Pluspunten

Smaak van het eten is heerlijk! Prijs-kwaliteit echt goed op orde. Groot gemak zo'n buffet. Onze gasten hebben ervan genoten!

Pluspunten

Top buffet. Heerlijk Bourgondisch buffet. Meer dan genoeg voor 12 personen.

Pluspunten

Perfecte aflevering en heerlijk gegeten.

Pluspunten

Bezorging prima op tijd alles netjes neergezet. Het eten was stuk voor stuk prima Kortom een super avond en voor herhaling vatbaar.

Alles was prima verzorgd

Pluspunten

Lekker, goed warm eten. Alleen wat brood over.

Geen, ga door. Ok beveel jullie van harte aan. Top!

Pluspunten

we hebben allen geweldig genoten van alle gerechten.ik vind de voorlichting prima en ook de mails over de breng- en ophaaltijden heel fijn,dus niets dan lof over jullie bedrijf.jullie krijgen van mij een dikke 10 en het is zeker voor herhaling vatbaar.

zou het niet weten.

Pluspunten

Heerlijk gevarieerd gerechten, mooie hoeveelheid. Goede ophaal en bezorgservice Kortom een echte aanrader.

Pluspunten

Heerlijk buffet. Gevarieerd, vlees, vis en salades. Volgens afspraak bezorgd en de afwas weer opgehaald. Goede uitleg door de bezorger, zodat alles warm was en bleef. Er werd actief meegedacht over een allergie en alles prima aangepast. Een echte aanrader.

Pluspunten

Goede bezorging en super mals vlees.

Pluspunten

Eten was erg lekker. Er was ruim voldoende eten.

Pluspunten

Hele goede service en het eten was zeer lekker volgede keer weer bij jullie het eten

Pluspunten

Perfecte organisatie! Alle afspraken keurig nagekomen en de gerechten waren uitstekend , zowel kwaliteit als kwantiteit. Alle reden om een volgen keer weer voor dit bedrijf te kiezen!!!

geen verbeterpunten!

Pluspunten

De maaltijden waren erg smakelijk en ruim voldoende. We hadden een maaltijd voor senioren en dan is een half portie haast genoeg. We hebben er erg van genoten. Het ging even fout met ophalen, maar dat was gauw opgelost.

Pluspunten

We hadden gekozen voor het "Keuze is reuze" buffet. Daar hebben we achteraf geen spijt van gekregen want onze gasten hebben heerlijk gegeten. We hadden voor 37 personen en het werd allemaal mooi op tijd afgeleverd en we konden exact op de vooraf afgesproken tijd gaan eten. De salades én dé vele soorten vlees maakten het tot een perfect geheel.

Zou dat niet kunnen bedenken op dit moment

Pluspunten

Goed buffet voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

Wij hebben nu 2x zelf gebruik gemaakt van de buffetten boer en alles is goed verzorgd en naar onze wens. De gerechten smaken goed, de communicatie verloopt prima en het personeel is ook hartstikke vriendelijk.

Het bestek oogde niet helemaal schoon. Sommige lepels, vorken, messen heb ik wat opgepoetst.

Pluspunten

Alles keurig volgens afspraak geleverd,het zag er allemaal fantastisch uit , en de smaken overtroffen verre onze verwachtingen. Ook onze gasten waren meer dan tevreden !

Nee, we zouden niets kunnen bedenken wat voor verbetering vatbaar was.

Pluspunten

Het buffet van eerste kerstdag was weer erg lekker alles correct afgeleverd en opgehaald volgens de afspraak

meer keuze uit bijvoorbeeld verschillende kerstbufetten anders eet je ieder jaar bijna hetzelfde.

Pluspunten

eten prima ,erg lekker en op tijd bezorgd , en keurig neergezet. kortom geen klachten ( bestel nu al een aantal jaren bij jullie, altijd goed!)

Pluspunten

- Goed gesmaakt & netjes opgediend; - Goede hulp & toelichting bij het klaarzetten; - Voldoende.

Pluspunten

Vis en vlees buffet was erg lekker, gevarieerd en ruim voldoende. Mogelijkheid wijziging bestelling tot kort voor levering. Bezorgen op afgesproken tijd.

Niets. We zijn erg tevreden.

Pluspunten

Lekker eten, goed op smaak. Heerlijk kerstbuffet gehad. Het was ook veel, hadden ruim genoeg voor iedereen. Desserts waren ook top! Leveren en ophalen was ook super geregeld.

Kip was te zout, dat was jammer want het was het lekkerste wat erbij zat.

Pluspunten

Goede service en voorlichting door het personeel. Goede kwaliteit van het buffet.

Geen.

Pluspunten

lekker eten, bezorging mooi op tijd.

Porties mogen iets groter.

Pluspunten

Super gegeten met het luxe kerstbuffet. Afleveren en ophalen keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar

Hogebrinkerweg 12

3871 KN Hoevelaken