendelijke communicatie. Goede tips en meedenken. Lekker eten! Prima timing met levering en ophalen.

Grotere borden leveren. Deze bordjes er evt bij voor de salades?

Pluspunten

Het "keuze is reuze buffet" was prima, we hebben genoten. Alles ruim voldoende en lekker.

Pluspunten

Goede service en hoge kwaliteit, het stamppot buffet was geweldig en compleet, iedereen heeft er van genoten.

Pluspunten

Wij hadden gekozen voor het luxe buffet. Van te voren contact gehad en ontzettend vriendelijk te woord gestaan met een hele duidelijke uitleg. De bezorger was ook heel vriendelijk en behulpzaam. Als je het uitpakt denk je even is dit genoeg maar wij hadden een gezelschap van 17 mensen en het was meer dan genoeg. Alle producten zijn echt even lekker en het stokbrood was ook echt zalig. Wij zijn ontzettend tevreden en gaan zeker nog een keer gebruik maken van jullie. Mede door jullie was mijn 50ste verjaardag een onvergetelijke dag!

Helemaal niets, alles is prima uitgelegd ook op de website. Een hele dikke pluim voor dit bedrijf

Pluspunten

Goede kwaliteit en een uitstekende service. Er was ruim voldoende eten voor onze groep.

nee

Pluspunten

Lekker eten! Keurig warm geleverd en weer opgehaald. Ruimschoots voldoende. Complimenten! Ook van onze gasten.

Even aangeven, dat de gerechten even vooraf moeten worden doorgeroerd. Eerste eters hadden koude hap, maar later hebben ze gesmuld.

Pluspunten

Vriendelijk bezorgers. Goede website

Pinnen op locatie

Pluspunten

goed contact over de telefoon gehad. duidelijke offerte en de levering was keurig op tijd. we hebben genoten van het stam pot buffet. Het was heerlijk

Pluspunten

het was heerlijk allemaal en meer dan voldoende

Pluspunten

afspraken worden keurig nagekomen en het eten is geweldig

Pluspunten

Heerlijk eten van goede kwaliteit, veel keuze, ruim voldoende voor het opgegeven aantal personen, goede bezorg en ophaal service. Gasten waren heel erg enthousiast en wilden weten waar we het besteld hadden. Goede reclame dus!

Vermeld als producten bevroren zijn geweest zodat mensen het niet zelf nogmaals invriezen als er eten over is.

Pluspunten

Fijne communicatie met de bezorger, heldere uitleg en het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het eten weer super was ( keuze is reuze buffet ).

Pluspunten

top levering met goede communicatie. Hele goede kwaliteit aan eten. zeker een aanrader.

Pluspunten

super gegeten met 19 personen. Voldoende eten heerlijke producten, goeie service netjes op tijd geleverd prijs kwaliteit helemaal goed.

Pluspunten

Goede service / prima eten!!

Eten werd erg vroeg geleverd / 8 uur s'morgens / mag uurtje later!!

Pluspunten

Hoge kwaliteit, prima communicatie betreffende levering

Pluspunten

Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar in 1woord perfect

Kan. Geen minpunten vin den

Pluspunten

alles was subliem geregeld en het eten was perfect

Sommige warme gerechten waren aan de zoute kant.

Pluspunten

Logistiek prima, klantgerichtheid uitstekend en kwaliteit zeer goed.

Borden zowel voor voor-als hoofdgerecht en kwalitatief beter bestek. Iets luxer kwaliteit servetten.

Pluspunten

Zeer vriendelijke mensen en het luxe buffet waar wij op 6 januari 2018 mochten genieten, was fantastisch, De salades heel vers en bijzonder lekker. De warme gerechten waren ook allemaal om te smullen.

geen

Hogebrinkerweg 12